Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STOP NIENAWIŚCI - apel

Monika B

Recommended Posts

• Odpowiedzi 372
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no własnie cała rzecz w tym że jakos jak widac 2-3 posty powyżej nie każdy wie co to samokrytyka...

może dobrzyk niedoczytałes wątku.... alejakis kolega napisał GRATKĘ o "przeciętnym amerykaninie", a koleżanka Agnieszka zapytała co to takiego jest, bo tego do dziś nikt nie wie.... bo mieli rożne zdanie na temat kultury w ameryce.... a kolega od tego wątku jakies fantazy uprawia..... co tylko udowadnia że naprawde nigdy ameryki nie widział, a na pewno tytuły wątku nie zrozumiał.... z tego tez wyszło moje współczucie wobec jego pisarstwa...... ale jak widac nie pomogło

toteż oddaję się w samokrytyke i STRONGA...

Jednego ci nie mozna odmowic - to samozdyscyplinowanie .

Zglaszasz sie zmudnie po swoja porcje kopniakow i je otrzymujesz .

To robi na mnie wrazenie .

Poczekaj chwileczke , to napisze ci cos fajnego .

Dobra ?

Bedziesz mial o czym sie rozpisywac.

może dobrzyk niedoczytałes wątku.... alejakis kolega napisał GRATKĘ o "przeciętnym amerykaninie", a koleżanka Agnieszka zapytała co to takiego jest, bo tego do dziś nikt nie wie....

średnio mnie to interesuje jaki jest przeciętny Amerykanin irytuje mnie natomiast i zniesmacza twój stosunek do wszystkich i wszystkiego na tym forum, tu jest duży problem a nie w definicji przeciętnego Amerykanina.

...a tak przy okazji to mógłbym ci wytknąć ewidentne byki w twoim poście i pojeździc sobie po tobie jak to ty z lubością robiłeś w stosunku do Kroyeny i innych, nie bój się jednak, nie zniżę się do twoich praktyk bo się nimi po prostu brzydzę.

kolejny koles który mówi o czymś czego na oczy nie widział

skylwaker 10 lat siedzialem w USA w kilku stanach

O .

I tu jest wyjasnienie .

Jak glosi statystka , w wiezieniach w US ponad 70% to niebiali .

Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia .

Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic .

Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne .

Nieprawdopodobne ! Rzucilo mi sie na glowe i pisze w stylu najlepszych postow Gregmeny .

Cytuje wiec sam siebie itp.

Jezeli do 10 lat odsiadki w US dolozymy Bialalaske to ... ojej Wareczka . Stalo sie .

trala la la ... odchodze podspiewujac Boy'a George'a .

Znasz Wareczka te klimaty , oj znasz ...

Luc napisal:

Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne .

No i mysle, ze wszystko jasne!!!

czy tak dobrze sie wypralo , ze jest takie jasne?

Luc napisal:

Fantastycznie sie z toba rozmawia .

Doprecyzuj jednak , bo koledzy sie smieja , ze piszesz o swoim towarzyszu zycia poslugujac sie moim cytatem .

To tak gwoli scislosci .

Luc napisal:

Fantastycznie sie z toba rozmawia .

Doprecyzuj jednak , bo koledzy sie smieja , ze piszesz o swoim towarzyszu zycia poslugujac sie moim cytatem .

To tak gwoli scislosci .

Myslenie nie boli :D

widzę że luc nie rozumiesz tytułu wątku.... szczególnie gdy już od dłuższego czasu, piszesz nie na temat, a nawet nie odpowiadasz na pytania które Ci kobieta zadaje.... ale faktycznie z kulturą coś nie tak...

ale jak ci juz ktoś napisał..... nietety u Ciebie myślenie boli.....

piszesz i piszesz i jest to żałosne..... ale już wyraziłem współczucie na temat Twoich wątków... co nie oznacza że to nie jest zabawne... pisz jak najwięcej.... codzienna porcja śmiechu każdemu jest potrzebna

dwa twoja fota.... ewidentnie oznacza że masz duże kompleksy.....

3 ten wątek pokazuje że oprócz gregmenizmu, debilizmu, powstał skylwarkeryzm.....

skylwarkeryzm - pisanie dużo, byle nabić rekord postów, o byle czym, szczególnie o czyms o czym się nie znasz, powtarzanie ciągle tych samych haseł

krótsza definicja - pisarstwo o ameryce gdy ameryki nie widział.....

na szczęście czytając twe wątki, mam radość że gdy znów bedę siedział z czarnymi w pierdlu w USA, i pił meksykańskie wino.... poczytam to forum i Twoje wątki mnie rozsmieszą i pocieszą....

dobrzy jeśli nie zauważasz że to luc wszczął kłotnie to twój problem..... tu się dyskutowało, a wszkoczył koleś z jakimis hasłami, nie potrafił ich uzasadnić, a potem już zaczął bluzgać......

Luc napisal:

czy tak dobrze sie wypralo , ze jest takie jasne?

Trza pranko raz do roku na świeta zrobić, nie?

Pewnie w wizirze, dlatego takie jasne! Choć nie wiem, czy w Hameryce sa dostępne aż tak dobre srodki piorące brudy jak my tu mamy. :wink:

Dalej chłopaki - dajcie sobie po razie - jeszcze przed wigilią zdążycie! :D

Paprotko jesteś super dziewczyna i za Twe zdrowie napije sie wiele razy... I STRONG DLA CIEBIE...

nieeeee! protestuję i apeluję : STOP dla picia !

bo będziesz potem łaził i po całym forum rozpowiadał, że to przeze mnie i dla zdrowotności :cry:

kłaki mi się moherowym golfie filcują jak Cię czytam :o

no juz, wareczka, jedno zniosę, ale wielokrtotne wychylanie ?!

i dziękuje za Stronga, od tego się fałd karkowy pogrubia, nie skorzystam :lol:

a w ogole to :D : obstalowałeś juz choinkę ? z miłoscią do karpia podchodzisz ? świeca Caritasu kupiona ?

to są normalne problemy, a nie tylko ten vader i vader, te tłumki i tłumki, ten autopilot i autopilot... :roll:

właśnie, właśnie.... wziąłem kolejny urlop, to choine zamontuje, karpia pocałuje, świece z wieczora zapale...... tylko musze uważac bo beret mi się spali i Stronga na zdrowie Kroyeny, Moniki, Paprotki i dziewczyn FER wypiję....

skylwakerowcy.... litości, weźcie przykład z tytułu wątku, skończcie te kłótnie, pokażcie że umiecie..... napijmy się, przekażmy znak pokoju, podajmy sobie ręce....

Moniko świetny link!!!! BRAWO

Proszę o zaprzestanie indywidualnych wojnek miedzy poszczególymi forumowiczami

Obiecuje poprawe pod warunkiem , ze nie bede zlosliwie wywolywany .

Napisałem z prośba o zaprzestanie wojenek miedzy forumowiczami, a nie ze tylko Ty masz byc grzeczny, jeśli obie strony nie będą wobec siebie nieuprzejme to sprawy nie będzie

pozdrawiam

m.

Proszę o zaprzestanie indywidualnych wojnek miedzy poszczególymi forumowiczami

Obiecuje poprawe pod warunkiem , ze nie bede zlosliwie wywolywany .

Napisałem z prośba o zaprzestanie wojenek miedzy forumowiczami, a nie ze tylko Ty masz byc grzeczny, jeśli obie strony nie będą wobec siebie nieuprzejme to sprawy nie będzie

pozdrawiam

m.

A nie dałoby się kasować postów, które zaśmiecają wątek, zamiast być rzeczową polemiką? To by załatwiło sprawę osobistych utarczek na forum.

I przeglądanie wątków stałoby się przyjemmniejsze. Taka mala ikonka przy każdym poście "skasujcie ten post" byłaby według mnie bardzo przydatna

Pozdrawiam,

Sunao