AGNIESZKA31 29.11.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dostałam na poczte dokładne rzuty z wymiarami.Komin jest Przekroje też-jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 29.11.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No tak...A ściane kolankową to sobie tak poprostu podnieśliście???Bez uzgadniania z architektem??to można np. zrobic na etapie budowy??Np buduje..patrze...ojej ale nisko i sobie dołoże pare pustaczków???Mozna tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 29.11.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Niektorzy podnosza na etapie budowy, ale ja osobiscie polecam korekte przez autora, a wiem ze nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 29.11.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A co powiecie na ten projekt solaris http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=2&sh=768 ?Dla mnie jeden z ładniejszych jaki udało mi się znależć. Jakby się nie otwierał to jest jeszcze tu http://a-kwadrat.pl/projekty.php?na=1&full=&tryb=display&skad=&id=185. A co do Oliwki - to jakoś nie mogę sobie wyobrazić pomieszczenia gosp. - oczywiście przy paleniu węglem znajdującego się zaraz przy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 30.11.2005 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 stiff ogrzewanie bedzie z kominka z płaszczem wodnym,moze kiedyś dojdzie do mnie ten gaz to wtedy w pomieszczeniu gospodarczym powiesimy piec dwufunkcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu175 05.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 AGNIESZKA31 - myślisz że sam kominek z płaszczem wystarczy do ogrzania Oliwki? Byliśmy ostatnio na targach w Łodzi i wiekszość firm odradzało kominki z płaszczem wodnym. Podobno się psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts