anSi 22.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 CMYK - kiedy parapetówka?? Powiedz też, czy ta wanna to Koło (Clarissa?) Taką właśnie mamy mieć w naszej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 23.02.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 zaba ty to masz oko chyba z daleka poznajesz swoje kafle tak sie napatrzylas parapetowka miala byc przed swietami teraz przed nastepnymi swietami ale nie wiem jak to bedzie bo mojej Ani przestalo sie spieszyc. co do wanny Ansi to na pewno kolo ale jaki typ to wie tylko moja zona ja wiem tylko jaka firma kafli bo je dzwigalem to sie napatrzylem no i wiedzialem wtedy nazwe firmy z wanny. Kafelkarz tez ma ze mna ubaw bo jak sie o cos pyta to odsylam go do zony ona ma wizje jak ma wygladac wnetrze domu. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj CMYK troszkę mnie przeraziły te przecieki ładny domek, a i końcówka nie daleko! co w tych drzwiach wejściowych jest takiego że one wszystkie takie drogie jak widzę cenę tylko drzwi to budować się odechciewa pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 06.03.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 cena drzwi zalezy od nietypowych wymiarow czyli wiekszej robocizny i materiaow ,jak sa typowe leca ze sztampy maszynowej czyli ida na ilosc wiec mniej pracochlonne wszysko robi maszyna.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bardzo podobają mi sie Twoje łazienki. Działają na mnie inspirująco. Jednak ostatnio w Twoim dzienniku znalazłam zdjęcie, które mnie (mam nadzieje, że się nie obrazisz) rozbawiło: http://images20.fotosik.pl/128/0536cbc1bc0cace9med.jpgZdradzisz do czego będzie służył ten otwór ? Bo na razie wygląda jak drzwi do pokoju skrzata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.03.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Sliczne meble wybraliscie! mozesz podac namiary na producenta witryny i stolika z szufladkami i w jakich cenach sa te mebelki. Bede wdzieczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 15.03.2007 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 otwor pod schodami przewidziany jest dla marudnych gosci a tak naprawde stolarz zrobi zabudowe i beda tam.... na razie nie wiem co. namiary na firme od mebli http://www.angorainterior.pl koszt to chyba 1200 zl od sztuki CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza77 24.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 przepraszam, przypadkowo wdarłam sie do twojego dziennika. Juz sie poprawiam i prosze o pomoc w sprawie zdjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 24.03.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 sliczny domek Cmyku gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.03.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Kurcze ale piekne meble na tej stronie. Tylko nie ma adresu sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 27.03.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jak to nie ma adres byl wyzej w poscie ale powtarzamnamiary na firme od meblihttp://www.angorainterior.pl moze tam bedzie gdzie sa sklepy firmowe blizej ciebie bo moj jest w Pruszczu Gdanskim firma BlackRed WhiteCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej! Bardzo nam się podobają kolorki w pokojach czy możesz podać na nie namiary ...zależy nam na info, jaka firma, nazwa i może nr....dzięki z góry.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.04.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 postaram sie spisac na poniedzialek kolorkiCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 17.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ...a gdzie moje kolorki??? pozdrawiam i czekam. Ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 18.04.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ula wybacz juz podajepokoj mlodszej ten pomaranczowy toNobiles gruszka - gora, brzoskwinia - dółstarszej to Beckers Lily Pink - farba bardzo wydajna starczylo 5 litrow na podwojne pomalowanie tego pokoju Nasza sypialnie to Dulux pastelowa morela latexowa Wczoraj malowalem juz 3 raz pokoj nad garazem farba dulux matowa akrylowa nie polecam do pokrywania scian dalem za duzo gruntu i caly czas przebijal z czym nie bylo problemu przy takiej samej ilosci gruntu z tamtymi farbami. Ogolnie bardzo nie lubie farb dulux trzeba straszanie z nimi uwazac szczegolnie z lateksowymi dokladnie pokrywac sciane gruntem bo strasznie wysusza i pęka.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.04.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuję za info.pozdrowionka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 24.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witam Cmyk domek masz po prostu świetny. Z zewnątrz wygląda prawie identycznie jak Dom w Tymianku z Archonu który ja zamierzam budować więc mam jakieś porównanie Te malunki na ścianach w pokojach dziecinnych są niesamowite jak pokazałam je mojej najmłodszej siostrze która ma 9 lat to oszalała i teraz męczy rodziców żeby i jej takie skombinowali a zwłaszcza WITCH, a tak na marginesie to jak to jest zrobione sa do tego jakieś szablony czy ci graficiarze robili to sami odręcznie? efekt jest fantastyczny pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 24.04.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 graficiarze dostali jedynie komiksy kupione w kiosku a corki wybraly rysunki ktore chca robili to od reki bez szkicow. Zajelo im to 6 godzin. Sa to chlopacy ktorzy codziennie cos maluja maja po 20 lat a wygladaja na 16. Po malowaniu u mnie pojechali z resztkami farb pomalowac jakas fabryke do rozbiorki. Maja hopsa na tym punkcie. Wygrali zreszta jakis konkurs graficiarski a ostatnio malowali fasade salonu dealera VW, sale dla dzieci w szpitalu i maja zamowienia na dalsze salony. W tygodniu beda malowali przedszkole.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witaj! Mam pytanie odnośnie okien, jaki to kolor i czy to drewno czy pcv...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 10.05.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 sa to okna PCV a koloru obecnie nie pamietam firma VETREX z tym z firmy bardzo czesto maja swoje odrebne kolorystyki ale chyba ciemny dąbCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts