Pokrywka Piotr 22.11.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam Mam takie pytanko do forumowiczów. Myślę postawić nowe ścianki działowe ale nie proste tylko wygiete w różne strony. Jak najlepiej to zrobić i z jakich materiałów. Na jednej z tych ścianek będą drzwi i bedzie wisiała umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.11.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Wszystko można zrobić Ja już kiedyś robiłem cos takiego tz.ściana miała dwa łuki i drzwi po środku.Stawiana z normalej cegły z tym że przygotowałem sobie coś a`la szablony do tych łuków,potem tynk na to (też na szablon) i stoi ew. daj suporex łatwiej go obrabiać na łukach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.11.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Zalezy jaki promien wygiecia luku i jaki jest rodzaj stropu na ktorym maja sie oprzec scianki.Wybralbym gazobeton lub plyte g.-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pokrywka Piotr 23.11.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jeśli wybiore G-K to jak tą płyte wygiąć. Bo z tego co wiem takie płyty są sprzedawane proste. A co to jest ten gazobeton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.11.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 ...jest specjalna płyta gk ponacinana, którą można formować w łuki.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 TAk jak napisal JerzysioGazobeton = beton komorkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 My mamy taką ściankę w łazience, zrobiona jest z Ytonga: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1427_348.ts1110535030000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.11.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A Ytong Hebel,gazobeton czy suporex to to samo tylko od innych producentów i różnej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam Mam takie pytanko do forumowiczów. Myślę postawić nowe ścianki działowe ale nie proste tylko wygiete w różne strony. Jak najlepiej to zrobić i z jakich materiałów. Na jednej z tych ścianek będą drzwi i bedzie wisiała umywalka. Dobrze sie robi takie scianki z plyt g-k do lukowych scian. Luki sa idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pokrywka Piotr 23.11.2005 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Wszystkim wam bardzo dziękuje za porady. I juz człowiek jest mądrzejszy. Jeszcze raz wielkie dzięki. Jak zrobie te ścianki zamieszcze fotke jak wyszła. Pozrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ...i tylko cobyś nie "zapomnoł" o tych "wzdęciach" J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts