anSi 14.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wesołych świąt http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka444.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 24.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Sorry, że Ci się wcięłam do dziennika, ale jestem tłumok Może admin to usunie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 24.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 No, chyba jednak nie jestem taki tłumok, sama usunęłam. Widziałam Twoją działeczkę i ławy. Zazdraszczam. My zaczniemy dopiero latem. Powodzenia, będę kibicować P.S. Dołączam się do prośby o namiary na geologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 25.04.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 namiar na geologa wyslany na srzynke muratora. Ja tez zazdraszczalem innym teraz sam mam ten balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 25.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzięki wielkie. Już sie umówiłam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 26.04.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No wczoraj widziałam, że już murują pieknie pięknie także niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 27.04.2006 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 teraz moja zonka nie pozwoli im sie zatrzymac ale Twoj małzonek to robotny chlop musi byc ostro dopingowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 28.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 teraz moja zonka nie pozwoli im sie zatrzymac ale Twoj małzonek to robotny chlop musi byc ostro dopingowany no no to jakaś insynuacja?? on tak z własnej inicjatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Po pierwsze wielkie dzięki za namiary. Po drugie - fajnie patrzeć jak coś się dzieje. Co prawda to jeszcze nie na moje budowie się dzieje, ale też fajnie . Trzeba przyznać że Twoje tempo mi imponuje i mobilizuje do działania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 10.05.2006 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 tempo to ja mialem ale robotnicy nie moga sie do niego dostosowac wg mojego planu dzis powinni zalewac strop a oni stawiaja sciany CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Cmyk dzięki za informacje. Bylismy w Pruszczu obejrzeć dachówki i Tondach wygladą bardzo ładnie, chociaż akurat mi podoba się bardziej romańska niz marsylka. Dostaliśmy wycenę, dla porównania rownież popularną L15 (która wyszła najrdożej). Ten sam dach dach wycenili mi w Ambicie i L15 na całości to jakies 1tys mniej. Okna każde 200 zł mniej. Generalnie na calości 3 tys mniej niż w Pruszczu. Teraz czekam jeszcze od nich na wycenę dachówki z Tondachu (mają na zamówienie) i zobaczę jak to będzie wygladało. Nie wiem czy gość w Pruszczu dał nam takie wysokie ceny żeby potem miał z czego zjeżdzać czy to Ty dostałeś taką dobrą Na razie Ambit wygląda zdecydowanie lepiej, jak będzie dalej zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 12.05.2006 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dowiaduj sie jeszcze nie kupilismy jezeli bedzie taniej to czemu nie w ambicieCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VanGelerth 12.05.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam ! Również dziś odebrałem wycenę z Dach-Deku i niestety w stosunku do Ambitu wyszło drożej (niecałe 3000 zł). Na samych oknach wyszło jakieś 1500 zł. (6 szt). Dach o pow. 200 m2 dwuspadowy, 6 okien .Niestety gość mi powiedział że z ceny już nie opuści... Pozdrawiam. Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.05.2006 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 zalezy na jakiej dachowce a okna mamy juz dawno kupioneBardzo nam sie podoba ta marsylka i chyba przy niej zostaniemyA poztym duzo zalezy od firmy ktora robi kacesoria jedne sa lepszej jakosci drugie gorszej oni nabieraja wlasnie ludzi ktorzy sie na tym nie znaja i zanizaja ceny a potem jak dekarz wejdzie to dopiero marudzi.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 26.05.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jak postępy, nic nie piszesz. Chyba robota idzie pełną parą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 26.05.2006 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 idzie idzie tylko nie mam czasu pisac dzis uzupelnielm wpisyCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 27.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jak miło się czyta takie wieści. Aż się chce budować. Nooo i wiecha faktycznie tuż, tuż. Może czas wykopać jakąś małą ziemiankę, co by wódka miała się gdzie chłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Cmyk, gdzie zamawiałeś drewno? Może jakis namiar? Właśnie szukam drewna na łaty i kontrłaty, bo jakoś nie pomyślałam o tym jak zamawiałam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.06.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Pięknie to wygląda. Postępy widać z każdym wpisem. Trzymam kciuki za dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.06.2006 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dzieki teraz mamy niepotrzebny przestoj ale jak bedzie wiezba to znowu wkrocza ekipy i praca pojdzie pelna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts