Jerzysio 13.09.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ... nic tylko zewrzeć nasze szeregi trza !!!Do boju czas szykować !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Bój to nasz nie ostatni a mi to już ręce opadają i nie wiem co ze śnureckami będzie w takowej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ze z tego 3mania WADZY to mię się odciski na rękach porobiły Tak się ona WADZA szarpała, tak wierciła, tak szukała dziury we w całym, tak gryzła i nóżkami wierzgała, że poskromić ją trudno było Trza się teraz nowej WADZY bacznie będzie przyjrzeć coby znowu jakiegoś obciachu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 .... no to proponuje by na pomoc wezwać naszego czlowieka w byłym sejmie : http://www.hibner.com.pl J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ... powiedziałem coś nie tak !?? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ... chciałem powiedzieć, że 21-ego odzyskamy naszą GTW ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ja się z naszej GTW nigdy nie wypisałam wciąż trzymam, po cichutku, ale jednak tylko śnureczki takie jakby przetarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Głowa do góry, pierś do przodu, śnurki wymienimy na nowe i naprzód do urn ! GTW zwycięży J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Jerzysio, tak jakoś mi się "nasunął" taki tekst i nucę go pod nosem Wojciech Młynarski - "W Polskę idziemy" W tygodniu to jesteśmy cisi jak ta ćma, W tygodniu to nam wszystko wisi aż do dna. A jak się człowiek przejmie rolą, sam pan wisz, To zaraz plecy go rozbolą albo krzyż. W tygodniu to jesteśmy szarzy jak ten dym, W tygodniu nic się nie przydarzy, bo i z kim? I życie jak koszula ciasna - pije nas, Aż poczujemy mus i raz na jakiś czas W Polskę idziemy, drodzy panowie, W Polskę idziemy, Nim pierwsza seta zaszumi w głowie Drugą pijemy. Do dna, jak leci, Za fart, za dzieci, Za zdrowie żony. Było, nie było... W to głupie ryło, W ten dziób spragniony. Świat jak nam wisiał, tak teraz nie jest nam wszystko jedno, Śledziem się przeje, kumpel się śmieje, dziewczyny bledną, Świerzbią nas dłonie i oko płonie, lśni jak pochodnia Aż w nowy tydzień świt nas wygoni, no, a w tygodniu... W tygodniu, bracie, wolno goisz kaca fest, Bo czy się stoi, czy się leży, jakoś jest. W tygodniu kleją ci się oczy, boli krzyż, A wyżej nerek nie podskoczy, sam pan wisz... W tygodniu żony barchanowe chrapią w noc, A ty otulasz ciężką głowę ciasno w koc, I rano gapisz się na ludzi okiem złym, Gdy nagle coś się w tobie budzi i jak w dym. W Polskę idziemy, drodzy panowie, W Polskę idziemy, Nim pierwsza seta zaszumi w głowie Do ludzi lgniemy. Słuchaj, rodaku, Cicho! Czerwone maki, serce, ojczyzna, Trzaska koszula, tu szwabska kula, Tu, popatrz, blizna. Potem wyśnimy sen kolorowy, sen malowany, Z twarzą wtuloną w kotlet schabowy, panierowany, My, pełni wiary, choć łeb nam ciąży, ciąży jak ołów, Że żadna siła nas nie pogrąży... orłów, sokołów! A potem znów się przystopuje i znów gaz, I społeczeństwo nas szanuje, lubią nas. Uśmiecha się najmilej ten i ów, Tak rośnie, rośnie nasz przywilej świętych krów. Niejeden to się nami wzrusza, słów mu brak, Rubaszny czerep, ale dusza, znany fakt, Nas też coś wtedy dołku ściska, wilgnie wzrok, Bracia rodacy, dajcie pyska, równać krok. Lewa! W Polskę idziemy, W Polskę idziemy, bracia rodacy! Tu się, psia nędza, nikt nie oszczędza, Odpoczniesz w pracy. W pracy jest mikro, mikro i przykro, Tu goudą spływa, Cham lub bohater, polska sobotnia alternatywa. Gdy dzień się zbudzi i skacowani wstaną tytani I znowu w Polskę, bracia kochani, nikt nas nie zgani. Nikt złego słowa, Łomża czy Nakło, Nam nie ... Jakby nam kiedyś tego zabrakło, Nie... nie zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ... oby tej energii wystarczyło do 21-egoJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ... chciałem powiedzieć, że 21-ego odzyskamy naszą GTW ! J jednego wyciągnąłem z PISuara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.10.2007 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 nic tylko sznurki i sznurki , a gdzie ... kabanoski , bo lud głodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Bodzio ... Ty mi tutaj zez kiełbasą wyborczą nie wyjeżdżaj J ... pójdziesz, zagłosujesz, dostaniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Przez to WADZY 3manie całkiem ze z sił opadłem I kto mię teraz na duchu i ciele podniesie? Bodzio, mógłbyś poratować wyszynkiem jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.10.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Hura, kura, wura ! Teraz GTW NIKT nie ruszy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ... to co GTW reaktywacja ??? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jerzysio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.01.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jerzysio ??? ... no J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ... no J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 o Wadza z ukrycia wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts