Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze CMyK-a

CMYK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

cmyku, przepraszam za pomyłkowe dopisanie się do dziennika :oops:

pozwolisz,że przekopiuje po prostu mój wpisu tutaj:

cmyku, podglądam Twój dziennik, podziwiam zapał i postępy

w innym wątku znalazłam Twój namiar na stolarza schodowego, ale nie widzę zdjęć w dzienniku...mógłbyś je pokazać (no chyba,że jeszcze ich nie ma)? jesteś zadowolony z efektu końcowego? jeśli tak to bardzo proszę o namiary

pozdrawiam

• 3 weeks później...
Dom się prezentuje super okazale! Wszystko dokładnie pooglądałam i wypodziwiałam. Mam prośbę czy mógłbyś zamieścić więcej zdjęć z kuchni. Mam też taką kuchnie która nie ma żadnej ściany w całości i chciałabym coś nieco poodpatrywać od ciebie jeśli można.

Pozdrawiam!

jezeli chodzi o meble kuchenne to jeszcze do konca nie sa zamontowane poniewaz czekamy na sprzety ktore maja przyjsc w przyszlym tygodniu

CMyK

Cześć Cmyku,

jak się sprawują drzwi wejściowe? Masz już je jakiś czas zamontowane. Czy dobrze chodzą? Nie wypaczają się? Jak wygląda ich powłoka i farba? Żadnych zmian?

Pytam, bo poważnie rozważam skorzystanie z usług stolarza, który Ci je robił. Chcę drzwi dębowe w kolorze złoty dąb. Nie słyszałem jednak nigdy o farbach, jakie on stosuje (jakaś firma z Bydgoszczy). Mam mieć ekspozycję południową, więc farba i wykonanie drzwi bardzo ważne, bo podatne na duze temperatury itp, itd.

Pozdrawiam

drzwi sprawuja sie dobrze gorzej z drzwiami wewnetrznymi, wykonawca okazal sie malo solidny, ale jak pisalem drzwi zewnetrzne ok

Zaraz zaraz, a to ten sam stolarz robił Tobie zewnętrzne i wewnętrzne? Zewnętrzne chyba trudniej zrobić... skoro są dobre to aż dziw, że wewnętrzne nie. A na czym polegała jego słaba solidność?

sa ciagle poprawki drzwi wewnetrznych poszedl wedlug jakiejs swojej zasady ze jezeli klient placi 1200 zl za jedne drwi wewnetrzne a nie 2000 tys bo takie tez robi to towar nie musi byc pelnowartosciowy czyli ma plamy porysowany, itd wiec juz 2 miesaice robi poprawki oczywiscie calej kwoty mu nie zaplacilem

CMyK

Jestem na razie nowicjuszem, jesli chodzi o budowę domu. Mam pytanie do "CMYK-a": z pewnoscią prowadzisz jakiś rejestr wydatków. Bardzo byś mi pomógł informując mnie, jaki jest oreintacyjny koszt budowy w takim standardzie jak Twój (bez mebelków oczywiście).

Pozdrawiam

350 tys wg starych cen a i tak mielismy duzo fachowcow wsrod znajomych. Drugi raz jakbym sie budowal na pewno podpisalbym umowe na kompleksowa wykonczeniowke z porzadna firma stracilem na to duzo czasu i pieniedzy a tak pewnie juz bym mieszkal.

Ogolnie na spokojnie trzeba miec przy obecnych cenach 400 tys przy takim domu to i tak tanio z porownaniem z mieszkaniem 70 m w Gdansku. Ceny gotowych domow to min 700 tys.

CMyK

• 2 weeks później...