Monika B 25.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Zapraszam do nowego klubu wszystkich, którzy mają dość atmosfery oskarżeń i oblężonej twierdzy, która zapanowała w naszym kraju! Ciągłego szukania szpiegów, winnych i wiary w jedynie słuszne prawdy.Wierzę, że ludzi spokojnych, otwartych na inność i tolerancyjnych jest więcej! Proszę o poparcie inicjatywy! Odpowiadajmy na nienawiść, ksenofobię, rasizm i jad spod znaku Radia Maryja życzliwością, szacunkiem, kulturą osobistą i miłością do ludzi!!!Może w ten sposób sprzeciwimy się nowym wszystkowiedzącym, którzy prowadzą nasz kraj do ruiny!Uwierzmy, że potrafimy być narodem serdecznym, dobrym i życzliwym. Zapraszam do wspólnej akcji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Sama szerzysz stereotypy. Wywarz trochę bardziej tego posta. No chyba że nadstawiasz policzek, zupełnie nie prowokująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Zapraszam do nowego klubu wszystkich, którzy mają dość atmosfery oskarżeń i oblężonej twierdzy, która zapanowała w naszym kraju! Ciągłego szukania szpiegów, winnych i wiary w jedynie słuszne prawdy. Wierzę, że ludzi spokojnych, otwartych na inność i tolerancyjnych jest więcej! Proszę o poparcie inicjatywy! Odpowiadajmy na nienawiść, ksenofobię, rasizm i jad spod znaku Radia Maryja życzliwością, szacunkiem, kulturą osobistą i miłością do ludzi!!! Może w ten sposób sprzeciwimy się nowym wszystkowiedzącym, którzy prowadzą nasz kraj do ruiny! Uwierzmy, że potrafimy być narodem serdecznym, dobrym i życzliwym. Zapraszam do wspólnej akcji!!! O rety !!! A czy do tego konieczna jest akcja, marsz protestu, marsz milczenia czy też inny wynalazek? Ne wystarczy porządne wychowanie wyniesione z domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 25.11.2005 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie mówię o marszach! Nie jestem oszołomem, tylko czlowiekiem, który zmęczony jest wszechobecym chamstwem i brakiem toleracji. Nie zamierzam nieść sztandarów Pani Jarugi-Nowackiej, ani żadnych innych!Codziennie sobie tylko czytam komentarze w gazecie i na onecie. Sama nienawiść i jad! Jedni nakręcają drugich. Wszędzie tylko totalny brak zrozumienia i tolerancji:"Sorry, ale twój post mnie rozbawił. Móżdżek masz maleńki ... 2005-11-25 13:14... skarbie! " "Coś tak dennego mogła wymyśleć tylko kobieta " "...takie szatanistyczne filmy oglądacie.Co was ludzie opętało." Mój post to wyraz bezradności wobec tego co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Moniko, tutaj na forum jesteśmy niczym nieformalna_grupa_tolerująca_się_wzajemnie Oficjalnie raczej nie wiele osób chce sie grupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie mówię o marszach! Nie jestem oszołomem, tylko czlowiekiem, który zmęczony jest wszechobecym chamstwem i brakiem toleracji. Nie zamierzam nieść sztandarów Pani Jarugi-Nowackiej, ani żadnych innych! Codziennie sobie tylko czytam komentarze w gazecie i na onecie. Sama nienawiść i jad! Jedni nakręcają drugich. Wszędzie tylko totalny brak zrozumienia i tolerancji: "Sorry, ale twój post mnie rozbawił. Móżdżek masz maleńki ... 2005-11-25 13:14 ... skarbie! " "Coś tak dennego mogła wymyśleć tylko kobieta " "...takie szatanistyczne filmy oglądacie.Co was ludzie opętało." Mój post to wyraz bezradności wobec tego co się dzieje... Monika, ale rozpoczynaniem takiego tematu w niczym nie pomożesz. Juz mamy jazdę w "Kogo wybierzesz na Prezydenta" i drugim mu podobnym. Forum było miłym, spokojnym miejscem do czasów kampanii wyborczej. Od tego czasu, to co najgorsze w naszym życiu codziennym zaczęło sie przenosić na Forum. Miej litość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A ty biedactwo myślałaś, że jak w poniedziałek był dzień dobroci, to będzie taki cały tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 25.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 kolejny oszołom ciemnogrodzki, chce szerzyć nienawiść wobec tych którzy mają inne zdanie od niego samego... Dziękuje Moniko i gratuluje, jak palma bije, może kupuj sobie małe radyjka i codzienie rozbijaj siekierą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 25.11.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Sama nienawiść i jad! Jedni nakręcają drugich. Wszędzie tylko totalny brak zrozumienia i tolerancji: "Sorry, ale twój post mnie rozbawił. Móżdżek masz maleńki ... 2005-11-25 13:14 ... skarbie! " "Coś tak dennego mogła wymyśleć tylko kobieta " "...takie szatanistyczne filmy oglądacie.Co was ludzie opętało." Wiesz ale na onecie i wyborczej to bywa i "zuk i zaba" i kłapią ozorami bez odpoiwedzialności za słowa bo sa bardziej anonimowi nim my z muratora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Maksiu, Edzia czy moglibyście przywołać do porządku osobnika, który bez najmniejszego powodu przykleja innym etykietki oszołomów ? Ani to miłe ani kulturalne, nie jest to pierwszy raz, jeżeli jest to potrzebne to służę innymi przypadkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Widzisz Moniś, tu są "Same nietypowe stwory". W zasadzie to wątek powinien się niedługo przenieść do psychiatryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 25.11.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ciekawe ile ludzie pokroju dobrzykowice natworzą takich wątków... czy naprawdę nie możecie żyć bez nienawiści do 2 człowieka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 dobrzyk toż to próba zastraszenia i to trącajaca kunttatorstwem, czy jaki inny trudny, a bliskoznaczny wyraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 kolejny oszołom ciemnogrodzki, chce szerzyć nienawiść wobec tych którzy mają inne zdanie od niego samego... Dziękuje Moniko i gratuluje, jak palma bije, może kupuj sobie małe radyjka i codzienie rozbijaj siekierą.... Wot, kulturnyj narod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 25.11.2005 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Może macie rację...Poprostu nie rozumiem, dlaczego wołanie o zyczliwość i tolerancję jest od razu rozumiane w konekście politycznym?Czuję się osamotniona w przekonaniu, że mają one wartość. Przyznam, że szukam wsparcia.Wiecie dlaczego przyszło mi to do głowy?Bo przeczytałam jeden przypadkowy bardzo zyczliwy i tolerancyjny post - jeden, jedyny na całym forum onetu.I oświciło mnie, że sama daję się nakręcić i tracę tą tolerancję i zyczliwość dla świata.Może pisanie postów to nie droga, ale czasem nie mam siły na to co sie dzieje.Nie wiem gdzie mozna tworzyć miejsca, które NIE DZIELĄ a łączą...Nie wiem gdzie mozna dyskutować o konkretnych rozwiązaniach gospodarczych i politycznych, żeby nie być od razu ustawianym po jednej stroinie barykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Monika - to że Twój post wywołał kolejny wybuch wynika z faktu wskazania przez Ciebie źródła jadu . Tymczasem spora część forumowiczów widzi owo źródło gdzie indziej, także zamiast uspokoić - wywołałaś nowy wątek plująco-syczący Teraz ludzie zdenerwowani, wystarczy rzucenie jakimś terminem z listy okołopolitycznej, by się wywiązała zażarta dyskusja. Intencje dobre, wyszło - sama widzisz jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Dlatego Tobie naklikałem: Wywarz trochę bardziej tego posta Bo inaczej sprowadzasz pojęcie do walki z dewocją, a to spłyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.11.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 dobrzyk toż to próba zastraszenia i to trącajaca kunttatorstwem, czy jaki inny trudny, a bliskoznaczny wyraz. Nie, to jest prośba o przywrócenie jakich takich norm kultury. Możemy sie spierać, sprzeczać, kłócić aż do wrzenia, nie musimy jednak bez powodu obrzucać sie epitetami. Monika nieswiadoma panującej tutaj atmosfery w dobrej wierze otworzyła wątek. i co ? I została za to okreslona typem oszołoma. DOŚĆ WYSTARCZY, jeżeli nie odniesie skutku moja publiczna prośba to na pewno będę interweniował listownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 25.11.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 babo przeciez ten wątek jest stworzony tylko po to by dobrzykowic czy kroyena i itp mogli sobie swobodnie popluć w imię tolerancji na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Oświadczam radośnie, że z Moniką B nic mnie nie łączy poza wątkiem. W końcu w nim klikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts