Jola_K 07.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 gratuluje pozwolenia na uzytkowanie budynku przegladam Twoj dziennik od jakiegos czasu, fajna lektura dziekuje za pomysl z graficiarzami mysle ze w pokoju dziecka go wykorzystamy. ps widze nowa mieszkanke, blekitke, a co sie stalo z ta cudna trikolorka i jej 4 dzieciakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.02.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 dzieci kotki poszly do ludzi byly takie piekne ze nie bylo z tym problemu, zas kotke zabrala nam mama ktora powiedziala ze nam jej nie odda bo jest straszanie łowna skubana i myszki trzebi. Trudno bylo nam sie z nia rozstac bo pieknie mruczala ale nowa powoli sie uczy chodzi jak pies za nami i miauczy na powitanie CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 20.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 ja tez przepraszam ze w glownym watku o kotkach sie wtracam.ale te blekitne maja cos w sobie i sie jakos zapomnialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 27.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam Podziwiam Wasz domek od dłuższego czasu, jest przepiękny!! W zeszłym roku dołączyłam do grona budujących dom w wiesiołkach. Na razie tylko fundamenty są zrobione. W połowie marca rusza budowa i dopiero wtedy założę dziennik. Pozdrawiam serdecznie Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 05.03.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 gratuluje wyboru projektu nastepny nasz dom to takze dom w wiesiolkach 2 tylko salon powiekszymy odrobineCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 boskie akwarium u nas bedzie 500 l,ale dopiero za 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 19.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam ponownie mam pytanie dotyczące gresu polerowanego, czy jest bardzo śliski? i czy to prawda, że sie bardzo brudzi i każdy pyłek widać na nim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 23.04.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zapraszam do komentowania mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewellina 30.04.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Jam mam pytanie do kuchni z czego ona jest? To dąb tak? Malowany? To dlaczego słoje widać co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abrakadabra1 04.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Piekny dom. Gratuluje! Mam pytanie odnośnie podłogi w kuchni... Czy to są takie duże kafle? Też byśmy coś takiego chcieli, ale obawiam się czy nie będą za ślizkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 25.05.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 mam pytanie czy miałeś architekta od wnętrz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 26.05.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 mialem architektke bierze malo jak na architekta projektowala takze elewacje oraz barierki koszt calego domu to 2 lata temu 4 tysCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 26.05.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Jam mam pytanie do kuchni z czego ona jest? To dąb tak? Malowany? To dlaczego słoje widać co to za farba? Przepraszam ze dopiero teraz to drewno to sie nazywa dąb czesany przez to lepiej widac strukture drewna CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 26.05.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Piekny dom. Gratuluje! Mam pytanie odnośnie podłogi w kuchni... Czy to są takie duże kafle? Też byśmy coś takiego chcieli, ale obawiam się czy nie będą za ślizkie? sa to kafle 50x50 i nie sa sliskie kupione w OBI jest to gres CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 27.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 witaj cmyktroszke bede inny niż wszyscy-))oczywiście o gustach sie nie dyskutuje ale..na to co masz na zewnatrz na te wszystkie detale które naprawde są super to napisze że pare rzeczy mnie zawiodło,szczególnie salon.nie wim czy ona (architekt) wam dobierała kolory i meble do salonu ale są nijakie(oczywiscie są to moje odczucia) nie pasuja wogóle do tego domku.wiem że wszystkim sie nie dogodzi ,pewnie usłysze że zazdroszcze albo nie mam pojecia(nie od ciebie ale od forumowiczów)ale spokojnie też buduje w wiesiołkach no i ta rura od pochłaniacza czy ona jest tż tak widoczna jak stoisz w kuchni??oczywiscie ogólnie jest bardzo fajnie tylko czuje mały niedosytspodziewałem sie czegoś wiecej czgoś zajebistegopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.05.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no coz rzeczywiscie sa rozne gusty ale postawilismy glownie na jokosc mebli a po czesci np komplet skorzany to rzecz przypadku. Po wybudowaniu domu salon niestety okazal sie za maly na jakiekolwiek szalenstwa meblowe (obecnie powiekszylibysmy go o metr w kierunku tarasu) Co do rury jest obecnie zabudowana i nie widac jej musielismy przycinac laserowo czape okapu poniewaz sie nie miescila.Architekt zaprojektowala wnetrza ale ile zmienila zona to tylko ona wie. Uwazam ze ma dobry gust jak to kobieta i nie staralem sie wchodzic jej w parade mysle ze w rzeczywistosci lepiej to wyglada. Za to zaszalelismy w pokojach corek.Jeszcze zostalo nam oszklenie i bujamy sie ze szklarzem juz od swiat wielkanocnych.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 28.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 to prawda ze salon jest troche za mały,ja go wcale nie przerabiałem to mam jeszcze mniejszyżałuje ze nie powiekszyłem sobie o tą wneke za garażam,ale było mineło i tak lepiej niz w blokach-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 28.05.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a napisałeś powiekszylibysmy czyli masz taki sam mały jak ja-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 28.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 W moich wiesiołkach salon powiększyłam o ponad 1,5 metra w stronę tarasu i teraz jest przestronny. W tej chwili jednak rośnie w nim młody las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts