xavier 14.07.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam Ja także wybrałem ten projekt budowa za rok. :] Wiec 3mam kciuki i oczekuję kolejnych relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 16.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Przyznam się, że dokładnie czytam twój dziennik. Skorzystałam z namiaru na deski szalunkowe (faktycznie taniej i deski w porządku). Teraz mam do ciebie pytanie odnosnie żwiru (sporo go zamawiałeś), skąd go brałeś? Czytałam, że płaciłeś 300 złotych za jeden samochód. Jeżeli możesz to podaj namiar.I jeszcze jedno pytanie, napisz, czy przy zasypywaniu fundamentów potrzebna jest koparka, czy też żwir jest wsypywany z samochodu i rozgarniany przez pracowników i ubijany. Zastanawiam się nad kosztem zasypania fundamentów bo u nas tego piachu trzeba dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 17.07.2006 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ile zwiru wejdzie to musiasz obliczyc albo niech zrobi to za Ciebie majster ale ten co wozil u mnie sam na oko widzial ile tego bedzie.CMyKreszte informacji wyslalem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 19.07.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam CMYK Też zdecydowałem się na dom w wiesiołkach 2, z tym że lustrzane odbicie. Czekam na pozwolenie i zaczynam wrzesień/październik. Mam prośbę: czeka mnie w najbliższym czasie pielgrzymka po bankach. Zależałoby mi na kosztorysie i harmonogramie budowy wiesiołków 2. Jeżeli masz takowe, i gdyby to nie był dla Ciebie problem to byłbym "dźwięczny" za przesłanie na priva. Pozdrawiam. Życzę miłej dalszej budowy!!! K PS Buduje niestety na drugim końcu Polski , choć chętnie bym obejrzał Twoje wiesiołki na zywo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.07.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 zobacze czy mi gdzies jeszcze zostaly pozostalosci z bankow to przeslePozdrawaimCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 19.07.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 DziekiWracam do sledzenia Twojego dziennika z nieukrywaną zazdrościąK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 roboty u Ciebie idą w zastraszającym tempie oczywiście na plus pozdrawiam i życze by tak było aż do powieszenia firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.07.2006 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 jakbym mial wylacznosc na ekipy to dom bylby skonczony CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 20.07.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Swietne drzwi, gdzie Ty taka oferte znalazles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 21.07.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 na gieldzie w pruszczu gd oto ich stronka i kontakthttp://www.tuerenstudios.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 CMyK-u, powiedz coś więcej o tej swojej dachóweczce... jest super! czy to nie jest przypadkiem staroniemiecki Braas? jeśli nie, to przepraszam ile cię kosztowało to cudo? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 05.09.2006 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dachowka to Marsylka 12 czeskiej firmy Tondach mozna ja zobaczyc na ich stronie http://www.tondach.comJest rzeczywiscie ladna i tania jak na ta jakosc. dekarze bardzo ja chwalili.cena metra to 32 zl wchodzi ich 12 sztuk na metr.W pruszczu i okolicach ostatnio bardzo popularna a to z powodu ze tu znajduje sie ich jedyny licencjonowany dystrybutor na pomorze ktory ma tej dachowki caly plac.Maja glebokie i rowne zamki jest tez do niej mnostwo akcesorri pod kolor, jest prosta i malo nasiakliwa.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 OK Dzięki CMyKu... Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 05.09.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czesc cmyk mozesz podac dokladne namiary na firme sprzedajaca twoja dachowke.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.09.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 namiar na firme od dachowek toDACH-DEK ul. Nowowiejskiego 35 Pruszcz Gdanskitel. 058 682 35 59PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzit 07.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 cześć, czym zamierzasz ocieplać dom, bo my byliśmy 100% zdecydowani na wełnę i nasze plany spełzły na niczym - w całej Polsce nie ma wełny 15 . Jesteśmy zmuszeni uzyć styropianu - do tej pory nie mogę oswoić się z tą myślą . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.09.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 myslelismy o welnie ze wzgledu na szybkie postepy w budowei zeby budunek jednak oddychal ale zrezygnowalismy wiedzac ze w miejszu w ktorym budujemy jest duza wilgotonosc powietrza, ocieplamy styropianem 14 tynk silikonowyCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzit 09.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 my też dajemy silikonowy, tylko ciągle jeszcze nie mogę dobrać odpowiedniego koloru elewacji która pasowałaby do ciemno brązowej dachówki Robena. A który system wybraliście? Widzę że jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie robót, dlatego śledzę Wasze zmagania dość regularnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 12.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Cmyk, mozesz podac namiar do Wickiego, chodzi mi o wylewki, czy orientujesz sie czy robi z agregatu i je szlifuje, na styropian kładziesz jeszcze raz folie czy nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 12.09.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 tel do Wickiego 693379089 wylewki robi z agragatu i szlifuje dodatkowo tez recznie a potem maszynowo wylewki super tylko nie moge jeszcze wchodzic do domu wiecej w dziennikuCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts