Ivonesca 12.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 ależ u Ciebie jest pięknie !!!! najbardziej zachwyciły mnie barierki - niespotykane esy-floresy pokoje córek czadowe ! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 16.07.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 te barierki to zasluga mojej kochanej zony a jak jeszcze beda takie same przy ogrodzeniu to bedzie czad ogolnie bardzo milo sluchac i czytac ze komus podoba sie nasz domek dzieki CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.07.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Cmyk - wielki dzięki za pomoc, rady i pokazanie domku Miałam przyjemność obejrzenia domku na żywo, gratuluję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.07.2007 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 nie ma problemu sluze pomoca na przyszloscCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 24.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 co do wanny to rzeczywiscie clarisa ale o reszcie nic nie wiem to domena mojej zony od ktorej wydobywam pojedyncze informacje. to ona siedzi w necie i wybiera, negocjuje ceny a zwanna to wiem dlatego bo juz ktos pytal wiec musialem sie dowiedziec. Na razie jej nie uzytkujemy ale jak moja zona ja wybrala z miliona innych to musi byc the best bo zanim kupi to duzo pyta a nie usmiecha jej sie wymieniac ja za 3 lata. CMyK Cmyku kąpaliście się w swojej wannie? Jakie wrażenia,? Wygodna, nie uwiera w plecy? Mozna się wyciągnąć. Ja wkomponowała się w łazienkę, czy ta szersza cześć nie jest przytłaczająća i nie zabiera zbyt duzo miejsca. Napisz trochę. WAŻNE. Wybieram pomiędzy tą a wolnostojąca na lwich łapach 170x70 (byłam w srodku na sucho, jakaś ciasna przez tio duże wygięcie przodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 24.07.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 niestey nie kapalismy sie poniewaz jeszcze nie miszkamy i piec jeszcze nie odpalonyCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 24.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cmyku przymierz się na sucho do tej wanny. Powyciągaj nogi, poprzewracaj się, poprzesuwaj i napisz co czujesz. Ciekawa jestem, czy ten szeroki przód ma jaieś zastosowanie w użyciu, tzn, czy daje możliwość wysunięcia nóg. No bo jak patrzę na tę wanne, to zaraz twierzdenie Pitagorasa a2+b2=c2. Więc ta ścianka przyprostokątna musi być dłuższa, no to jak ciało puścić po niej, musi być wygodnie. Ale ja przynudzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Graziu - powiem Ci, ze u mnie jeszcze daleeeka droga do konca budowy, ale... jeszcze fundamenty z ziemi nie wyszly, a wanna juz byla - wlasnie Clarissa LEWA z Koła. Wanna jest- wg - mnie - bardzo wygodna (kapiel na sucho dostarczyla takich odczuc), dluzszy bok wcale nie przytlacza, w ogole jest bardzo ladna, choc nasi znajomi twierdza, ze katafalk sobie kupilismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 24.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Wiesz,że ja podobne odczucia, jak Twoi znajomi, mam oglądając Pasję Koła. Wczoraj nawet w moim wątku z zapytaniem o tę wannę, komuś polecającemu pasję, napisałam, ze źle mnie się kojarzy. Byłam delikatna i nie określiłam konkretnie skojarzeń. A Clarissa mi się tak nie kojarzy. Ale nie widziałam jej w realu. Szukam alternatywy dla wanny wolnostojącej Retro na lwich łapach. Warunek jest jeden boczek szczytowy wanny musi być mały, ponieważ w aranżacji mam przed tym boczkiem ściankę z bidetem i miską a jeszcze wcześniej prysznic. Obawiam się, ze wanna o równych podstawach zdominuje to terytorium i będziemy przeciskać się do "kibla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 27.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 na jaką kuchnię się zecydowaliście? Macie jakiś rysunek w formie elektronicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.08.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 niestety nie mamy takiego rysunku jedynie szkice na papierze milimetrowym dopiero wszystko bedzie widoczne po zrobieniu kuchnia drewniana wanilia z orzechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Hej. Współczuję tego użerania się z ekipami. Ja właśnie zaczynam. Teraz się uprawomocnia pozwolenia i czas zacząć kombinować materiały. Znalazłem na Białej liście Twój wpis; w którym polecasz tanie deski z Kartuz. Chcę je stamtąd zamówić(gdy tylko się dodzwonię). Jak uważasz, czy moja obecność na tam na miejscu jest obowiązkowa, tzn. żeby nie wcisnęli mi chały? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 18.08.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 obecnosc nie jest obowiazkowa chyba ze bedziesz przy zaladunku, wielu ludzi juz tam bralo i byli zadowoleni nie sa to idealne deski ale do szalunkow nadaja sie doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam w Twoim dzienniku. Dom poprostu imponujący. Bardzo mnie zachwyca. Grafitti na ścianach poprostu bomba. Przepiekne patynowane barierki. Ogromnie podoba mi sie kolorystyka elewacji. Czy moglbys zdradzic jaka to jest kolorysytka i jakiej firmy tynki? Oraz drugie pytanie dot. kuchni. Napisales ze drewniana, ale czy wzor frontów byl gotowy, czy robił je stolarz, z jakiego drewna jest robiona kuchnia, jakie kolory? Nawiasem mowiac przepiekna. szukam czegos w podobnym stylu, ale Klimek & Klus wycenił mi takie cacko na bagatela - 73 tys zł ! Z gory dziekuje za odpowiedzi... Pozdrawiam i dalej podziwiam efekty wykonczeniowe... Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.08.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 niestety co do kolorystyki to nie wiem ale tynki sa firmy CAPAROL tynki silikonowe brane z probnika barw i tylko moja zona trzyma zazdrosnie w swoim kajecie numery barw bo jak wspomina duzo nerwow i czasu ja to kosztowalo a elewacje projektowala nasza architektka i podawala jej mniej wiecej numery ale zoncia je zmieniala co do kuchni to tez nie wiem za bardzo bo zona sie tym zajmowala chociaz przy tym bylem i jedynie co pamietam to to ze padala nazwa "czesany" i teraz nie wiem dab czy inne drzewo, wiem ze kolorystyke wybierala z takich skrawkow drewna i na taki kolor barwili indywidualnie, co do frontow to byly rozne wzory gotowe koszt to 15 tys bez blatow granitowych i armatury. Kuchnia to nam troche nerwow zjadla 4 bylo chetnych do niej i okazalo sie ze robil ja w koncu facet majacy zaklad blisko nas w Pruszczu. Chociaz ten jeden Terminowy !!!. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 01.09.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Czesc CMYK-bardzo sympatyczny domek.Nie mogę sie doczekać na zdjęcia kuchni. Zapewne będzie bardzo ładna jak reszta domu. Zainteresowały mnie barierki na oknach balkonowych nad drzwiami garażowymi.Masz może zdjęcia z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 03.09.2007 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 dzieki za uznanie a oto zdjecia barierek z bliska sa zreszta w dzienniku http://images21.fotosik.pl/263/6ae3a68586a0a1d4med.jpg http://images20.fotosik.pl/318/afd9a75490468453med.jpg http://images20.fotosik.pl/318/0c76f8a26b468a39med.jpg http://images21.fotosik.pl/263/a6760974d30cabb2med.jpg CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 03.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 kuchnia wygląda bardzo ciekawie Czekam na końcowe efekty Jesteś zadowolony z jakości? Jeśli można, to mógłbyś podać orientacyjną cenę? A jak tam kominek? Mówiłeś, że jesteś umówiony na sierpień, a teraz piszesz o październiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.09.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 kuchnia z blatami kamiennymi bedzie kosztowala kolo 16 tys bez sprzetu trudno cos powiedziec o jakosci bo jest robiona obecnie kuchnia tzn sciany i sufit jak skoncza to dokoncza kuchnie i wtedy bedziemy rozmawiali o jakosci i ewentualnych poprawkach na razie jest ok; co do kominka to jeden facet nas olal drugi walnal taka cene ze podziekowalismy i mamy nowego kominkarza z umowa i faktura w srode jedziemy ogladac projekt i koncowa wycena bo wybralismy juz kamien.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 kuchnia wygląda elegancko ! a nabierze pewnie jesczze piękności gdy będzie cała gotowa zainteresowały mnie te półokrągłe szafeczki - czy one są otwierane? fajny pomysł - nie ma ostrych rogów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts