Nefer 21.12.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wesołych Świąt i dobrego, przyjaznego Wam Nowego Roku http://preview.gpal1.photosite.com/~photos/tn/7175673_348.ts1166869998357.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Samych szczęśliwych chwil z okazji Świąt i Nowego Roku życzy Żaba http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 25.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Witaj! chciałbym przeprosić Cię za dwa wpisy, miały być dokonane do komentarzy ale źle kliknąłem i nie zwróciłem uwagi i dopisałem się do Twojego dziennika . Jeden wpis udało mi się usunąć zupełnie (bo miał w górnym prawym rogu krzyżyk), natomiast drugiego nie potrafię, zmieniłem więc tylko jego treść na przeprosiny. Jeśli masz mega mózg to usuń go. Cieszymy się razem z Tobą, że w końcu masz te oczekiwane drzwi. Z tego co widać to są to drzwi drewniane, my ciągle myślimy jakie mają być, ale to dopiero na wiosnę. Pozdrawiamy i raz jeszcze składamy życzenia zdrowia wszelkiej pomyślności i realizacji planów http://i13.tinypic.com/48wi0zr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Wiesz Cmyku, ze wybrałam takie same kafelki Plcha do łazienki A drzwi zewnetrzne tez będę miąała z naświeltami , ale tylko bocznymi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 29.01.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 wiem wiem ze takie same zonie ostatnio przekazywalem tylko chyba tych paskow kolorowych nie umiescisz a drzwi z naswietlami to spory wydatek nam sie udalo i koszt drzwi to 6300 po starych cenach ale sie naczekalismy 3 miesiace byc moze ten sam stolarz zrobi nam drzwi wewnetrzne. Obecnie te drzwi kosztuja 11 tysCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Drzwi super!!! Domek w calosci bardzo ladnie sie prezentuje. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 31.01.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nam tez sie drzwi podobaja i dzieki za slowa uznania zawsze balem sie ze nie bedzie mi sie podobal dom w ktorym mieszkam i teraz wiem na pewno ze zawsze jak bede go widzial z daleka bede wiedzial ze to jest to (choc widze pare mankamentow) CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 05.02.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj CMYKu Prześledziłam cały Twój dziennik.... idziesz jak burza... bardzo optymistycznie mnie Twój dziennik nastroił Szczególnie dlatego, że mam też "mały" problem z gruntem... czy mógłbyś sięgnąć pamięcią wstecz ... mam kilka pytań odnośnie wymiany gruntu i badań geo... na jaką głębokość robiłeś badania, czy sprawdzałeś po dokopaniu się do piasku nośność tego gruntu (my mamy około 2 metrów torfu tylko pod tym torfem grunt jest prawdopodobnie średnio zagęszczony - czekamy na ostateczny wynik badania) ... jak u Was było z poziomem wód gruntowych ?? czy woda nie zalewała Wam tego wykopu podczas wymiany ?? i ostatnie pytanko nie wiem czy dobrze doczytałam.... czy ten grunt wymienialiście jeszcze przed uzyskaniem pozwolenia na budowę ?? Pozdrawiam serdecznie Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.02.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 z gruntem bylo tak jak kupilem dzialke dostalem szczegolowe badania geologiczne tej oraz przyleglych dzialek. Wiedzialem ze na glebokosci 1 do 1.5m sa wody gruntowe. Popytalem w okolicy kto robi wymiany gruntu i ma na wszelki wypadek wszystkie maszyny tzn koparke , fadrome , pompy w razie zalewania woda wykopu. Jak znalazlem to po dogadaniu facet wykopal inspektor sprawdzil czy prawidlowo zrobil i zasypal ubijajc specjalnym walcem 2 tonowym z wibratorem grunt. Zasypywal pospolka z grubym zwirem. Weszlo 25 sztuk 36 tonowych lodek zwiru. Koszt operacji wymiany 500 m3 torfu na zwir to 14,5 tys.Mialem szczescie bo w tamtym okresie byla susza i niski stan wod gruntowych wiec tylko odrobine zalalo.Po skonczonej operacji wezwalem geologa zeby sprawdzil zageszczenie gruntu czy jest prawidlowe zrobil badania i przyslal ekspertyzy.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wielkie dzięki za odpowiedź Jeszcze jedno pytanko.. po jakim czasie od wymiany gruntu można zacząć budowę ?? To wszystko chyba musi osiąść czy takie mechaniczne zagęszczanie wystarczy ?? Pozdrawiam Małgolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.02.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 dobrze by bylo zeby kilka miesiecy ziemia odstala ale jezeli dobrze zageszczone mozna budowac najlepiej zrobic badania geologiczne i zastrzec w umowie na wymiane ze zageszczenie musi wynosic 0.57 (nie pamietam w jakich jednostkach)CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzięki za info Trochę ciężka pora roku teraz jak na wymianę gruntu ale zobaczymy co da się zrobić... przede wszystkim czekamy na wynik badań Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LA 11.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 CZESC CIESZE SIE ZE TRAFIŁEM NA TWOJ DZIENIK BARDZO FAJNIE OPISANY CHCIAŁBYM NAMIARY NA TARTAK GDZIE ZAMAWIAŁES WIEZBE DACHOWA I DECHY [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilk1 15.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 WitajZamierzam zamówić okna firmy Vetrex ze Tczewa (montaż przedstawiciela ze Tczewa). Czy mógłbym liczyć na opinię o oknach, a szczególnie o montażu. Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.02.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 uczciwie nie polecam montazystow z tczewa bo zle osadzili mi okna i musieli juz dwa razy przyjezdzac poprawiac. Co do okien to polecam firme VIDOK na Partyzantow we Wrzeszczu maja swoj oddzial sa tansi mila obsluga i okna dobre mamy od nich witryne w garazu byla o 200 zl tansza niz w Vetrexie. Drugi raz bralbym u nich okna. Jak bralem muratora do reki ktory zachwalal firme i uwagi np o uszczelakch to chyba robili je tylko wylacznie do testow bo tak samo sa zgrzewane jak u innych producentow i nie sa ciete przy zgieciach jak pokazywali i chwalili w muratorze; wiec lepiej posatawic na Vidok (moze dokladne namiary na ich stronie http://www.vidok.pl)CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.02.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 CZESC CIESZE SIE ZE TRAFIŁEM NA TWOJ DZIENIK BARDZO FAJNIE OPISANY CHCIAŁBYM NAMIARY NA TARTAK GDZIE ZAMAWIAŁES WIEZBE DACHOWA I DECHY [email protected] sorry nie pamietam teraz namiarow na tartek ale byl tam niemily zgrzyt wiec nie polecam. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 20.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam. Ogladałam twoje piekne drzwi i chciałam przy okazji zapytać jaka jest ich szerokość. Ja mam w projekcie 160cm i cały czas mam dylemat czy je zmniejszać czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.02.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 drzwi maja wymiar 160x230 i niestety troche kosztuja a to znaczacy wydatek przy koncowej kosztownej wykonczeniowce (ja placilem 6300 zl) obecna cena to 11 tys u tego samego stolarza. Mozna ostatecznie zamowic boczne witryny razem z oknami lub wstawic luksfery.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 http://images21.fotosik.pl/12/52299e0932bb2aa5med.jpg o!!!! Moja kosteczka czerwona z Paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts