Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze CMyK-a

CMYK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ciecie po luku robili panowie od granitow itp wozil je kafelkarz ale nawet nie wiem gdzie tylko ceny takiego ciecia sa straszne ale nie mieli z tym problemu robia komputerowo i tna kazda grubosc jak sobie wymarzysz

barierka kosztowala chyba 4 tys i cos jeszcze + oczywiscie pergola to laczny koszt a kowala mozna zastac na gieldzie w Pruszczu ma przed samochodem taka ladna bramke patynowana i tylko on robi takie esyfloresy ma caly katalog.

Telefony ma moja zona. Jezeli beda potrzebne daj znac to sie dopytam. Robi tez oczywiscie proste barierki.

cieszy mnie ze moglem pomoc w sprawie parkietu facet solidny i dokladny balem sie ze do Ciebie nie zdazy bo ekipa miala wyjechac do Warszawy na roboty.

a na przeprowadzke przestalem liczyc jak minely swieta wielkanocne, moja zona ma nadzieje na urodziny corki 13 czerwca a mi nie chce sie w to wierzyc.

CMyK

To widzę, że z przeprowadzką mamy podobnie - jak mnie się pytają kiedy to odpowiadam, też chciałabym wiedzieć :wink:

Kurcze miałam nadzieję, że ta barierka jednak trochę tańsza :-? , to ja się na razie powstrzymam, zanim dziecko zacznie chodzić mam jeszcze parę miesięcy a pozostałym po pijaku zabronię wychodzenia na balkon :wink:

tez dlugo zastanawialismy sie nad barierkami takie wymyslila pani architekt miala byc jeszcze krata na okno w garazu ale dalismy sobie z tym spokoj. Juz bylismy blisko barierek za 200 zl za metr te kosztowaly 450 za metr i takie sa niestety ceny a czekac trzeba 2 miesiace.

CMyK

Na zdjęciu z 14.03.07 zauważyłem, że schody mają trochę źle zrobiony zabieg. Kilka stopni począwszy od 5-ego zwęża się do zera, jest to niewygodne i może być przyczyną potknięcia. Ja mam podobnie, stolarz będzie korygował zabieg poprzez zwężenie stopni poprzedzających zabieg i następujących po zabiegu a uzyskane centymetry wykorzysta do pogłębienia stopni aktualnie zabiegowych (czyli wydłuży się zakres zabiegu), dzięki czemu wszystkie stopnie będą miały niezerowe głębokości. Niestety stopnie korygowane trzeba będzie w tym celu poskuwać (mam nadzieję, że nie wykuję dziury na wylot). Gdybym mógł dołożyć jeden stopień schody możnaby skorygować przez nadlewanie, niestety nie mogę wysunąć schodów do holu nawet o szerokość jednego stopnia. Jeśli nie Tobie to być może uwaga ta przyda się innym forumowiczom.

Pozdrawiam

a owszem tego sie nie zapomina caly korytarz same ciecie kosztowalo 1000 zl oni roznie biora raz za metr raz za dzielo w zaleznosci chyba od pogody :o

CMyK

nie kazdy moze ciac kafle bo sa cienkie i niektorzy maja tylko do tego maszyny.

no nieźle :o Potwierdziłeś moje obawy, że to drogi biznes :evil: Dzięki

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Piękny masz dom....co ja gadam przepiekny. Wszystko co się u ciebie dzieje jest jak marzenie ;)

1. drzwi wejściowe - robią gigantyczne wrazenie ;) re - we - la - cja!!!!

2. To cięcie płytek -) - super!

3. Pojoje dziwczynek - odjazd ;)

4. Elewacja - wyśniona ;)

5. Te płytki...płyty na podłodze...ohhh....

Wszystko takie przemyślane ;)

Dom macie przecudowny;) Prze prze prze ;)

Pozdrawiam ;)

Cmyku, dopiero teraz w Twoim dzienniku zauważyłam na górze wannę, o której od pewnego czasu myślę. Czy to Clarisa z Koła?

Powiedz co o niej sądzisz: czy łatwa w obudowaniu, jaka długość?maksymalna, jaką mają w Ofercie to 160 cm) . Czy wygodna? Jaka w użytkowaniu. czy łatwo jest ją czyścić?

A miska i bidet, chyba też z Koła?

Pisz Cmyku i pokazuj te cudowności.

Witaj.

Rzadko sie wpisuję,ale pilnie śledzę postępy w pracach.

Muszę pogratulować efektu i stanu obecnego.

Bardzo mi się podoba,że nie idziesz na skróty, a zamieszkasz dopiero w wykończonym domku.

No i chyba masz szczęście do ekip, co? 8)

Pozdrawiam i zyczę rychłej przeprowadzki

niestety to szczescie mnie opuscilo i ekipy mnie zwodza od jakiegos czasu mam nadziej ze jak poan Grzesiu skonczy jedna robote to wejdzie i skonczy caly dom :-?

CMyK

no włśsnie mnie też interesuje tynk- jaki dokładnie i jakiej firmy- ładne ciepłe kolory. Będę wdzięczna. CMYK interesuje mnie też ten dom sąsiedzki- ładny, czy możesz pstryknąc fotki elewacji i pokazać je w dziale elewacja.?

jest to tynk silikonowy firmy CAPAROL nanotechnologia (odpycha brud) co do kolorystyki to zona trzyma to w tajemnicy nawet przedemna a co do elewacji sasiadow to postaram sie pstrykac pare zdjec

CMyK

Piękny masz dom....co ja gadam przepiekny. Wszystko co się u ciebie dzieje jest jak marzenie ;)

1. drzwi wejściowe - robią gigantyczne wrazenie ;) re - we - la - cja!!!!

2. To cięcie płytek -) - super!

3. Pojoje dziwczynek - odjazd ;)

4. Elewacja - wyśniona ;)

5. Te płytki...płyty na podłodze...ohhh....

Wszystko takie przemyślane ;)

Dom macie przecudowny;) Prze prze prze ;)

Pozdrawiam ;)

Dzieki ale to zasluga mojej zony i architektki chociaz teraz budujac drugi (tez bym wybral ten projekt :wink: ) zrobilbym kilka zmian. Jak bedzie skonczony to bedzie odjazd wielkie akwarium 600 l w salonie witraze w okienkach, bilard w telewizyjnym i wspaniale oswietlenie ktore juz czeka na powieszenie, obecnie robia sie ostatnie podwieszane sufity na dole.

Zostala jeszcze do zamontowania sciana ze szkla podswitlana diodami led.

CMyK

Cmyku, dopiero teraz w Twoim dzienniku zauważyłam na górze wannę, o której od pewnego czasu myślę. Czy to Clarisa z Koła?

Powiedz co o niej sądzisz: czy łatwa w obudowaniu, jaka długość?maksymalna, jaką mają w Ofercie to 160 cm) . Czy wygodna? Jaka w użytkowaniu. czy łatwo jest ją czyścić?

A miska i bidet, chyba też z Koła?

Pisz Cmyku i pokazuj te cudowności.

co do wanny to rzeczywiscie clarisa ale o reszcie nic nie wiem to domena mojej zony od ktorej wydobywam pojedyncze informacje. to ona siedzi w necie i wybiera, negocjuje ceny a zwanna to wiem dlatego bo juz ktos pytal wiec musialem sie dowiedziec. Na razie jej nie uzytkujemy ale jak moja zona ja wybrala z miliona innych to musi byc the best :p bo zanim kupi to duzo pyta a nie usmiecha jej sie wymieniac ja za 3 lata.

CMyK

Witaj.

Rzadko sie wpisuję,ale pilnie śledzę postępy w pracach.

Muszę pogratulować efektu i stanu obecnego.

Bardzo mi się podoba,że nie idziesz na skróty, a zamieszkasz dopiero w wykończonym domku.

No i chyba masz szczęście do ekip, co? 8)

Pozdrawiam i zyczę rychłej przeprowadzki

niestety to szczescie mnie opuscilo i ekipy mnie zwodza od jakiegos czasu mam nadziej ze jak poan Grzesiu skonczy jedna robote to wejdzie i skonczy caly dom :-?

CMyK

Głowa do góry.

Pewnie dzieciaki we wrześniu do szkoły pójdą już z nowego domku :wink: