smutna lidka 24.11.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 jak to zrobić? mam już scianę trzeba chyba dołożyc taka z kartonu, tak? 1. ile to zajmie miejsca? tzn o ile sciana zgrubnie 2. czy kazde drzwi moge tak obudować? - chciałąbym miec wszystkie w całym domu takie same rzecz jasna? tzn. czy moge drzwi zamówić gdziekolwiek? 3. o ile zwęzi sie swiatło drzwi - teraz jest 130 - martwie sie ze za waskie przejscie będzie, jak na dwuskrzydłówke chodzi o drzwi do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 24.11.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Dopisuje sie do pytan. Wyglada na to, ze na razie bede takie rozwiazanie musiala zastosowac w lazience (drzwi wychodzace na waski korytarzyk i schody, co za zwariowany pomysl! ), a potem juz w naszym domu polaczenie pokoj goscinny/salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.11.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 http://www.eclisse.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 24.11.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Dzieki, Robert! To jest wlasnie to, czego mi przynajmniej bylo trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 24.11.2005 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Robercie dziekuje ale moj mały rozumek...moze ktos jeszcze co doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 26.11.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 jak to zrobić? mam już scianę trzeba chyba dołożyc taka z kartonu, tak? 1. ile to zajmie miejsca? tzn o ile sciana zgrubnie 2. czy kazde drzwi moge tak obudować? - chciałąbym miec wszystkie w całym domu takie same rzecz jasna? tzn. czy moge drzwi zamówić gdziekolwiek? 3. o ile zwęzi sie swiatło drzwi - teraz jest 130 - martwie sie ze za waskie przejscie będzie, jak na dwuskrzydłówke chodzi o drzwi do jadalni tu proszę zajrzeć http://www.drzwi-wim.pl/ w wypadku wątpliwości proszę o priw wyjaśnię 1. ściana zajmiie tyle miejsca ile potrzeba na prowadnicę + obudowa z płyt gkf - zależy co ... ale od 10 do nastu cm 2. tak każde .. .fajne mają systemy synchronizacji otwarcia ... łapiesz jedne otwierają się oba jednocześnie .. po profilu leci linka stalowa za to odpowiedzialna .. można to odblokwać na opcje 1-skrzydło 3. nie zwęzi się ... nieznacznie o przylgę ale można zrobić że wcale ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.11.2005 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 jak to zrobić? mam już scianę trzeba chyba dołożyc taka z kartonu, tak? 1. ile to zajmie miejsca? tzn o ile sciana zgrubnie 2. czy kazde drzwi moge tak obudować? - chciałąbym miec wszystkie w całym domu takie same rzecz jasna? tzn. czy moge drzwi zamówić gdziekolwiek? 3. o ile zwęzi sie swiatło drzwi - teraz jest 130 - martwie sie ze za waskie przejscie będzie, jak na dwuskrzydłówke chodzi o drzwi do jadalni tu proszę zajrzeć http://www.drzwi-wim.pl/ w wypadku wątpliwości proszę o priw wyjaśnię 1. ściana zajmiie tyle miejsca ile potrzeba na prowadnicę + obudowa z płyt gkf - zależy co ... ale od 10 do nastu cm 2. tak każde .. .fajne mają systemy synchronizacji otwarcia ... łapiesz jedne otwierają się oba jednocześnie .. po profilu leci linka stalowa za to odpowiedzialna .. można to odblokwać na opcje 1-skrzydło 3. nie zwęzi się ... nieznacznie o przylgę ale można zrobić że wcale ! bardzo dziękuję! ekstra link juz rozumiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 27.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 jak to zrobić? mam już scianę trzeba chyba dołożyc taka z kartonu, tak? 1. ile to zajmie miejsca? tzn o ile sciana zgrubnie 2. czy kazde drzwi moge tak obudować? - chciałąbym miec wszystkie w całym domu takie same rzecz jasna? tzn. czy moge drzwi zamówić gdziekolwiek? 3. o ile zwęzi sie swiatło drzwi - teraz jest 130 - martwie sie ze za waskie przejscie będzie, jak na dwuskrzydłówke chodzi o drzwi do jadalni tu proszę zajrzeć http://www.drzwi-wim.pl/ w wypadku wątpliwości proszę o priw wyjaśnię 1. ściana zajmiie tyle miejsca ile potrzeba na prowadnicę + obudowa z płyt gkf - zależy co ... ale od 10 do nastu cm 2. tak każde .. .fajne mają systemy synchronizacji otwarcia ... łapiesz jedne otwierają się oba jednocześnie .. po profilu leci linka stalowa za to odpowiedzialna .. można to odblokwać na opcje 1-skrzydło 3. nie zwęzi się ... nieznacznie o przylgę ale można zrobić że wcale ! bardzo dziękuję! ekstra link juz rozumiem co i jak i obeszło się bez priwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 29.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 super! ale co jeżeli ściany już stoją? czy mozna w jakiś wykorzystać takie drzwi? - może dwa słowa o możliwościach dla blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 29.11.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 super! ale co jeżeli ściany już stoją? czy mozna w jakiś wykorzystać takie drzwi? - może dwa słowa o możliwościach dla blondynki dobudowywuje się taką dodatkową ściankę i aranżuje tak że goście będą zachwyceni a gospodarze dumni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 12.12.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 niestety nie mam na to miejsca czy jest jeszcze jakaś aletrnatywa? czy poza dzwiami przesywanymi oraz składanymi istnieją jeszcze jakieś inne rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.12.2005 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 niestety nie mam na to miejsca czy jest jeszcze jakaś aletrnatywa? czy poza dzwiami przesywanymi oraz składanymi istnieją jeszcze jakieś inne rozwiązania? kotara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 22.12.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 chyba byłoby jeszcze gorzej a tak z innej beczki - reygnuję z drzwi, które są już zamontowane, same drzwi ściągnięte i schowane ale co mam zrobić z framugą? Mogłabym ja wyrwać - ale to remont na calego a poza tym jak za rok czy dwa okaze się, że jednak drzwi są potrzebne..... Suma sumarum, czy jest jakiś sposób (może ktos praktykował ) zamaskowanie tych pozostałości drzwiowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.12.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ja chcialam zapytac czy sa jakies rozwiazania mniej drastyczne w przypadku takiej sytuacji : drzwi chowane w scianie - ten dynks na ktorym drzwi jezdza wypada z prowadnic ( z przyczyn nieustalonych) po stronie wbudowanej w sciane . Tak mial moj znajomy i musial pruc sciane Czy sa jakies zabezpieczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 25.12.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 ja chcialam zapytac czy sa jakies rozwiazania mniej drastyczne w przypadku takiej sytuacji : drzwi chowane w scianie - ten dynks na ktorym drzwi jezdza wypada z prowadnic ( z przyczyn nieustalonych) po stronie wbudowanej w sciane . Tak mial moj znajomy i musial pruc sciane Czy sa jakies zabezpieczenia ? zabezpieczenia? http://www.durex.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IH 27.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Robiłam u siebie takie drzwi chowane w ścianie. Tyle tylko, że firma, która wykonywała i montowała drzwi nie zastanowiła się, że prowadnice powinny też być jakoś zamaskowane. I teraz ze strony przedpokoju drzwi wyglądają nieźle ale od strony kuchni widać niestety niezbyt estetyczną prowadnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts