Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

next level czyli nastolatek wszechmogący

lafcadio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaza123

Dorota, nie konmpromituj sie. :(

Jak wiadomo jest to kraj bardzo konserwatywny , ja bedac jego obywatelem od 24 lat nie bylem swiadkiem czegosc takiego(pomijam okres zielonej katy) . :D 8) :D

Ludzie sa jednakowi wszedzie, czy to Polak, Amerykanin , Niemiec itp. :D

Jesli szukasz tylko dowartosciowania ktorego nie daje tobie twoja praca, proponuje podjac kurs dla rodzin planujacych dziecko. :D

Jak widze nie masz doswiadczenia w tym kierunku, po zatym to co piszesz jesz malo wiarygodne. :lol:

A czemu mialabym sie obrazac???

Wczoraj zapytalam czy house.. mial na mysli posuwac - bo niektorzy nie pisza trzcionka z polskimi znakami - jak ja,

wowczas nie dosc, ze trzeba sie domyslac to jeszcze w momencie pojawiania sie bledu ortograficznnego dochodzi dodatkowa "trudnosc" w odczytaniu. Przyznaje ze glownie pomyslalam, ze poprawiajac - zwyczajnie przypomne i odswieze mu pamiec...

Po czy zostalam krytycznie opisana jako ze "chamsko zwrocilam uwage" - (dzis ten komentarz zostal usuniety)

Dlatego tez odpisalam to co odpisalam i tego wlasnie nie usunieto - to tak w celu wyjasnienia Ci Zeljko. :roll: :roll: :wink:

Jak sie mieszka za granica i nie ma sie okazji do korzystania z wlasnego jezyka, to po pewnym czasie sie zapomina - to oczywiste, rozumiem ze takie rzeczy sie zdarzaja, dlatego moja uwaga nie miala na celu obrazania lecz przypomnienie - za ktore oczywiscie zostalam zlosliwie skrytykowana - na co widocznie "ktos" odpowiednio zareagowal

Proponuje opisac jak bylo naprawde , bez pomijania wlasnych slow , obelg , widzenia rzeczy , ktorych nie bylo .

Gość plaza123

Analizujac twoje poglady Dorota , mozna wypunktowac cytaty ktore nie maja miejsca w normalnym swiecie.

Ja w takim(normalnym) zyje i to widze .

PS.Jedynym wyjatkiem mozemy przyjac teze uwzgledniajacom poparcie tego co piszesz zdjeciami ktorymi umiescilac.

To by sie zgadzalo.8) :lol:

Kasiu - CO TO ZA PRZYPADEK????

TO nie moglo sie chyba zdarzyc???

Jak taka normalna dobrze uczaca sie nastolatka mogla chodzic z takimi .... "no...ehmm ehmm... innymi" do jednej szkoly???

Poczytaj kilka wpisow wyzej - i zobaczysz, ze jak sie zyje w normalnym swiecie o takie rzeczy nie maja miejsca przeciez.... :wink: :wink:

Teraz nasunela mi sie taka mysl - jaki cel mieli Ci dziennikarze piszac takie glupoty i na dodatek straszac tym fotomontarzem???? :wink: :wink: :wink:

Kasiu !!! Juz wiem czemu ten link haha!!!

Twoja praca zapewne nie daje Ci cyt: "takiego dowartosciowania" i dlatego wklejasz takie artykuly .....rozumiem bo ja przeciez tez opisuje takie niewiarygodne rzeczy po to i dlatego bo moja praca tez jest jakas malo....

Mysle ze obie zmienimy zdanie jak tylko pojdziemy na ten "kurs dla rodzin planujacych dziecko". :D :D

PS:Tylko co ma piernik do wiatraka??? :wink: :wink:

Dorota, Twoja szydercza ironia jest po pierwsze - nie na miejscu, a po drugie - chybia celu.

Za każdym występem prezentujesz kompletny brak wyczcia. O ile cudze poglądy nie sa spójne z Twoimi - jedynie słusznymi oczywiście, w dalszej "argumentacji" (he, he), posługujesz się karykaturą czyjegoś punktu widzenia. Karykaturą, którą tworzy Twoja własna - mało ciekawa wyobraźnia.

Zwróć jeszcze uwagę, że ta dziewczynka została pobita, koleżanki użyły wobec niej argumentu, czy też kary, którą byc może stosouja wobec nich ich rodzice. No a posługując się właśnie Twoją "optyką" może powinnam teraz napisać: "dlaczego Cie to doroto bulwersuje - przecież bicie jest ok". Zanim mnie zaatakujesz - ostatnie zdanie, to tylko próba wytłumaczenia Ci, że w ten sposób prowadzona dyskusja do niczego nie prowadzi, więc hamuj sie troche.

Aggi - jak dotad to Ty atakujesz moje poglady na kazdy temat w kazdym watku na forum - wiec piszac o miom ataku masz na mysli chyba obrone.

Zdania ludzi piszacych w tutejszym watku dziela sie powiedzy na 3 grupy - wiec zastanow sie prosze o czym swiadczy taka wyjatkowosc krytykowania tylko moich wypowiedzi a pozniej pisz o ataku.

Aggi - jak dotad to Ty atakujesz moje poglady na kazdy temat w kazdym watku na forum - wiec piszac o miom ataku masz na mysli chyba obrone.

Zdania ludzi piszacych w tutejszym watku dziela sie powiedzy na 3 grupy - wiec zastanow sie prosze o czym swiadczy taka wyjatkowosc krytykowania tylko moich wypowiedzi a pozniej pisz o ataku.

a Ty manii prześladowczej przypadkiem nie masz?? :lol:

Moja wypowiedź powyżej miała też nieco inny cel i temat, niż omówiony przez Ciebie szeroko "atak". :o 8)

Aggi czy piszesz o celu powiekszenia grupy napastniczej????

A moze o udawadnianiu komus czegos za wszelka cene i na sile????

:D :D :D :D :D :D :D

Tak, usiłuję tutaj udowodnić, ze bicie (nawet tzw. klapsy) nie jest metodą wychowawczą !!!!

poza tym jednym nic nie zamierzam udowadniać, zwłaszcza Tobie, bo i tak sie samodzielnie pogrążasz przy pomocy paluszków i klawiatury :wink: .