Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś taki malutki domek stawia??wiał???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No przespałam sie ze stresem....

Chciałabym zanieśc ten projekt do architekta i spokojnie czekać,te mapy to chyba niezbyt długo sa ważne.. :cry: :cry: Ciekawa jestem ilu ludzi tak sobie kupiło nietrafiony projekt i potem dopiero wylazło im w czasie budowy.

Na szczęście Was zapytałam i nie wkopałam sie w jakiś koszmar.....

W niedziele ,robie wieczorek DECYZJII.

Dodałam sobie trzy projekty do ulubionych:ALA.MARYSIA i OLIWKA

z DOMNA5.Nigdy nie ogladałam domów z tego biura...Nie wiedziałam że takie ładne.Najładniejsza dla mnie Oliwka i bez garażu bo pom.gosp. dosyc duże...Nie byłaby chyba przerażająco droga w budowie....

Ciesze sie, ze tobie rowniez podabaje sie te projekty, dodam ze z autorka projektu mozna sie dogadac i zrobic calkiem duze zmiany, ja np. potrzebowalem zamienic miejscami kuchnie z salonem (wjazd od poludnia), dodatkowo chcialem ganek przed domem (patrz stopka). Ja osobiscie z czystym sumieniem polecam, dodatkowo wydaje mi sie ze kotlownia 3x3m jest wystarczajaca, no i ma wejscie takze z zewnatrz.

Właśnie to mnie bardzo zacheciło,moge tam umieścić piec co.Jest malutki dodatkowy pokój,no i jest prosty to chyba nie taki strasznie drogi..

Łazienka w miare duża a i pod schodami może jakis schoweczek sie wykombinuje.

Oj pisze tak jakbym na 100 % miała w tym domku mieszkać- :wink: :wink:

Podobały sie nam jeszcze Marysia i Ala.Też piekne...

Pscólka mas uwagi do Loliwki:

1) Jezeli garazu nie ma być, to napis cy nie ma być, cy nie ma i nie będzie.

Bo jak nie ma i nie będzie to mogły by być gdzie indziej okna.

Reszta uwag to głównie aranzacja.

W łazience na dole to bym umywalkę dał blizej drzwi, a na ścianie zewnętznej połozył kabinę prysnicową, po co wam tam ta wanna?

Zrobiłbym se wizualizacje saloonu i zie zastanowił cy moze kominek nie dać w ceści rest a nie jadalnianej. Jest to mozliwe, ale pzed tem bym wizualizował. Podkreślam wizualizował.

Z łazienki o góry zsyp na dół co by z brudami w dół nie latać.

Piecyk w gospodarcym dobze zaizolować to i gospodrce będzie mogło za spizarnie robić.

Wanna w górnej to pic i fotomontaz. Niech ci to biuro wrysuje w nią kobitke tfojego wzrostu jak sie frotą cochra.

Jak nie bedzie garazu to połaciówki weg. A wtedy w górnej 6. kącik piękności z umywalecką na komódce pod oknem. Niech sięinne stwory za ścianą kotłują ty spoko u siebie w sypialni jak Królowa Pscół.

Witaj Kroyena.

Garażu nie bedzie.I myslałam o okienku w łazience na parterze.Napewno bedzie kabina na dole,nie lubimy wanny-wolę większą kabine :wink:

Wezme mądre twe uwagi na przemyslenie-oj zaczynam tak jak ty starosłowic...

Połaciówki to okna???? :oops: :oops: :oops:

I chyba zdecyduje sie na zmiane wejscia,chce takie jak ma rafal_m.

Witam

No juz jest lepiej... co prawda z kuchni nie ma wglądu na na wjazd i wejście na działkę (bo zakładam, że dom będzie stał frontem do frontu;-)) no i ścianka kolankowa wydaje sie dośc niskawa (nie zaszkodzi dodac warstwy pustaków, albo dwóch)... ale naprawde już jest lepiej i gdybys wybierała jeszcze raz :wink: napewno wybrała bys IDEAŁ :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

p.s.

jest ok, naprawdę

tylko podnieś ściankę kolankową!!!!!