dorotazab 01.12.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 tak dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 02.12.2005 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Dorota, nie konmpromituj sie. Jak wiadomo jest to kraj bardzo konserwatywny , ja bedac jego obywatelem od 24 lat nie bylem swiadkiem czegosc takiego(pomijam okres zielonej katy) . Ludzie sa jednakowi wszedzie, czy to Polak, Amerykanin , Niemiec itp. Jesli szukasz tylko dowartosciowania ktorego nie daje tobie twoja praca, proponuje podjac kurs dla rodzin planujacych dziecko. Jak widze nie masz doswiadczenia w tym kierunku, po zatym to co piszesz jesz malo wiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 02.12.2005 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A czemu mialabym sie obrazac??? Wczoraj zapytalam czy house.. mial na mysli posuwac - bo niektorzy nie pisza trzcionka z polskimi znakami - jak ja, wowczas nie dosc, ze trzeba sie domyslac to jeszcze w momencie pojawiania sie bledu ortograficznnego dochodzi dodatkowa "trudnosc" w odczytaniu. Przyznaje ze glownie pomyslalam, ze poprawiajac - zwyczajnie przypomne i odswieze mu pamiec... Po czy zostalam krytycznie opisana jako ze "chamsko zwrocilam uwage" - (dzis ten komentarz zostal usuniety) Dlatego tez odpisalam to co odpisalam i tego wlasnie nie usunieto - to tak w celu wyjasnienia Ci Zeljko. Jak sie mieszka za granica i nie ma sie okazji do korzystania z wlasnego jezyka, to po pewnym czasie sie zapomina - to oczywiste, rozumiem ze takie rzeczy sie zdarzaja, dlatego moja uwaga nie miala na celu obrazania lecz przypomnienie - za ktore oczywiscie zostalam zlosliwie skrytykowana - na co widocznie "ktos" odpowiednio zareagowal Proponuje opisac jak bylo naprawde , bez pomijania wlasnych slow , obelg , widzenia rzeczy , ktorych nie bylo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 02.12.2005 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Analizujac twoje poglady Dorota , mozna wypunktowac cytaty ktore nie maja miejsca w normalnym swiecie. Ja w takim(normalnym) zyje i to widze . PS.Jedynym wyjatkiem mozemy przyjac teze uwzgledniajacom poparcie tego co piszesz zdjeciami ktorymi umiescilac. To by sie zgadzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A, że tak się zapytam, to posuwać to było w jakim znaczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 w znaczeniu pro-rodzinnym, Kroyena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ale pro-rodzinnym czy pro-rządowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.12.2005 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Kroyuś, nie wiedziałem, żeś taki obsesyjny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 02.12.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A czy te dwa pro nie wiaza sie oba z posuwaniem? No i produkcja wszechmogacych nastolatkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 PiSklaków, wbrew grypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.12.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ale pro-rodzinnym czy pro-rządowym? no wlasnie.. jak ja tak poslucham np posla Piłki - to wszystkie pro-rodzinne ochoty mi przechodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 I żyjesz w czystości. Za wyjątkiem myśli nt. Pana Posła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 03.12.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 http://www.superexpress.com.pl/se/index.jsp?place=subSpecial&news_cat_id=40&news_id=82700&scroll_article_id=82700&layout=1&page=text&list_position Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 03.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Kasiu - CO TO ZA PRZYPADEK???? TO nie moglo sie chyba zdarzyc??? Jak taka normalna dobrze uczaca sie nastolatka mogla chodzic z takimi .... "no...ehmm ehmm... innymi" do jednej szkoly??? Poczytaj kilka wpisow wyzej - i zobaczysz, ze jak sie zyje w normalnym swiecie o takie rzeczy nie maja miejsca przeciez.... Teraz nasunela mi sie taka mysl - jaki cel mieli Ci dziennikarze piszac takie glupoty i na dodatek straszac tym fotomontarzem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 03.12.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Kasiu !!! Juz wiem czemu ten link haha!!! Twoja praca zapewne nie daje Ci cyt: "takiego dowartosciowania" i dlatego wklejasz takie artykuly .....rozumiem bo ja przeciez tez opisuje takie niewiarygodne rzeczy po to i dlatego bo moja praca tez jest jakas malo.... Mysle ze obie zmienimy zdanie jak tylko pojdziemy na ten "kurs dla rodzin planujacych dziecko". PS:Tylko co ma piernik do wiatraka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Dorota, Twoja szydercza ironia jest po pierwsze - nie na miejscu, a po drugie - chybia celu. Za każdym występem prezentujesz kompletny brak wyczcia. O ile cudze poglądy nie sa spójne z Twoimi - jedynie słusznymi oczywiście, w dalszej "argumentacji" (he, he), posługujesz się karykaturą czyjegoś punktu widzenia. Karykaturą, którą tworzy Twoja własna - mało ciekawa wyobraźnia. Zwróć jeszcze uwagę, że ta dziewczynka została pobita, koleżanki użyły wobec niej argumentu, czy też kary, którą byc może stosouja wobec nich ich rodzice. No a posługując się właśnie Twoją "optyką" może powinnam teraz napisać: "dlaczego Cie to doroto bulwersuje - przecież bicie jest ok". Zanim mnie zaatakujesz - ostatnie zdanie, to tylko próba wytłumaczenia Ci, że w ten sposób prowadzona dyskusja do niczego nie prowadzi, więc hamuj sie troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 03.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Aggi - jak dotad to Ty atakujesz moje poglady na kazdy temat w kazdym watku na forum - wiec piszac o miom ataku masz na mysli chyba obrone. Zdania ludzi piszacych w tutejszym watku dziela sie powiedzy na 3 grupy - wiec zastanow sie prosze o czym swiadczy taka wyjatkowosc krytykowania tylko moich wypowiedzi a pozniej pisz o ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Aggi - jak dotad to Ty atakujesz moje poglady na kazdy temat w kazdym watku na forum - wiec piszac o miom ataku masz na mysli chyba obrone. Zdania ludzi piszacych w tutejszym watku dziela sie powiedzy na 3 grupy - wiec zastanow sie prosze o czym swiadczy taka wyjatkowosc krytykowania tylko moich wypowiedzi a pozniej pisz o ataku. a Ty manii prześladowczej przypadkiem nie masz?? Moja wypowiedź powyżej miała też nieco inny cel i temat, niż omówiony przez Ciebie szeroko "atak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 03.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Aggi czy piszesz o celu powiekszenia grupy napastniczej???? A moze o udawadnianiu komus czegos za wszelka cene i na sile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Aggi czy piszesz o celu powiekszenia grupy napastniczej???? A moze o udawadnianiu komus czegos za wszelka cene i na sile???? Tak, usiłuję tutaj udowodnić, ze bicie (nawet tzw. klapsy) nie jest metodą wychowawczą !!!! poza tym jednym nic nie zamierzam udowadniać, zwłaszcza Tobie, bo i tak sie samodzielnie pogrążasz przy pomocy paluszków i klawiatury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts