Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję: elektryka, hydraulika, wentylacja, ogrzewanie

Recommended Posts

Witam,

Niniejszy post kieruję do Tych, którzy mogą mi kogoś polecić oraz do samych wykonawców bezpośrednio.

buduję dom (250m powierzchni całkowitej) w południowej Warszawie i jestem na etapie poszukiwania następujących ekip/wykonawców:

- projektanta instalacji elektrycznej (z wszelkimi uprawnieniami i znajomością procedur w STOENie). Oczywiście biorę pod uwagę również późniejsze wykonastwo :-)

- ekipy do montażu instalacji wentylacyjnej - centrala, rekuperator, orurowanie

- hydraulika - instalacja rurek: łazienki, kuchnia, ogrzewanie (również podłogowe)

- zduna - kominek

Z góry dziękuję za sugestie i rekomendacje, lub zainteresowanie złożeniem oferty.

Pozdrawiam,

Witam,

Niniejszy post kieruję do Tych, którzy mogą mi kogoś polecić oraz do samych wykonawców bezpośrednio.

buduję dom (250m powierzchni całkowitej) w południowej Warszawie i jestem na etapie poszukiwania następujących ekip/wykonawców:

- projektanta instalacji elektrycznej (z wszelkimi uprawnieniami i znajomością procedur w STOENie). Oczywiście biorę pod uwagę również późniejsze wykonastwo :-)

- ekipy do montażu instalacji wentylacyjnej - centrala, rekuperator, orurowanie

- hydraulika - instalacja rurek: łazienki, kuchnia, ogrzewanie (również podłogowe)

- zduna - kominek

Z góry dziękuję za sugestie i rekomendacje, lub zainteresowanie złożeniem oferty.

Pozdrawiam,

hydraulik do usług :D [email protected]

• 3 weeks później...
Jeżeli chcesz zobaczyć instalacje rekuperatora to w Jankach taką obecnie prowadzimy.

Czy oprocz instalacji rekuperatora mogę liczyć na dostawę takowego oraz połączenie urządzenia z centralą i nawiewem w pomieszczeniach? Kiedy mógłbym obejrzeć pole walki w Jankach?

Pozdrawiam,