CMYK 18.10.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Jest to tynk silikonowy barwiony w masie wiec gotowy kolor naklada sie na zagruntowany i "zaklejony" styropian a tynk jest firmy CAPAROL koloru nie pamietam w tym orientuje sie moja zona brany jest z palety barw CAPAROLA mozna podjechac i zobaczyc u nich na miejscu znajduja sie za AUCHAnem wiecej info u mojej zony 601 615 676. Ostrzegam jest drogi ale na lata mozna zmywac woda.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jesteś zadowolony ze styropianu w kropki? Jaką grubością ocieplałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Pięknie to wszytsko wygląda. Zdążycie zamieszkać do świąt, czy odpuszczacie sobie i wszystko na spokojnie? Pozdrawiam. P.s. No i teraz jest to zimowa budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.11.2006 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ze styropianu w kropki jestem zadowolony polecali go w hurtowni choc mieli kilka gatunkow ocieplaenie grubosci 14 cm Zamierzamy sie przeprowadzic na wiosne moze w lutym zobaczymy, mamy gdzie mieszkac wiec nie spieszy sie nam choc moim marzeniem jest wstawic choine do wykonczonego domku i spedzic tam z rodzina swieta.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Kuchni niestety nie widać Mam pytanie jak duże jest to okno na poddaszu? Tzn. ten velux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.11.2006 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 mam 6 okien dachowych 2 maja wymiar 78x140 pozostale 4 to 78x160 firmy fakrojak zrobie fotki skonczonej kuchni to wkleje a kuchnia jest na stronie internetowej link na doleCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 29.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witaj!! cieszymy się że robota choć w różnych tempach ale posuwa się do przodu nas tego typu problemy czekają na wiosnę. Mamy nadzieję, że wszystko co sobie zaplanowałeś to doprowadzisz do końca powodzenia i wierzymy, że te święta spędzicie już w swoim wymarzonym domku P.S.Jakbyś nie wiedział to Twój dziennik śledzimy na bieżąco i kibicujemy wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ze styropianu w kropki jestem zadowolony polecali go w hurtowni choc mieli kilka gatunkow ocieplaenie grubosci 14 cm Duza jest roznica w cenie zwyklego i w kropki? Na razie czytamy projekt i stad te pytanka- jeszcze przed wizyta u architekta, u nas tez polecaja styropian w kropki- Archon Te mniejsze okna dachowe masz w jakich pokojach? a w lazience ktore?My bedziemy miec tylko dachowe w lazience wiec nie wiem ktore, ale chyba mniejsze wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.11.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 nie wiem jak jest roznica cenowa styropianu i tak kupowalismy w dobrych cenach mam uklad w hurtowni 14 cm FS20 dostalismy za 135 zl m3 mniejsze okno powinno wystarczyc tylko trzeba pamietac ze do lazienek kupuje sie specjalne okno biale od srodka czego my nie przewidzielismy. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 30.11.2006 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 witaj!! cieszymy się że robota choć w różnych tempach ale posuwa się do przodu nas tego typu problemy czekają na wiosnę. Mamy nadzieję, że wszystko co sobie zaplanowałeś to doprowadzisz do końca powodzenia i wierzymy, że te święta spędzicie już w swoim wymarzonym domku P.S.Jakbyś nie wiedział to Twój dziennik śledzimy na bieżąco i kibicujemy wam Dzieki za kibicowanie nie wiem czy zakonczymy przynajmniej dol na swieta a to z powodu ktorego nigdy bysmy sie nie spodziewali brak materialow na wykonczenie jak znalazlem z trudnoscia fachowcow to teraz mam problem z kaflami i armatura. Jak bede mial w koncu drzwi zewnetrzne i ogrzewanie bedzie dzialac to wszystko powinno isc szybciej. Za tydzien koncza ocieplanie poddasza, wracaja tez kafelkarze, jak to zrobia wystarczy pomalowac i zrobic podlogi oraz obudowe kominka ktory najpierw musi dotrzec. Planujemy przeprowadzke luty marzec CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 nie wiem jak jest roznica cenowa styropianu i tak kupowalismy w dobrych cenach mam uklad w hurtowni 14 cm FS20 dostalismy za 135 zl m3 mniejsze okno powinno wystarczyc tylko trzeba pamietac ze do lazienek kupuje sie specjalne okno biale od srodka czego my nie przewidzielismy. CMyK Biale tzn malowane farba czy PCV? Chodzi o wilgoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.12.2006 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 jest to okno drewniane ale dodatkowo powleczone powloka plastikowa i zazwyczaj ma ona kolor bialy, wystarczy powiedziec ze do lazienki i powinni wiedziec o co chodzi.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dzieki bardzo.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Normalnie jak w domu już u Was. Tylko choinkę wstawiać i świętować czytam, że p. Jan D. reaktywował ekipę...fajnie...Szkoda tylko, że nie spotkamy go na naszej budowie My już szalejemy, tzn, szalujemy ławy Niech no tylko pogoda będzie. Pozdrowienia dla rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 05.12.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 no coz to nie jest dawna ekipa duzo marudza p. Dawidowski niewiele juz mowi bo jest lekko zalamany ucieczka starej ekipy boi sie ze oni tez uciekna. Za to kotka zrobila sie strasznie lowna nic tylko przynosi myszy i miauczy zeby ja wpuszczac do piwnicy gdzie poluje. Musze ja zawiezc na budowe bo tam myszy szaleja po domu zona kupila 5 plapek moze dzis rozstawi ale nie ma jak rasowy kot.Mam nadzieje ze do lutego wykonczymy dom i siebie.pozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.12.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Zadzwonilam dzis do pana Wesierskiego, zgodzil sie na adaptacje naszego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.12.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 uratowal on nas przed wyborem zlego projektu i teraz jestem zadowolony z jego decyzji, zaluje ze nie dozorowal naszej budowy ale niestety wtedy zachorowal. Ale musze tez zauwazyc ze przy adaptacji nie zauwazyl jednego drobiazgu jak sciany kolankowe nad garazem ktore trzeba bylo rozbierac.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Zajefajny taras będziecie mieli. Dużyyyyyyyy. Mam pytanie odnośnie Kominka z Płaszczem Wodnym. Jakiej firmy to jest kominek i uzasadnij dlaczego ta a nie inna (sorki że tak dziwnie piszę ). I co do tego gaz, olej czy prąd. Ja interesuję się kominkiem LECHMA ale trudno mi przebrnąć przez temat Grupy Kominkowców z PW. I nie wiem czy on jest dobry czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 07.12.2006 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Taras rzeczywiscie zrobil sie duzy.Kominek firmy makroterm http://www.makroterm.pl Wybralismy ten kominek poniewaz ma wszystko w sobie czyli wymiennik i pompe powietrzna oraz sterowanie automatyczne aby nie przegrzala sie podlogowka i glownie ze wzgledu na podlogowke bralem go aby nie zagotowal wody w podlogowce. Daltego tez bralem rury do podlogowki ktore wytrzymuja 90 stopni tak w razie nieplanowanego podgrzania.Mam nadziej ze instalator prawidlowo to wszystko podlaczy aby wspoldzialal z piecem gazowym kondesacyjnym. Kominek grzeje piec nie dziala, kominek wygasa piec sie wlancza.Drugim argumentem byla okazyjna cena jak na tej klasy kominek oczywiscie jakbym bral kominek z rozprowadzeniem to bym kupil za ta sume kominek z najwyzszej polki.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.12.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aby te piękne Święta były pełne rodzinnego ciepła a Nowy Rok przyniósł radość i szczęście http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje5_ok2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts