wbrat 24.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam, W poniedzialek wyjezdzam w delegacje do Kairu. Strasznie przerazaja mnie wizje zamachow terrorystycznych. Bede tam tydzien i co gorsza w hotelu Hyatt, ktory ostatnio zostal wybrany celem zamachow w sasiadujacej z Egiptem Jordanii... CO ROBIĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 - nie przesiadywać w holu hotelowym - nie jeździć miejscowymi autobusami - nie chodzić na targowiska - nie chodzic do modnych restauracji i dyskotek i chłonąć miejscową kulturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 24.11.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Autobusami miejskimi jeździłam (nawet tekie po 25 piastrów, czyli po 20 gr), na targowiska chodziłam, żyję. Nie mieszkałam w hotelu. I generalnie nie bywałam w miejscach, które tłumnie szturmują turyści. Ale Ci zazdroszczę Co trzeba robić, żeby wyjechać w delegację do Egiptu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.11.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Pogadać ze swoim Aniołem Stróżem A tak na serio - prawdopodobieństwo śmierci w zamachu terrorystycznym jest dużo mniejsze niż w wypadku samochodowym, a jeździmy codziennie. Miłych wrażeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 25.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Weź z sobą ekipę dedektywa Rutkowskiego.Zadzwoń też do TVN, to może obniżyć koszty. A poza tym... I tak będzie co ma być. W filmie "13-ty wojownik" pada fajny tekst, który powinien być mottem znerwicowanych ludzi: "Tkanina twojego losu już dawno została utkana. Ale jak ma ci to poprawić nastrój, to mozesz się bać". Za możliwe przeinaczenie przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ...zmienić pracę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.tor 25.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Zachoruj przed wyjazdem. Na wyjeździe zastąpi Cię Twój kolega z pokoju. Potem przejmie za Ciebie Twoją premię itd. Bez przesady kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A tak na serio - prawdopodobieństwo śmierci w zamachu terrorystycznym jest dużo mniejsze niż w wypadku samochodowym, a jeździmy codziennie. Miłych wrażeń! Ale za to jest wieksze prawdopodobiestwo że kobieta( panna) po czterdziestce zginie w zamachu terorystycznym niż znajdzie męża A tak serio to - nie przesiadywać w holu hotelowym - nie jeździć miejscowymi autobusami - nie chodzić na targowiska - nie chodzic do modnych restauracji i dyskotek i chłonąć miejscową kulturę propozycje Majki brzmią rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Opal się na bršz,zapuć brodę,pofarbuj na czarno,udawaj tubylca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Opal się na bršz,zapuć brodę,pofarbuj na czarno,udawaj tubylca. Pattaya, przechodzisz na pismo arabskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.12.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Nie mogę dojć do ładu ze słownikiem.Cały czas się przestawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.12.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ty to masz szczęście !!! Fajnie jest w Egipcie - szczególnie o tej porze roku...I do tego jeszcze hotel o takiej klasie ... Mogę lecieć za Ciebie jeżeli się bardzo boisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 04.12.2005 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Mogę lecieć za Ciebie jeżeli się bardzo boisz ... Niestety za pozno - juz wrocilem. Cały i zdrowy . Dziekuje za wszystkie posty - z niektorych skorzystalem (np. to z udawaniem tubylca - tyle ze nie zdarzylem zaposcic brody, wiec przebralem sie za egipska kobete ubraną od stóp do głowy - widać było tylko oczy, ale na to też znalazłem sposób: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Mogę lecieć za Ciebie jeżeli się bardzo boisz ... Niestety za pozno - juz wrocilem. Cały i zdrowy . Dziekuje za wszystkie posty - z niektorych skorzystalem (np. to z udawaniem tubylca - tyle ze nie zdarzylem zaposcic brody, wiec przebralem sie za egipska kobete ubraną od stóp do głowy - widać było tylko oczy, ale na to też znalazłem sposób: ). Żyjesz To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 06.12.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Żyjesz. To dobrze Też się ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts