CMYK 15.09.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 powinna wystarczyc jest bardzo jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 27.09.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 prześliczny domek i otoczenie -a le najbardziej zachwyciły mnie ornamenty na balustradach i ogrodzeniu - cuuudo! i bardzo fajna kostka brukowa szkoda, ze tak późno tu zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.09.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzieki za pochwale ktora nalezy sie mojej zonie - kobieca reka i gust CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 17.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cmyku, śliczny jest Wasz domek , bardzo podoba mi się wykończenie dachszku nad balkonem - ta część podbitki przy dachówkach. Napisz, proszę, jaki masz kolor dachówki, podbitki i okien- też planuję podobne zestawienie kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.10.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 trudno w tej kwestii jednoznacznie podac kolor poniewaz kolorystyka dachowej podbitki jak i okien zalezna jest od firmy ktora ja produkuje wiec moge jedynie podac nazwe dachowki jest to tondach marsylka angobowana czerwona (w sumie lekko wchodzi w bordo) okna sa z firmy Vetrex z Tczewa i jest to ciemny dab natomiast podbitka jest z firmy deceunick brazowa. Wykonczenie podbitki jest zrobione ze struktonitu dostepnego chyba w kazdej wiekszej hurtowni koszt 2,50 zl za plytke. Jesto to rodzaj tworzywa imitujacego drewno. Bardzo ladnie wyglada jako wykonczenie. Sa lewe i prawe. to tyle co do koloru CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 16.12.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 CMYK macie piekny dom i otoczenie. Graruluje zamieszkania.Znalazłam u Was akwarium. Też planujemy ale ciągle jeszcze zastanawiamy sie nad miejscem. U was jest postawione w rogu salonu - podobnie zastanawialiśmy sie nad takim miejscem ( mamy podobny układ salonu). Czy podprowadzałeś specjalnie wodę ? Nie mam doświadczenia w tej sprawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.12.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 chcialem doprowadzic ale do konca budowy nie mialem pojecia jak duze bedzie akwarium (czytaj na ile zona mi pozwoli) i w ktorym miejscu staniedzis na pewno doprowadzilbym wode i odplyw do kanalizacji. wode wymieniam raz na 3 miesiace 30% wiec nie ma specjalnie problemu.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 24.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 19.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam, domek śliczny, urządzony z gustem i przyjazny domownikom. Mam pytanie dotyczące kominów i kominka.Widziałam w dzienniku, że były budowane z cegły. Ile szybów wentylacyjnych masz w kominie z kominkiem? ile powierzchni zajmuje Ci obudowany kominek, jaki duży był komin i wkład? W Twoim domku wygląda on zgrabnie- mam taki układ u siebie i biję się , że kominek zajmie mi pół pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.02.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzieki za pochawaly i przepraszam ze dopiero teraz odpowiem.W kominie z kominkiem mam jeden szyb wentylacyjny odpowiadajacy za wentylacje wnetrza obudowy kominka oraz salonu. 2 inne szyby mam w kuchni 3 metry dalej wiec spokojniemi wystarczaja. Niestety taka obudowa jak mamy zajmuje duzo miejsca wg mnie za duzo ale mozna sie przyzwyczaic, zapewne lepiej wygladalaby wizualne scieta ku scinie za kominkiem.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 23.12 wtorek Wczoraj szklarz po roku uników oszklił nam dom; to sie nazywa szybkosc i solidnosc. Nareszcie mamy szklana sciane miedzy salonem a schodami, oszklone sciany w kuchni, oszklone drzwi gaederoby w wiatrołapie, oraz oszklone okienka nad schodami. Jest teraz duzo szkla w domu. A fotki szkielek gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 07.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kto to pozamiatał Twoje fotki. Dziennik bez zdjeć jak róża bez płatków.Szkoda, bo piekny Wasz domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.03.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] jestesm zauroczona! Piękny dom- sliczna elewacja frontowa, ze nie wspomnę o płocie... po prostu beautiful!!! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik84011.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 16.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wszystkie zdjęcia niedostępne CMYK da radę coś z tym zrobić??? Chciałam zaczerpnąć od Was parę pomysłów, a tu wszystko zniknęło. Czekamy z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 27.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 My też zdecydowaliśmy się na dachówkę Marsylkę Tondach, ten sam kolor. Zastanawiam sie jednak nad kolorem okien drzwi i bramy garażowej. Niestety nie doczytałam jaki kolor jest u ciebie a zdjęć nie ma Zastanawiam się czy mahoń byłby dobry co Ty na to? dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.03.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 kolor okien jak i bramy to dąb ale mysle ze mahoń tez moze być tylko trzeba liczyc sie z tym ze bedzie lekko wpadal w czerwien a nie w braz postaram sie znalec inny serwer do zdjec CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja polecam http://www.tinypic.com chyba sie nie pomylilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 01.04.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 zdecydowalem sie oplacic tymczasowo serwer i zdjecia sie pojawilyCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 12.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witaj CMYK mam do Ciebie pytanie chodzi mi mianowicie o kolor,symbol elewacji Twojego sąsiada czy jest możliwość czy możesz się go spytać kolor ma na cześci domu brąz z pomarańczą z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 14.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzięki CMYK za odzew jak nie będzie pamiętał to trudno ale liczą się chęci,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts