piopar 24.11.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam wszystkich budujących właśnie rozpoczelismy budowę naszego domku w Sękocinie Nowym może ktoś buduje w sąsiedztwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 09.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witaj, my sie stawiamy w Falentach nowych - calkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piopar 06.09.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 heyczy może na willowej?prawie codziennie przejeżdzam przez falenty nowe i tylko tam widzę nowe domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 19.06.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 no my akurat nie na willowej... ale obok cos mala ta nasza grupa, naprawde nie ma chetnych? taka piekna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.06.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 witajcie buduję w Nadarzynie a właściwie to w okolicach u mnie też jest pięknie więc dołączam do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 21.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A my parę kilometrów za Izat w Otrębusach, i też u nas ładnie, bo działka leśna, tak ze sto drzew na niej stoi (Iza wie bo była). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 byłam u zygmora, potwierdzam, jest cudnie!! no to kroi się grupa pięknych zakątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 21.06.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 ta u nas też jest piękne... pole dookoła ale co tam, ważne że własny kąt będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 11.07.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 czołem łacze się ja takze ja takze w Falentach Nowych przy Drodze Hrabskiej widok na panorame Warszawy na razie niezły !!! SZUKAM STUDNIARZA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Prawde mowiac blizej mi do Was niz do Piaseczna , a jakos tam osiadlam .Pewnie dlatego , ze Was nie bylo. Na jakich etapach jestescie? U mnie robi sie dach , za jakies 2 tygodnie bedzie skonczony. Pozdrawiam serdecznie sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 13.07.2007 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Moj plac jeszcze goły, za jakies tydzien lub dwa wchodzi ekipa, teraz podłączam prąd budowalny i kopie studnie, ambitny plan zakłada przeprowadzke w listopadzie - dom z bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 02.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 i jak tam PRYMUSIE? juz zaczeli? u nas ciagle zastoj, glazurnika nie moge przydybac, juz dwoch mnie wystawilo a wszyscy nowi terminy mi podaja na pazdziernik. W pazdzierniku to my juz tam mielismy mieszkac! Nie znacie zadnego dobrego i jakims cudem wolnego glazurnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 02.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam witam oj zaczęli a jakże był na razie jeden kłopot z woda kopali wiercili 28 m i nic i sie poddali a teraz czekam na inna ekipe, mam zalana ławy teraz kończą fundamenty i w przyszłym tygodniu zaczynają składać dom, glazurnika mam niezłegoz Opoczna ale terminow brak my juz żeśmy zabukowali go na październik, na razie realne jest temin planowanej przeprowadzki na listopad zobaczymy życie pokaźe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 PRYMUS a czym kryjesz dach ?Moja sasiadka do domu z bala kupila jakas blache z posypka i to ma imitowac wior .Nie widzialam tego jeszcze ,ale mowila ,ze pieknie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 04.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 PRYMUS, pokaz jakies fotki, zebysmy mogli poznac, ktory to Ty - zrobimy sobie objazd po wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 05.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 PRYMUS a czym kryjesz dach ? Moja sasiadka do domu z bala kupila jakas blache z posypka i to ma imitowac wior . Nie widzialam tego jeszcze ,ale mowila ,ze pieknie wyglada. Hej no u mnie też bedzie blachodachówka jeszcze nie zdecydowałem na konkretny model, jeśli chodzi o kolor to pewnie zielona lub ceglasta - rudawa, na razie myśle o planja regola maja ładną zieleń z połyskiem w palecie, majstry mówią ze niezła jest też BUDMAT np Sara ale nie widziałem jeszcze kolorów, jesli chodzi o te wersje z posypką to tez na razie nie widziałem ale warto zerknąć masz moze jakies namiary czy linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 05.08.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 PRYMUS, pokaz jakies fotki, zebysmy mogli poznac, ktory to Ty - zrobimy sobie objazd po wsi Hejka wiekszosc zdejec ma zona ja wygrzebałem jakies 2 na poczatek, w chwili wolnej zapraszam http://img186.imageshack.us/img186/7531/20070721003we5.th.jpg http://img512.imageshack.us/img512/4572/20070721008dv5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 13.08.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 no zobaczymy, moze Cie jakos namierzymy U nas stan mniej wiecej taki, fotka gdzies z czerwca: http://meritus.pl/~goomisia/domek_czerwiec07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Hej no u mnie też bedzie blachodachówka jeszcze nie zdecydowałem na konkretny model, jeśli chodzi o kolor to pewnie zielona lub ceglasta - rudawa, na razie myśle o planja regola maja ładną zieleń z połyskiem w palecie, majstry mówią ze niezła jest też BUDMAT np Sara ale nie widziałem jeszcze kolorów, jesli chodzi o te wersje z posypką to tez na razie nie widziałem ale warto zerknąć masz moze jakies namiary czy linki ?Blache z posypka mozesz zobaczyc u Statka forumowego na Pulawskiej. Podaje telefon do Niego 022 585 51 58 Zapolski i Spolka , znajdziesz w niecie. Tez kupowalam u nich dachowke , jestem zadowolona z obslugi. Blacha z posypka wyglada ladnie ,jedz popatrzec. Potrzebuje kominiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 15.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 no zobaczymy, moze Cie jakos namierzymy U nas stan mniej wiecej taki, fotka gdzies z czerwca: Ładny ten wasz domeczek i nie mały jak widze, u mnie robota idzie pełną parą fundamenty juz gotowe i wczoraj w jeden dzień postawili już szkielet paru ściań, świeża fotka: http://img261.imageshack.us/img261/5010/budowace2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts