Gość tripper 27.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 no to dawa namiar na tego 'frajera' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.11.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 no to dawa namiar na tego 'frajera' Ha! Znam takich "frajerow"nawet kilku Namiary moge Ci podac na priva , ale do W-wy maja kupe kilometrow a i maja co robic na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 27.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 aaaaa myslalem, ze oni z warszawskich okolic no nic to, polaze po dzielnicy i przetestuje wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 tripper,bierz namiary.W naszych okolicach nie ma takich cen.Spróbuj,a nuż podejmą się zlecenia. Drzwi mam spod Poznania,podłogę z Podlasia,a jedna z szaf też spod Poznania. Mogę Ci tylko podpowiedzieć,że udało mi się znaleść w jenym miejscu w W-wie dość tanią szafę do zabudowy.Cena podana orientacyjnie była sporo niższa od pozostałych cen orientacyjnie również podawanych. Nie wiem,czy faktycznie byli tańsi,bo do wyceny jako takiej nie doszło w końcu. Sklep znajduje się na terenie tzw.małej Bartyckkiej,na Bielanach,na giełdzie budowalnej przy ul.Żywiciela ? (nigdy nie pamiętam jak się ta ulica nazywa )przedłuzenie Galla Anonima,za Kochanowskiego.I tam na wprost od głównej bramy jest sklep z szafami do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 29.11.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 wzialem glazurnika spoza Warszawy i zaluje, bo zeby obic mu morde, musialbym pojechac do Minska Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 wzialem glazurnika spoza Warszawy i zaluje, bo zeby obic mu morde, musialbym pojechac do Minska Mazowieckiego U nas gorzej,bo jeden z glazurników ze Śląska. Mińsk nie jest tak daleko,bez przesady. Jest dobra metoda."Moja" ekipa robi u sąsiada teraz,a potem będzie u mamy. Ślicznie wychodzimy ze wszystkich poprawek.Powoli,sukcesywnie.Codziennie coś się znajdzie. Jak wyjdą od mamy,polecimy cioci,itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 29.11.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 mi mojego glazurnika polecal moj wlasny ojciec, bo ten robil u ojca, wujka, ciotki, sasiada trata tata... no i przyszla kryska na matyska i okazalo sie, ze pan Jozek to w efekcie kawal [...] a co do szaf to zrobie sobie piec roznych wycen i porownam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.11.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 hehe dzwonie do komandora, a tam pani mi mowi 'niech pan zadzwoni gdzie indziej, bo nie wiem, czy ten kolega bedzie jeszcze u nas pracowal' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Przestrzegam przed nimi! Miałam z nimi przjeścia ,jak na Misiu wprawdzie więc sporo było w tym humoru,ale dzięki,wolę pooglądać film. Zresztą nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 30.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Przestrzegam przed nimi! Miałam z nimi przjeścia ,jak na Misiu wprawdzie więc sporo było w tym humoru,ale dzięki,wolę pooglądać film. Zresztą nie tylko ja. Z jakiego powodu przejscia??????!!!!!!! Bo ja sie przymierzalam do Komandora Chociaz powiedzili mi za szafe 2700 w stalowych ramach (chcialam aluminium to doliczyli mi dodatkowo 600 zl), a stolarz od mebli kuchennych moze mi zrobic za 2500 w aluminium! Wiec roznica jest spora, po co przeplacac tylko za marke. Dodam, ze ta cena jest niezbyt wysoka tylko dlatego, ze jest to szafa wnekowa i potrzebne sa tylko fronty i polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.11.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 mamma mia, to iludrzwiowa i na jaka szerokosc zamawiasz szafe swa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 08.12.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 historii ciag dalszy: pie***e firmy, szafy jednak zrobie sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts