kofi 22.11.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dzień dobry. Właśnie przed chwilą się zalogowałam. Czytam to forum już kilka miesięcy i czułam się troszkę jakbym kogoś podglądała. Więc niniejszym się ujawniam. Aaaale mam tremę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 22.11.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witaj!!! nie masz sie co tremowac - bo nie ma przed kim - tu sa sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.11.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 haaaaaaaaaajjj ...i tak widziałem, że trafiłaś już do "swoich"...... ...... i ładnego drzewka w nowym na świeta.... J ..zapisy u Marcela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.11.2005 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 haaaaaaaaaajjj ...i tak widziałem, że trafiłaś już do "swoich"...... ...... i ładnego drzewka w nowym na świeta.... J ..zapisy u Marcela Trafiłam. Zauważyłam, że grupa olsztyńska ostatnio mocno aktywna, to się zapisałam. Dzięki za miłe powitanie Chwilowo boję się myśleć o świętach, bo do tego czasu muszę się przeprowadzić A z tą choinką, to poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.11.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 ...chiba trza Marcela zapytać J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts