JolantaD 11.09.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Co sadzicie o tym projekcie? Zastanawiamy się nad jego wyborem.Czy ktos z was juz go analizował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 12.09.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Co sadzicie o tym projekcie? Zastanawiamy się nad jego wyborem.Czy ktos z was juz go analizował? Wszedłem na stronkę http://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=224 i nie wyświetla rzutów - może to wina przeglądarki ? w każdym bądź razie jeśli nie mogę obejrzeć rzutów to będzie kłopot z ocenom. Chyba, że nie tutaj szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 12.09.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Co sadzicie o tym projekcie? Zastanawiamy się nad jego wyborem.Czy ktos z was juz go analizował? Wszedłem na stronkę http://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=224 i nie wyświetla rzutów - może to wina przeglądarki ? w każdym bądź razie jeśli nie mogę obejrzeć rzutów to będzie kłopot z ocenom. Chyba, że nie tutaj szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JolantaD 12.09.2004 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Mnie też dzisiaj nie chce wyświetlić rzutów, ale trop jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałQ 23.11.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam. Przymierzam się pomalutku do budowy domku. Spośród wielu, ktore mi się podobają prym wiedzie M01b - Wymarzony - wariant II. Chętnie skontaktowałbym się z kimś, kto buduje lub budował ten dom (lub podobny). Jestem zainteresowany dosłownie wszystkim. będę wdzięczny za każdą pomoc. pozdraiwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reuccy 09.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 jestesmy zdecydowani na ten projekt w 99%. co o nim sadzicie? w czym budujecie? - ceramika czy beton komorkowy?http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=224&IdKolekcji= pzdrNatalia i Piotr Reuccy[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reuccy 23.01.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Czy ktoś to bydował, czy tak fatalny projekt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reuccy 24.05.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć czy już masz pozwolenie na budowe?My ruszamy z tym projektem za jakies 2 tygodniepozdrowieniaPiotrtel 601 45 11 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałQ 25.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cześć. niestety jeszcze z niczym nie ruszyliśmy sprawa niechybnie się przeciągnie. Na jakiej działce (powierzchnia) zamierzasz stawiać? pozdr. R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 06.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam, ja własnie przymierzam się do tego projektu, ale w wariancie I (ten z garażem w podpiwniczeniu). Jestem bardzo ciekawa wyceny realizacji tego projektu. Mam w zanadrzu drugi, który jest domem parterowym ale nie wiem czy wejdzie mi tak dobrze na działkę. Ten dom - Wymarzony bardzo mi sie podoba - ale obawiam się dachu, bo ja z powodu ograniczonego funduszu jestem na 100% zdecydowana na pokrycie dachu blachodachówką. No i chyba dodatkowe koszty to ta piwnica - no bo to jescze jeden strop. Sama już nie wiem - tak ja wspomniałam jestem w fazie poszukiwania ale naprawdę musze się już określić bo mam zamiar zacząć stawiać już w tym roku - już papiery są w toku. Podpowiedzcie Państwo na jakie problemy się natkneliście i co o tym projekcie sądzicie - i czy macie jakąkolwiek wycenę. Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBERTO_K_W 15.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Cześć, budujemy M01B ale z powiększonym garażem, zmienialiśmy też poddasze z tego powodu, zdecydowaliśmy się na beton komórkowy ze względu na "plastyczność" tego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBERTO_K_W 15.06.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Cześć my budujemy m01B z polwiększonym garażem i nowo zaaranżowanym poddaszem. Jesteśmy na etapie układania stropu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alvaro 07.07.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zwracam sie z ogromna prosba do ludzi, ktorzy buduja badz juz zbudowali "Wymarzonego". Pozwolenie na budowe tuz tuz...Chetnie zapytam o kilka rzeczy, moze jakies cenne rady a moze jakies zdjecia ? Pozdrawiam, alvaro.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alvaro 08.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Jesli ktos buduje "Wymarzonego", prosze o kontakt, moze jakies fotki badz jakies cenne uwagi, informacje. Zaczynam w tym roku, pozdrawiam, alvaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina piichowicz 03.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 witam wszystkich budujących domki...mam ogromną prośbę czy ktoś mógłby przesłać mi zdjęcia wymarzonego wariant II?kupiliśmy z mężem projekt i jesteśmy na etapie fundamentów a posiadamy jedynie zdjęcia komputerowo stworzone...pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina piichowicz 04.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 mam prośbę osoby które zbudowały lub budują na bazie projektu gotowego wymarzony - wariant II o informacje na ten temat..np: zdjęcia domu, kosztorys itd. itp interesuje nas wszystko...dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina piichowicz 06.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/oni-juz-zbudowali/m01b---wymarzony-_-wariant-ii,6317_1206.przesylam link do strony..jesli ma ktos jakies informacje prosze je podac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina piichowicz 07.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Naprawde kochani nikt nam nie pomoże w ocenie tego projektu i w opiniach jak sie mieszka w podobnym domku i jake były eteapy jego budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina piichowicz 10.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 szukamy zdjęc i informacji o tym projekcie...interesuje nas wszystko..mamy sporo wprowadzonych zmian więc prosimy o pomoc i doradzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzman 10.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Nie napisałeś o jaki projekt chodzi a jedynie to, że wariant II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts