Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze CMyK-a

CMYK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzieci kotki poszly do ludzi byly takie piekne ze nie bylo z tym problemu, zas kotke zabrala nam mama ktora powiedziala ze nam jej nie odda bo jest straszanie łowna skubana i myszki trzebi. Trudno bylo nam sie z nia rozstac bo pieknie mruczala ale nowa powoli sie uczy :wink: chodzi jak pies za nami i miauczy na powitanie

CMyK

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 3 weeks później...

witaj cmyk

troszke bede inny niż wszyscy-))

oczywiście o gustach sie nie dyskutuje ale..

na to co masz na zewnatrz na te wszystkie detale które naprawde są super to napisze że pare rzeczy mnie zawiodło,szczególnie salon.

nie wim czy ona (architekt) wam dobierała kolory i meble do salonu ale są nijakie(oczywiscie są to moje odczucia) nie pasuja wogóle do tego domku.

wiem że wszystkim sie nie dogodzi ,pewnie usłysze że zazdroszcze albo nie mam pojecia(nie od ciebie ale od forumowiczów)

ale spokojnie też buduje w wiesiołkach

no i ta rura od pochłaniacza czy ona jest tż tak widoczna jak stoisz w kuchni??

oczywiscie ogólnie jest bardzo fajnie tylko czuje mały niedosyt

spodziewałem sie czegoś wiecej czgoś zajebistego

pozdrawiam

no coz rzeczywiscie sa rozne gusty ale postawilismy glownie na jokosc mebli a po czesci np komplet skorzany to rzecz przypadku. Po wybudowaniu domu salon niestety okazal sie za maly na jakiekolwiek szalenstwa meblowe (obecnie powiekszylibysmy go o metr w kierunku tarasu) Co do rury jest obecnie zabudowana i nie widac jej musielismy przycinac laserowo czape okapu poniewaz sie nie miescila.

Architekt zaprojektowala wnetrza ale ile zmienila zona to tylko ona wie. Uwazam ze ma dobry gust jak to kobieta i nie staralem sie wchodzic jej w parade mysle ze w rzeczywistosci lepiej to wyglada. Za to zaszalelismy w pokojach corek.

Jeszcze zostalo nam oszklenie i bujamy sie ze szklarzem juz od swiat wielkanocnych.

CMyK