mlyn 22.11.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Zastanawiam się nad ocieplaniem domu jeszcze tej jesieni. Ekipa moze wejść w ciągu kilku najbliższych dni ale zastanawiam się czy przymrozki rzędu -2 - -3 stopni nie zaszkodzą trwałości izolacji i czy nie odpadnie mi ona na wiosnę. Ocieplał będe styropianem 10 cm( izolacja zewnętrzna) Czy kleje do styropianu schną w takich temperaturach?Ocieplać czy zaczekać do wiosny. Czas mnie nie goni ale co zrobie będzie za mną? Co radzicie? Z góry dziękuję za podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 02.12.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 U mnie właśnie kończą ocieplanie i powiem szczerze przez to właśnie najczęściej oglądanym przeze mnie programem TV jest prognoza pogody Gdy mróz był w dzień robili sobie przerwy. Zatapiali siatkę na 2 ścianach w temperaturach 1-2 stopnie, bo resztę wcześniej. Mam nadzieję, że nie odpadnie, lub jeśli ma taki zamiar to chociaż na wiosnę, zanim położę tynk Ale jedno wiem - to był ostatni raz kiedy wpuściłem wykonawcę w niepewną pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts