Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Janki i okolice

piopar

Recommended Posts

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 months później...
  • 9 months później...
  • 3 weeks później...

Prawde mowiac blizej mi do Was niz do Piaseczna , a jakos tam osiadlam .Pewnie dlatego , ze Was nie bylo. :D

Na jakich etapach jestescie?

U mnie robi sie dach , za jakies 2 tygodnie bedzie skonczony.

Pozdrawiam serdecznie sasiadow

• 3 weeks później...

Witam witam oj zaczęli a jakże :-)

był na razie jeden kłopot z woda kopali wiercili 28 m i nic i sie poddali a teraz czekam na inna ekipe, mam zalana ławy teraz kończą fundamenty i w przyszłym tygodniu zaczynają składać dom, glazurnika mam niezłegoz Opoczna ale terminow brak my juz żeśmy zabukowali go na październik, na razie realne jest temin planowanej przeprowadzki na listopad zobaczymy życie pokaźe ...

PRYMUS a czym kryjesz dach ?

Moja sasiadka do domu z bala kupila jakas blache z posypka i to ma imitowac wior .

Nie widzialam tego jeszcze ,ale mowila ,ze pieknie wyglada.

Hej no u mnie też bedzie blachodachówka jeszcze nie zdecydowałem na konkretny model, jeśli chodzi o kolor to pewnie zielona lub ceglasta - rudawa, na razie myśle o planja regola maja ładną zieleń z połyskiem w palecie, majstry mówią ze niezła jest też BUDMAT np Sara ale nie widziałem jeszcze kolorów,

jesli chodzi o te wersje z posypką to tez na razie nie widziałem ale warto zerknąć masz moze jakies namiary czy linki ?

PRYMUS, pokaz jakies fotki, zebysmy mogli poznac, ktory to Ty - zrobimy sobie objazd po wsi :)

Hejka wiekszosc zdejec ma zona ja wygrzebałem jakies 2 na poczatek, w chwili wolnej zapraszam

http://img186.imageshack.us/img186/7531/20070721003we5.th.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/4572/20070721008dv5.th.jpg

• 2 weeks później...
Hej no u mnie też bedzie blachodachówka jeszcze nie zdecydowałem na konkretny model, jeśli chodzi o kolor to pewnie zielona lub ceglasta - rudawa, na razie myśle o planja regola maja ładną zieleń z połyskiem w palecie, majstry mówią ze niezła jest też BUDMAT np Sara ale nie widziałem jeszcze kolorów,

jesli chodzi o te wersje z posypką to tez na razie nie widziałem ale warto zerknąć masz moze jakies namiary czy linki ?

Blache z posypka mozesz zobaczyc u Statka forumowego na Pulawskiej.

Podaje telefon do Niego

022 585 51 58

Zapolski i Spolka , znajdziesz w niecie.

Tez kupowalam u nich dachowke , jestem zadowolona z obslugi.

Blacha z posypka wyglada ladnie ,jedz popatrzec. :)

Potrzebuje kominiarza :)

no zobaczymy, moze Cie jakos namierzymy :)

U nas stan mniej wiecej taki, fotka gdzies z czerwca:

Ładny ten wasz domeczek i nie mały jak widze, u mnie robota idzie pełną parą fundamenty juz gotowe i wczoraj w jeden dzień postawili już szkielet paru ściań, świeża fotka:

http://img261.imageshack.us/img261/5010/budowace2.th.jpg