Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szafa zabudowa najtaniej

Gość tripper

Recommended Posts

tripper,bierz namiary.W naszych okolicach nie ma takich cen.Spróbuj,a nuż podejmą się zlecenia.

Drzwi mam spod Poznania,podłogę z Podlasia,a jedna z szaf też spod Poznania. :D

Mogę Ci tylko podpowiedzieć,że udało mi się znaleść w jenym miejscu w W-wie dość tanią szafę do zabudowy.Cena podana orientacyjnie była sporo niższa od pozostałych cen orientacyjnie również podawanych.

Nie wiem,czy faktycznie byli tańsi,bo do wyceny jako takiej nie doszło w końcu.

Sklep znajduje się na terenie tzw.małej Bartyckkiej,na Bielanach,na giełdzie budowalnej przy ul.Żywiciela ? (nigdy nie pamiętam jak się ta ulica nazywa :roll:)przedłuzenie Galla Anonima,za Kochanowskiego.I tam na wprost od głównej bramy jest sklep z szafami do zabudowy.

wzialem glazurnika spoza Warszawy i zaluje, bo zeby obic mu morde, musialbym pojechac do Minska Mazowieckiego :evil:

U nas gorzej,bo jeden z glazurników ze Śląska. :lol: Mińsk nie jest tak daleko,bez przesady.

Jest dobra metoda."Moja" ekipa robi u sąsiada teraz,a potem będzie u mamy.

Ślicznie wychodzimy ze wszystkich poprawek.Powoli,sukcesywnie.Codziennie coś się znajdzie. ;)

Jak wyjdą od mamy,polecimy cioci,itd.....

:lol:

Gość tripper

mi mojego glazurnika polecal moj wlasny ojciec, bo ten robil u ojca, wujka, ciotki, sasiada trata tata... no i przyszla kryska na matyska i okazalo sie, ze pan Jozek to w efekcie kawal [...]

a co do szaf to zrobie sobie piec roznych wycen i porownam...

Przestrzegam przed nimi!

Miałam z nimi przjeścia ,jak na Misiu wprawdzie więc sporo było w tym humoru,ale dzięki,wolę pooglądać film. ;)

Zresztą nie tylko ja.

Z jakiego powodu przejscia??????!!!!!!! Bo ja sie przymierzalam do Komandora :-? Chociaz powiedzili mi za szafe 2700 w stalowych ramach (chcialam aluminium to doliczyli mi dodatkowo 600 zl), a stolarz od mebli kuchennych moze mi zrobic za 2500 w aluminium! Wiec roznica jest spora, po co przeplacac tylko za marke.

Dodam, ze ta cena jest niezbyt wysoka tylko dlatego, ze jest to szafa wnekowa i potrzebne sa tylko fronty i polki.

• 2 weeks później...