Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M01b WYMARZONY wariant 2

Recommended Posts

Co sadzicie o tym projekcie? Zastanawiamy się nad jego wyborem.Czy ktos z was juz go analizował?

Wszedłem na stronkę http://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=224 i nie wyświetla rzutów - może to wina przeglądarki ? w każdym bądź razie jeśli nie mogę obejrzeć rzutów to będzie kłopot z ocenom. Chyba, że nie tutaj szukam.

Co sadzicie o tym projekcie? Zastanawiamy się nad jego wyborem.Czy ktos z was juz go analizował?

Wszedłem na stronkę http://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=224 i nie wyświetla rzutów - może to wina przeglądarki ? w każdym bądź razie jeśli nie mogę obejrzeć rzutów to będzie kłopot z ocenom. Chyba, że nie tutaj szukam.

• 1 year później...
Witam. Przymierzam się pomalutku do budowy domku. Spośród wielu, ktore mi się podobają prym wiedzie M01b - Wymarzony - wariant II. Chętnie skontaktowałbym się z kimś, kto buduje lub budował ten dom (lub podobny). Jestem zainteresowany dosłownie wszystkim. będę wdzięczny za każdą pomoc. pozdraiwam.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...
  • 2 weeks później...

Witam,

ja własnie przymierzam się do tego projektu, ale w wariancie I (ten z garażem w podpiwniczeniu). Jestem bardzo ciekawa wyceny realizacji tego projektu. Mam w zanadrzu drugi, który jest domem parterowym ale nie wiem czy wejdzie mi tak dobrze na działkę. Ten dom - Wymarzony bardzo mi sie podoba - ale obawiam się dachu, bo ja z powodu ograniczonego funduszu jestem na 100% zdecydowana na pokrycie dachu blachodachówką. No i chyba dodatkowe koszty to ta piwnica - no bo to jescze jeden strop. Sama już nie wiem - tak ja wspomniałam jestem w fazie poszukiwania ale naprawdę musze się już określić bo mam zamiar zacząć stawiać już w tym roku - już papiery są w toku. Podpowiedzcie Państwo na jakie problemy się natkneliście i co o tym projekcie sądzicie - i czy macie jakąkolwiek wycenę.

Pozdrawiam

Iza :lol:

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 year później...

witam wszystkich budujących domki...

mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby przesłać mi zdjęcia wymarzonego wariant II?

kupiliśmy z mężem projekt i jesteśmy na etapie fundamentów a posiadamy jedynie zdjęcia komputerowo stworzone...

pozdrowienia