Krzych B. 23.01.2002 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Otrzymałem ofertę okien PCV firmy Szkilnik ze Zduńskiej Woli - profile VEKA (cenowo korzystna). Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Porównałem wizualnie z tymi z firmy LINDA - Linda jest droższa, ale to jest wg mnie to samo! please help me!!! Szukam dobrych jakościowo okien PCV (niedrogo)- do kogo uderzać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foxal 11.02.2002 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2002 Kupiłem okna w tej firmie, kilka zamawiałem na wymiar. Przyjechali zamontowali. Dostałem dodatkowy upust. Mam je od roku. Budynek jest w trakcie prac wewnątrz(instalacje, osieplenia, ścianki działowe itd.) Drzwi na tarasy od roku eksploatowane są przez robotników budowlanych i jakoś (odpukać) wytrzymują. Usterek nie zauważyłem. Co będzie jak się wprowadzę, trudno powiedzieć. Na razie OK.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts