Nefer 01.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Jakby co to mogę zapakować te 1,5 metra katalogów jakie mam w domu i ci podesłać - mnie się już nie przydadzą. Jakby co daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joker_28 01.02.2006 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Nefer ! Już dałem znać na priva. Wielkie dzięki za propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 23.10.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Joker, co z Tobą? dlaczego przestałes pisać dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joker_28 23.10.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Stelka, Dziennik zawiesiłem, bo i nie było o czym pisać Po otrzymaniu WZiZT, daliśmy sobie więcej czasu na utwierdzenie się w przekonaniu, co do słuszności przeprowadzki. Problem w tym, że mieszkamy w Krakowie, a działkę mamy w rodzinnych stronach, pod Tarnowem, czyli 90 km od Krakowa. Wciąż się wahamy , czy szukać działki pod Krakowem, czy budować na tej co już jest ... U nas więc decyzja dotyczy ewentualnej zmiany miejsca, ale też trybu życia etc. Ciężko się zdecydować, choć widząc galop cenowy to raczej już czas na "wóz albo przewóz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 23.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 No to faktycznie macie nie mały dylemat. Ja kupiłam działkę koło Wieliczki,a pracuję w Bochni,ale do Krakowa też mam blisko. Szukalismy najpierw dzialki po drugiej stronie tzn, na Tarnów,ale po wielu przemysleniach stwiedzilismy ,że chcemy mieszkać blisko Krakowa a nie Tarnowa.Kraków to piękne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts