Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stol. PCV ALU i drewniana w Warszawie - super cena i jakość

Recommended Posts

PCV na profilu RYVEN ((licencja austriacka) 3 lub 5 komorowym półzlicowanym produkcji PLASTIMET , szby k=1,1 lub dowolne AV lub bezpieczne, okucie ROTO NT, siwe uszczelki.

Stolarka drewniana producent CDM meranti lub sosna okucia SIEGENIA.

Aluminium Metalplast .

Namiary fax 612 64 27, kom. 0 501 05 89 89 WARIANT Piotr Bojanowicz

(10-cio letnie doświadczenie) ZAPRASZAM

Stolarka jak w tytule a przy tym NAJLEPSZA OFERTA NA "LINII OTWOCKIEJ". 10 lat doświadczenia i wielu zadowolonych klietów.

I tak np. okno pięciokomorowe 1470 x 1450 tylko 540,00 zł netto.

Chętnie sporządzimy wycenę lub wykonamy pomiar.

Uwaga: Zawsze dotrzymujemy terminu realizacji!

Skorzystałem i mogę polecić. Jestem b. zdowolony z okien, montażu i terminu realizacji też 8).

Witam,

Pisząc o stolarce ALU mamy na myśli stolarkę aluminiową na profilu metalplastu. Stolarkę PCV oferujemy na profilu RYVEN 3 lub 5 komorowym. Z mojej wiedzy wynika, że siegenia oferuje odpowiednie okucia do okien przesuwnych.

Więcej informacji na temat profilu RYVEN na stronie producenta okien

http://www.plastimet.com.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Super cena w tytule nie oznacza ceny typu "leader price" bo towar przez nas oferowany też nie jest tego typu. Jeśli ktoś chce porównywać naszą ofertę do okien typu aluplast i tym podobnych to będzie zawiedziony. Może natomiast liczyć, że otrzyma produkt jakościowo z najwyzszej półki w cenie z półki środkowej oraz usługę na najwyższym poziomie bez niedomówień i przykrych niespodzianek. 8)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...