Luc Skywalker 26.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja to juz dawno zauwazylam i to ciagle zdyscyplinowanie - zauwazyles Wareczka??? Moze to jakies klony??? GRUPA czy klony??? Oo ! Jestem pod wrazeniem , Sherlock'u . Dopisane : Acha , Dorotko . Co do klonow . Poczytaj sobie Wareczka+Gregmena+Bialalaska . Milej lektury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 26.12.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 LUC wszyscy by się ucieszyli gdybyś napisał jak Ty rozwiązujesz takie problemy z własnymi dziećmi...... jak widzisz wiele osób sobie nie radzi... a ty mając ogromne doświadczenie, na pewno poradzisz nam swoimi z własnego życia wziętymi przykładami... jak wychować nastolatka... cieszy luc to że zawsze piszesz na temat, że zawsze masz coś ciekawego do dadania do dyskusji, że nigdy nie piszesz o personaliach, nie atakujesz innych, jesteś taki świąteczny.... czekamy na Twe porady, czekamy jak zwykle na Twój kolejny post na temat...oczywiście mam nadzieję że i inni jak house, dołączą do tematu dyskusji i będzie na temat wychowania dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 LUC wszyscy by się ucieszyli gdybyś napisał jak Ty rozwiązujesz takie problemy z własnymi dziećmi...... jak widzisz wiele osób sobie nie radzi... a ty mając ogromne doświadczenie, na pewno poradzisz nam swoimi z własnego życia wziętymi przykładami... jak wychować nastolatka... cieszy luc to że zawsze piszesz na temat, że zawsze masz coś ciekawego do dadania do dyskusji, że nigdy nie piszesz o personaliach, nie atakujesz innych, jesteś taki świąteczny.... czekamy na Twe porady, czekamy jak zwykle na Twój kolejny post na temat... oczywiście mam nadzieję że i inni jak house, dołączą do tematu dyskusji i będzie na temat wychowania dzieci.... Relax . Dorotka nie ma dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 26.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 LUC pytam o doświadczenia Twoje z Twoimi dziećmi chyba jesteś w stanie choc raz nie pisać o innych, a raz o sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 LUC pytam o doświadczenia Twoje z Twoimi dziećmi chyba jesteś w stanie choc raz nie pisać o innych, a raz o sobie... wareczko witaj, ciekawą dyskusję usiłujesz prowadzić, a czy Ty masz jakieś poglądy na wychowywanie dzieci? Bo też piszesz o innych, a mnie interesuje, co Ty na temat opisywanych tutaj problemów sądzisz i jakie masz pomysły na ich rozwiązywanie. Będę bardzo wdzieczna za merytoryczną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 czyżby znowu, pojawili się nawiedzeni uczestnicy dyskusji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 czyżby znowu, pojawili się nawiedzeni uczestnicy dyskusji ? nie pytaj tak zdziwiony , tylko powiedz lac czy nie? jesli tak to pasem czy sciera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 26.12.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 ansi przede wszystkim należy rozmawiać.... jesli masz kontakt, wtedy rozumiesz.... samym krzykiem nie dotrzesz do nastolatka po drugie, muszę go szanowac, on ma swoje lata, doświadczenia, nie mogę mu mówić że ja wiem lepiej, bo czsamio sam sie zadziwiam jaka nasz polska młodzież jest inteligentna po trzecie znaleźć czas...., ale nie 5 minut.... ale moze pójśc na spacer, może pójśc na mecz z nim, może o zgrozo pójśc na koncert hip hopowy (ja stary rockman).... nie mówić że to co on lubi jest beee i głupie, 20 lat temu moje zespoły też były głupie dla oficjalnego obiegu (patrz perfect) po czwarte kochać... po piąte: ufac...., racjonalnie.... ale ufac, kiedy ja zaufam dziecku, ono zaufa mi jest jeszcze 100 lekcji, ale każde dziecko jest inne, każdy układ jest inny... to sa słowa, trudne w wykonaniu, mogę się zreszta mylić, ja je staram się stosować, mam jednego syna, prawie dorosłego.... i jest OK. grywamy do dzis w kosza razem, tylko moja długa brodami przeszkadza czasami to mój syn mówi, chodź ze mną na msze Św..... a ja wybałuszam oczy... bo powinno być odwrotnie... oczywiście każdy może skrytykowac moje metody, i ja odniosłem wiele porażek.... może i jak zaniedbałem kilka spraw... ale dziękuje ansi, że wreszcie ktoś cche rozmawiać na temat, na temat wątku, o dzieciach... a nie o innych forumowiczach.. Dziękuję ANSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts