CMYK 09.07.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 nie wiem czy jest z Gowidlina ale jezeli buduje z rodzina i synem to ten samCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 sa to zarowki 20 ledowe dajace cieple swiatlo (kupione na allegro po 14 zl/ szt) robilem rozne eksperymenty z zarowkami ledowymi i te okazaly sie najlepsze nie za mocne i nie za slabe nie ma porownania z oswietleniem solarnym oswietlaja spokojnie caly teren wokol domu ale nie za mocno; sa skierowane na elewacje a rostawienie dawalem na oko tak aby nie swiecily w okna tylko obok okien chyba co 1.5 metra, akurat wyszlo w miare równo. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej decyzji oswietlenia w podbitce byl to rzut na tasme jak juz robili podbitke. Sam rozlozylem oswietlenie i zamontowalem 2 czujki zmierzchowe laczny koszt materialu to 300 zl. CMyK dzikei bardzo - a gdzie sie montuje te czujniki zmierzchowe????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 09.07.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 czujnik lub czujniki montuje sie w dowolnum miejscu na zewnatrz tak aby nie padal na nie blask lamp zewnetrznych u mnie wystaje tylko drobny element spod podpitki i ich nie widac, dalem dwa poniewaz nie mialem jak pociagnac kabli na druga strone domu. najpierw idzie kael zasilania do czujnika i potem z czujnika ida kable do oprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 10.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Cmyku mam pytanko o cokoły przy Twoim gresie. Robiłeś go z tego samego gresu, możesz mi powiedizeć jaka jest wysokość tych cokołów. I czy nie było problemu z równym docięciem? Mam położony już u siebie podobny gres i zastanawiam sieczy robić cokoły z gresu czy dać jakąś listwę PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 10.07.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 cokoly maja wysokosc 6 cm i nie bylo problemow z cieciem lepsze z gresu bo przy czestym myciu mopem na mokro pcv po jakims czasie moze sie zniszcyzc pozatym brud wchodzi w szczelinyCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 10.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 dzięki za odpowiedź Czyli dosyć wąskie są te Twoje cokoliki, ale może i ładniej to wygląda, pogadam z moimi glazurnikami czy da sie tak zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 10.07.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 w sumie altego takie bo zostalo duzo odpadow o tej szerokosci i szkoda bylo specjalnie ciac nowe kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czujnik lub czujniki montuje sie w dowolnum miejscu na zewnatrz tak aby nie padal na nie blask lamp zewnetrznych u mnie wystaje tylko drobny element spod podpitki i ich nie widac, dalem dwa poniewaz nie mialem jak pociagnac kabli na druga strone domu. najpierw idzie kael zasilania do czujnika i potem z czujnika ida kable do oprawek. dzieki bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 13.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 cześć Cmykdomek ładny wszystko okmam pytanko czy coś zmieniałeś w więżbie dachowej,bo nie widziałem 2 belek jak się wchodzi do waszej sypialni ,w projekcie chyba są (to tak z ciekawosci)a powiedz czy nie uważasz że dziewczyny mają troche małe te pokoje, ja zrobiłem tylko 3 na górze ,kosztem pokoju koło łazienki powiekszyłem łazienke i pokuj z balkonem,a ten nad garażem czeka na drugie dzieckooczywiscie każdy robi jak chcepozdrawiam i fajnie że juz mieszkasz my może we wrzesniu sie przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 16.07.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 rzeczywiscie wywalilem te slupy po konsultacji z majstrem oraz ciesla i dali slup betonowy na nim wylali belke betonowa i cala konstrukcje na tym oparli. Nie chcialem miec wiecej niz to konieczne slupow drewnianych w pokojach bo to zawsze ryzyko niepotrzebnych ruchow. Pokoje dziewczyn rzeczywiscie po wprowadzeniu mebli wydaja sie male przynajmniej ten z balkonem moze kiedys bedzie ktoras przejsc do bilardziarni Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 16.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 wklej jakieś nowe fotki może z łazienek bo w całości po wykonczeniu nie ma chyba zdjęć,ogólnie wklejaj ile wlezie-)))pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 18.07.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 postaram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 18.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 mam pytanko czy na podaszu połozyłeś wełne niedzy krokwiami i folie paraizolacyjną czy jakieś inne rozwiązanie??pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.07.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 zalezy na ktorym poddaszu poniewaz zrobilem maly blad i kazalem polozyc welne do sufitu a potem na suficie zostawiajac samo poddasze wolne od izolacji mowie o palaciach dachowych i teraz sam to uszczelnialem tym co mialem czyli styropianem i welno i jeszcze mi kawalek zostal mam plan zeby to usztywnic jeszcze pozostalmi po budowie deskami. Samo poddasze uzytkowe oblozyli podwojna warstwa welny 20 cm oraz 5 cm na krokwiach i na to folia.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 19.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Wszystko jasne,chodziło mi o to nie użytkowe.Mam położoną wełne ale nie mam foli i ostanio fachowcy mówili mi żebym założył sobie folie bo bedzie wiać itppozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 15.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam. Świetny domek! Bardzo zaciekawiły mnie te lampy: te lampy kupilismy specjalnie z mysla o dzieciach jak nacisniesz raz zapalaja sie diody led i swieca slabo jak nacisniesz drugi raz zapalaja sie jarzeniowki i swieca bardzo jasno wiec zeby oswietlic korytarz oszczednie i przytlumionym swiatlem zapalamy diody http://images32.fotosik.pl/102/19b17f1ae50e28ea.jpg http://images32.fotosik.pl/102/8aae844709b3c2d9.jpg Takie rozwiązanie mam zamiar zastosować w swoim domku. Co to za lampy i gdzie je można kupić? Trzeba do nich podłączyć jakąś dodatkową elektronikę, czy ten typ tak ma fabrycznie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 15.09.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 lampy te kupowalem przez strone internetowa http://www.lampy-lux.pl/koszt byl spory ale taniej o 100 zl niz w sklepie. Mozna je dostac bez problemu w wiekszych sklepach z lampami powinni je miec w katalogach.Teraz nie pamietam jakie ma oznaczenie. Lapma cala elektronike ma w srodku wiec wystarczy podlaczyc do dowolnego kabla sciennego 3 zylowegoZapala ja kontakt typ dzwonkowyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 15.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Znalazłem! Serdeczne dzięki! Na dodatek okazuje się że to sklep z mojego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 15.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jeszcze takie pytanie... piszesz że świetlówka daje bardzo jasne światło, czy jedna wystarczy do dobrego oświetlenia holu o powierzchni 4-5 m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts