Kasialu 27.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Super się zapowiada! U mnie na początku było echo. Do dzisiaj brakuje miliona "ważnych" elementów. Też mam surowe piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 05.06.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Fajniutki domek... Ale najbardziej podoba mi się pokój dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6daro6 14.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam Na imię mam Darek, mieszkam w Markach pod Warszawą. Cieszę się bardzo, ze nareszcie znalazłem kogoś kto zrealizował projekt B-42. Tak się składa, ze również wybudowałem dom na podstawie tego projektu -(wprowadziłem tylko parę zmian). Proszę o kontakt, w celu wymiany doświadczeń związanych z budową i eksploatacją domku. Mój mail to: [email protected] Pozdrawiam serdecznie Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts