ewalala 22.11.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Mysle ze mi sie udalo, a przeszlam przez male pieklo i przez kilka niekompetentnych firm architektonicznych, az w koncu stal sie cud, i dlatego teraz z wdziecznosci, goraco polecam pracownie projektowa >>> http://www.gato.com.pl, dziewczyny, z pracowni GATO, zaprojektowaly i wlasnie wykonczyly mieszkanie moich marzen . Nie potrafie im sie innaczej odwdzieczyc za genialna prace i serce, ktore wlozyly w moje pierwsze 50 m2. Moge tylko, podzielic sie swoim doswiadczeniem na tym forum, z nadzieje ze moje pozytwne doswiadczenie zostannie podane dalej. Chcesz mieszkac w domu marzen? Wejdz na strony http://www.gato.com.pl. i napisz do agnieszki lub grazyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.11.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A kysz, a kysz do Ogloszen Drobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 23.11.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 O rany.... myslalem ze z krzesla spadne Moze nie jestem tu dlugo, ale nie pamietam tak bezczelnej reklamy na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.11.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A widziałeś tą nowoczesną wieżę więzienną? Gdybyś widział, to byś zmienił zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 23.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 no ale trzeba przyznac, ze realizacje maja niezle....(bylem na stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 23.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 no ale trzeba przyznac, ze realizacje maja niezle....(bylem na stronie:) Tak , weszłam na stronę i zobaczyłam .... "jestem glodny i ide na sniadanko " Realizacja cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 23.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 no ale trzeba przyznac, ze realizacje maja niezle....(bylem na stronie:) Nie ma żadnych realizacji. Na stronie http://www.gato.com.pl są wyłącznie bardzo dobre wizualizacje. Zręczna obsługa Photoshop'a to trochę mało, jak na portfolio architekta... Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A propos tematu.Cud to bedzie jak ta pracownia coś fizycznie zrealizuje własnymi rękoma.Wchodzę na stronę, a tam:"jestem głodny i idę na śniadanko" - super realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 23.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 no ja tez mialem na mysli to "sniadanko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A propos tematu. Cud to bedzie jak ta pracownia coś fizycznie zrealizuje własnymi rękoma. Wchodzę na stronę, a tam: "jestem głodny i idę na śniadanko" - super realizacja. To numer z tym śniadankiem Maksia lub Edzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.11.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 no ale trzeba przyznac, ze realizacje maja niezle....(bylem na stronie:) Nie ma żadnych realizacji. Na stronie http://www.gato.com.pl są wyłącznie bardzo dobre wizualizacje. Zręczna obsługa Photoshop'a to trochę mało, jak na portfolio architekta... Pozdrawiam, Maciek Sądzicie, że ten dom na Warmii to tez tylko wizualizacja? Tak wygląda. Ale jast napisane "nasze r e a l i z a c j e". Zaczynają mi się podobać takie domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 23.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 W ich portfolio jest jakiś apartament na osiedlu Dębina w Wawie. Może samego Leszka Millera obsługiwały... artykuł o aferze na osiedlu Dębina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts