Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze CMyK-a

CMYK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zaba ty to masz oko chyba z daleka poznajesz swoje kafle tak sie napatrzylas :lol:

parapetowka miala byc przed swietami teraz przed nastepnymi swietami ale nie wiem jak to bedzie bo mojej Ani przestalo sie spieszyc.

co do wanny Ansi to na pewno kolo ale jaki typ to wie tylko moja zona ja wiem tylko jaka firma kafli bo je dzwigalem to sie napatrzylem no i wiedzialem wtedy nazwe firmy z wanny. Kafelkarz tez ma ze mna ubaw bo jak sie o cos pyta to odsylam go do zony ona ma wizje jak ma wygladac wnetrze domu.

CMyK

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Bardzo podobają mi sie Twoje łazienki. Działają na mnie inspirująco. Jednak ostatnio w Twoim dzienniku znalazłam zdjęcie, które mnie (mam nadzieje, że się nie obrazisz) rozbawiło:

http://images20.fotosik.pl/128/0536cbc1bc0cace9med.jpg

Zdradzisz do czego będzie służył ten otwór ? Bo na razie wygląda jak drzwi do pokoju skrzata.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

ula wybacz juz podaje

pokoj mlodszej ten pomaranczowy to

Nobiles gruszka - gora, brzoskwinia - dół

starszej to Beckers Lily Pink - farba bardzo wydajna starczylo 5 litrow na podwojne pomalowanie tego pokoju

Nasza sypialnie to Dulux pastelowa morela latexowa

Wczoraj malowalem juz 3 raz pokoj nad garazem farba dulux matowa akrylowa nie polecam do pokrywania scian dalem za duzo gruntu i caly czas przebijal z czym nie bylo problemu przy takiej samej ilosci gruntu z tamtymi farbami. Ogolnie bardzo nie lubie farb dulux trzeba straszanie z nimi uwazac szczegolnie z lateksowymi dokladnie pokrywac sciane gruntem bo strasznie wysusza i pęka.

Pozdrawiam

CMyK

witam

Cmyk domek masz po prostu świetny. Z zewnątrz wygląda prawie identycznie jak Dom w Tymianku z Archonu który ja zamierzam budować więc mam jakieś porównanie :wink:

Te malunki na ścianach w pokojach dziecinnych są niesamowite jak pokazałam je mojej najmłodszej siostrze która ma 9 lat to oszalała i teraz męczy rodziców żeby i jej takie skombinowali a zwłaszcza WITCH, a tak na marginesie to jak to jest zrobione sa do tego jakieś szablony czy ci graficiarze robili to sami odręcznie? efekt jest fantastyczny :D

pozdrawiam Justyna

graficiarze dostali jedynie komiksy kupione w kiosku a corki wybraly rysunki ktore chca robili to od reki bez szkicow. Zajelo im to 6 godzin. Sa to chlopacy ktorzy codziennie cos maluja maja po 20 lat a wygladaja na 16. Po malowaniu u mnie pojechali z resztkami farb pomalowac jakas fabryke do rozbiorki. Maja hopsa na tym punkcie. Wygrali zreszta jakis konkurs graficiarski a ostatnio malowali fasade salonu dealera VW, sale dla dzieci w szpitalu i maja zamowienia na dalsze salony. W tygodniu beda malowali przedszkole.

CMyK

• 3 weeks później...