wronek102 25.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 mam problem z wodą skraplająca sie w rogach ścian które są "scianami nosnymi" czyli scianam które wychodż na zewnatrz, nie wiem co zrobić by to zlikwidować, dodam że dom ma z 25 lat czyli stara technologi budowy , nie ocieplony dom wewnatrz scian pusta przestrzeń nie wymieniałem okien na nowe nie wim za bardzo co sie dzieje - wymieniłem tylko pien z gazowego na weglowy przez co jest znacznie cieplej, ten problem wystepuje na pietrze na parterze go nie ma - poradzcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 11.12.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Skoro nie wymieniałes okien - wychodzi na wentylację. Sprawdź drożnośc przewodów. Może wylądowąło tam jakieś gniazdko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts