yaro 22.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam Jestem na 99% zdecydowany na to cudo: http://www.arex.net.pl/03projekty/tradycyjne/kinga.htm Teraz chciałbym zasiegnąc waszej opini o tym projekcie Wszystkie za i przeciw Dzieki za wszystkie sugestie a i u mnie bedzie podwójny garaż Na innym forum straszą mnie ze budowa bedzie bardzo droga i nie zmieszcze sie w 300 tys do wejscia To moze ktos zaproponuje cos podobego tylko tanszego????? Tylko dwa wymagania łazienka w sypialni i podwójny garaz????? Proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 23.11.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Domek piękny , pokoje u góry równe co ważne jeśli ma się dwoje dzieci i chce sie dać to im to samo. Wydaje mi się jednak, że budowa będzie droga. Sama konstrukcja dachu sprawia że ten element będzie drogi, pytanie jeszcze czy chcesz piwnice bo ich koszt to podobno 70% kosztów jednej kondygnacji. Do Ciebie należy decyzja. My jak wybieralimy projekt to nasze początkowe wymagania były wygórowane, ale jak zaszliśmy z naszym pierwszym wyborem do architekta i usłyszeliśmy koszt. ok. 350 tyś. to wymagania zaczęły ulegać modyfikacji. Zależy teraz czy Twój wybór jest zależny od ilości zainwestowanych pieniędzy czy nie. Jak kasa nieważna i Ci się podoba, bo zawsze wychodzą jakieś przeróbki "w praniu" czyli podczas budowy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts