basiula_81 28.05.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ale spokojnie też buduje w wiesiołkach chętnie pooglądałabym twoją budowę, jeżeli nie masz nic przeciwko to poproszę o kilka zdjęć na e maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 28.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 fanie masz,ale u nas chyba jest wiekszy problem jesli chodzi o wydłuzenie dachuu cie bie jest łatwiej 2 spady i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 04.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam,Bardzo ładny ten wasz domek. Mam pytanko jakim kolorem masz pomalowane drzwi wewnętrzne i schody i co to za lakier?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 04.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 napisz meila to wysle pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 04.06.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 juz znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.06.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam, Bardzo ładny ten wasz domek. Mam pytanko jakim kolorem masz pomalowane drzwi wewnętrzne i schody i co to za lakier? Pozdrawiam tak naprawde to nie wiem moze mowil stolarz ale teraz juz nie pamietam na pewno jest ciemny i zaden mahon CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 05.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jeszcze jedno pytanko odnośnie gresu. Pisałeś ze jest 50x50, ja też taki planuje kupić, ale w wiatrołapie planuje szachownicę i nigdzie nie mogę znaleźć płytki brązowej 50x50, ty pisałeś że dałeś 60x60 z Tubądzina, wiec co docinałeś ją jakoś do 50tki? I możesz mi jeszcze powiedzieć z jakiej firmy ten gres z Obi i jaki kolor, jak gdzieś masz jeszcze pudełka? Z tego co się orientuje to tam sprzedają Ceramstica, ale nie widziałam tak ładnego koloru jak Twój, chyba Twój wpada w szary tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 05.06.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 przycinal je kafelkarz do odpowiedniego rozmiaru nie bylo z tym klopotu a co rodzaju gresu to rzeczywiscie byl z tej firmy ale nie mam obecnie zadnego kartonu z nazwa jest szary ale widzialem podobne w OBI maja kilka rodzajow trzeba tylko trafic na promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 10.06.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Cmku, jakiej wielkości masz drzwi wejściowe? Nasz majster zostawił taki otwór jak jest w projekcie(230/160) i nie zmieści się nam się naświetle górne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 11.06.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 teraz nie pamietam ale wydaje mi sie ze mamy takie jak w projekcie i drzwi robione byly na zamowienie przez stolarza i nie bylo z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 11.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Wiec będziemy kombinować, jeszcze mamy trochę czasu do zamówienia drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 13.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cmyku, pomęczę cię jeszcze trochę. Jakie wymiary mają naświetla w Twoich drzwiach? Gdzie się nie spytam, mówią że naświetle górne się w takim otworze nie zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.06.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 mi tez tak mowili pomierze dokladnie drzwi i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 19.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.06.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 wymiary otworu drzwiowego 160x235naswietle boczne 36 cmnaswietle gorne 28 cmwym drzwi 200x86 sa to wymiary szybko zdjete wiec moze brakowac na calosci kilku cm CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witaj Znalazłam Twój wpis o murarzu Dawidowskim, czy mógłbyś napisać skąd ten pan jest. Może być na priv. U znajomych buduje Dawidowski z Gowidlina i są zadowoleni i chciałam wiedzieć czy to ten sam. Będę bardzo wdzięczna Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 24.06.2008 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wymiary otworu drzwiowego 160x235 naswietle boczne 36 cm naswietle gorne 28 cm wym drzwi 200x86 sa to wymiary szybko zdjete wiec moze brakowac na calosci kilku cm CMyK Wielkie dzięki Cmyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witam widzialm ze na zew. macie w podbitce oswietlenie zarowkami ledowymi - czy to sa zarowki dajace zimne swiatlo czy cieple ? - czy dajaone takie swiatlo jak oswitelnie solarne czy mocniejsze no i ostatnie pytanko - co ile m sa rozstawione w podbitce??dziekie bardzo za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 09.07.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 sa to zarowki 20 ledowe dajace cieple swiatlo (kupione na allegro po 14 zl/ szt) robilem rozne eksperymenty z zarowkami ledowymi i te okazaly sie najlepsze nie za mocne i nie za slabe nie ma porownania z oswietleniem solarnym oswietlaja spokojnie caly teren wokol domu ale nie za mocno; sa skierowane na elewacje a rostawienie dawalem na oko tak aby nie swiecily w okna tylko obok okien chyba co 1.5 metra, akurat wyszlo w miare równo. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej decyzji oswietlenia w podbitce byl to rzut na tasme jak juz robili podbitke. Sam rozlozylem oswietlenie i zamontowalem 2 czujki zmierzchowe laczny koszt materialu to 300 zl.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witaj Znalazłam Twój wpis o murarzu Dawidowskim, czy mógłbyś napisać skąd ten pan jest. Może być na priv. U znajomych buduje Dawidowski z Gowidlina i są zadowoleni i chciałam wiedzieć czy to ten sam. Będę bardzo wdzięczna Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts