Fal 20.02.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Tu wczoraj sprawdzałam pogodę, (też czekam na ocieplenie- wytyczenie i zalanie ław). Niestety musimy uzbroić się w cierpliwość. http://www.twojapogoda.pl/index.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Prognoza na najbliższe 2 tygodnie rzeczywiście niezbyt zachęcająca, ale może się mylą czego Tobie i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 22.02.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Cmyk przepraszam ze wpisałam sie w Twój dziennik, dopiero teraz zobaczyłam i chciałam usunąc mój post ale nie wiem jak mam to zrobić Moge tylko go zmienić ale czy mozna w ogóle go usunąć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.02.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 nie ma sprawy z tym wpisem i mam nadzieje ze wiosna nadchodzi ale cos za wolnoCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 23.02.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 CMYK dzisiaj to niestety mamy chyba powrot zimy ale trzeba miec nadzieje ze to sie niedlugo skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Czyżby rozpoczęcie budowy tuż, tuż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 28.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słoneczko świeci, plusowe temperatury, nic tylko budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No i mamy 30.03.2006.Czy można już odnotować w notatniku, że Twoja budowa ruszyła?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Z pewnością pogoda mu nie przeszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Co jak co, ale pogoda to tym razem rzeczywiście dopisała. Aż się nie chce siedzieć w biurze. Wzięłoby się łopatę i kopało, kopało, kopało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.03.2006 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 niestety ekipa nie dojachala musiala gdzies strop zalewac ale w piatek bedzie na 100%CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Wszystko pięknie, ale ten link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.04.2006 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 zmienilem i wstawilem zdjeciaCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.04.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Przepraszam za ten wpis w dzienniku. Postaram się go usunąć, tylko jeszcze nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Tego betonu to chyba trochę dużo,co? Nie znam się na tym,bo ciągle jestem na etapie papierków,ale wydaje się, że to niemała ilość. I co z tego, że teraz krótka przerwa? Najważniejsze, że pierwsze koty za płoty. I tak pewnie do końca zamieszkasz(czego Ci życzę) A jak z Twoim kierownikiem budowy? Zmieniasz czy czekasz na wieści ze szpitala? Jeśli to był wylew to nie oczekiwałbym jego powrotu do zadań na budowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.04.2006 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 betonu rzeczywiscie duzo a to ze wzgledu na slabe grunty pomimo wymiany gruntu i zbadaniu przez geologa kierownik zarzadzil ze lawy maja byc 80 a nie 50 wiec ilosc betonu wzrosla. Na razie mam z doskoku nowego kierownika i czakam na wiesci ze szpitala. Na budowie spokoj przez 10 dni jedynie bloczki przywioza dzis i jutro. Potem znowu ruszy az zatrzymam sie na troche na stropie zeby wysechl. Do konca kwietnia strop powinien byc zalany.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 06.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Czytając Twój dziennik dotarłem do ilości betonu na ławy.Istotnie pokaźna ilośc.U mnie wyszło 12m3 (przy powierzchni zabudowy 150m2) Powodzenia, u mnie jutro zalewają nadproża parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Właśnie obejrzałem sobie zdjęcia z dziennika i doszedłem do ważnego wniosku: JA TEŻ TAK CHCĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 07.04.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ja dlugi czas ogladajac dzienniki innych grupowiczow tez tak chcialem a teraz sam to mam i jeszcze nie moge uwierzyc ze to sie zaczeloCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.04.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Siedzę sobie w pracy, a że niedzielne dyżury są nudne, to czytam forum i ogarnął mnie taki dziwny niepokój. Czemu ja tak wolno załatwiam tą całą dokumentację do pozwolenia na budowę? Chyba czas zacząć działać. Mimo,że budowę planowałem rozpocząć w przyszłym roku, to teraz pojawiła sie nadzieja na stan zero jeszcze w tym roku.Taka mała prośba:Czy mógłbyś dać namiary na Pana(Panią) od badań geologicznych?O ile pamiętam stosunkowo mało to u Ciebie kosztowało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts