mk0t 23.11.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam, Niniejszy post kieruję do Tych, którzy mogą mi kogoś polecić oraz do samych wykonawców bezpośrednio. buduję dom (250m powierzchni całkowitej) w południowej Warszawie i jestem na etapie poszukiwania następujących ekip/wykonawców: - projektanta instalacji elektrycznej (z wszelkimi uprawnieniami i znajomością procedur w STOENie). Oczywiście biorę pod uwagę również późniejsze wykonastwo - ekipy do montażu instalacji wentylacyjnej - centrala, rekuperator, orurowanie - hydraulika - instalacja rurek: łazienki, kuchnia, ogrzewanie (również podłogowe) - zduna - kominek Z góry dziękuję za sugestie i rekomendacje, lub zainteresowanie złożeniem oferty. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 24.11.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 mogę ci polecić naszego hydraulika, rozsadny cenowo i myślący fachowiec, od miesiąca działa nam już ogrzewanie - grzejniki i podłogówka - bez zarzutu, sprawdziliśmy tez już część instalacji wodnej, tez bardzo dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 25.11.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ja teżpoproszę o namiary !!!!!!!! (na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 25.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witam, Niniejszy post kieruję do Tych, którzy mogą mi kogoś polecić oraz do samych wykonawców bezpośrednio. buduję dom (250m powierzchni całkowitej) w południowej Warszawie i jestem na etapie poszukiwania następujących ekip/wykonawców: - projektanta instalacji elektrycznej (z wszelkimi uprawnieniami i znajomością procedur w STOENie). Oczywiście biorę pod uwagę również późniejsze wykonastwo - ekipy do montażu instalacji wentylacyjnej - centrala, rekuperator, orurowanie - hydraulika - instalacja rurek: łazienki, kuchnia, ogrzewanie (również podłogowe) - zduna - kominek Z góry dziękuję za sugestie i rekomendacje, lub zainteresowanie złożeniem oferty. Pozdrawiam, hydraulik do usług [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 25.11.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 hydraulik do usług [email protected] Dzięki za odzew, ale trudno mi sobie wyobrazić jak mi Hydraulik z Mylenic na robienie rurek przyjeżdża... Nota bene, pojechałbym w góry Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Skotnicki 12.12.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 WitamJeżeli chcesz zobaczyć instalacje rekuperatora to w Jankach taką obecnie prowadzimy. PozdrawiamRobert 0507 157 730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 12.12.2005 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Jeżeli chcesz zobaczyć instalacje rekuperatora to w Jankach taką obecnie prowadzimy. Czy oprocz instalacji rekuperatora mogę liczyć na dostawę takowego oraz połączenie urządzenia z centralą i nawiewem w pomieszczeniach? Kiedy mógłbym obejrzeć pole walki w Jankach? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Skotnicki 14.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Proszę o kontakt telefoniczny. Całą sobote i niedziele będe w Jankach układał przewody do rozprowadzania powietrza. Proszę o meila lub kontakt telefoniczny. Wszystko jest wykonywane przeznas od początku do końca. Robert Skotnicki 0 507 157 730 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts