Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jade do Egiptu - co zrobic, zeby nie zginąć? :O

wbrat

Recommended Posts

Weź z sobą ekipę dedektywa Rutkowskiego.

Zadzwoń też do TVN, to może obniżyć koszty.

A poza tym...

I tak będzie co ma być.

W filmie "13-ty wojownik" pada fajny tekst, który powinien być mottem znerwicowanych ludzi:

"Tkanina twojego losu już dawno została utkana. Ale jak ma ci to poprawić nastrój, to mozesz się bać".

Za możliwe przeinaczenie przepraszam.

A tak na serio - prawdopodobieństwo śmierci w zamachu terrorystycznym jest dużo mniejsze niż w wypadku samochodowym, a jeździmy codziennie.

Miłych wrażeń!

Ale za to jest wieksze prawdopodobiestwo że kobieta( panna) po czterdziestce zginie w zamachu terorystycznym niż znajdzie męża :D :D :D :wink:

A tak serio to

- nie przesiadywać w holu hotelowym

- nie jeździć miejscowymi autobusami

- nie chodzić na targowiska

- nie chodzic do modnych restauracji i dyskotek

i chłonąć miejscową kulturę :wink:

propozycje Majki brzmią rozsądnie :-)

Mogę lecieć za Ciebie jeżeli się bardzo boisz ...

Niestety za pozno - juz wrocilem. Cały i zdrowy :D. Dziekuje za wszystkie posty - z niektorych skorzystalem (np. to z udawaniem tubylca - tyle ze nie zdarzylem zaposcic brody, wiec przebralem sie za egipska kobete ubraną od stóp do głowy - widać było tylko oczy, ale na to też znalazłem sposób: 8) ).

Mogę lecieć za Ciebie jeżeli się bardzo boisz ...

Niestety za pozno - juz wrocilem. Cały i zdrowy :D. Dziekuje za wszystkie posty - z niektorych skorzystalem (np. to z udawaniem tubylca - tyle ze nie zdarzylem zaposcic brody, wiec przebralem sie za egipska kobete ubraną od stóp do głowy - widać było tylko oczy, ale na to też znalazłem sposób: 8) ).

Żyjesz :D To dobrze 8)