dorotazab 20.12.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Luc napisal: Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia . Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic . Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne . No i mysle, ze wszystko jasne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.12.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 no własnie cała rzecz w tym że jakos jak widac 2-3 posty powyżej nie każdy wie co to samokrytyka... może dobrzyk niedoczytałes wątku.... alejakis kolega napisał GRATKĘ o "przeciętnym amerykaninie", a koleżanka Agnieszka zapytała co to takiego jest, bo tego do dziś nikt nie wie.... bo mieli rożne zdanie na temat kultury w ameryce.... a kolega od tego wątku jakies fantazy uprawia..... co tylko udowadnia że naprawde nigdy ameryki nie widział, a na pewno tytuły wątku nie zrozumiał.... z tego tez wyszło moje współczucie wobec jego pisarstwa...... ale jak widac nie pomogło toteż oddaję się w samokrytyke i STRONGA... Jednego ci nie mozna odmowic - to samozdyscyplinowanie . Zglaszasz sie zmudnie po swoja porcje kopniakow i je otrzymujesz . To robi na mnie wrazenie . Poczekaj chwileczke , to napisze ci cos fajnego . Dobra ? Bedziesz mial o czym sie rozpisywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.12.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 może dobrzyk niedoczytałes wątku.... alejakis kolega napisał GRATKĘ o "przeciętnym amerykaninie", a koleżanka Agnieszka zapytała co to takiego jest, bo tego do dziś nikt nie wie.... średnio mnie to interesuje jaki jest przeciętny Amerykanin irytuje mnie natomiast i zniesmacza twój stosunek do wszystkich i wszystkiego na tym forum, tu jest duży problem a nie w definicji przeciętnego Amerykanina. ...a tak przy okazji to mógłbym ci wytknąć ewidentne byki w twoim poście i pojeździc sobie po tobie jak to ty z lubością robiłeś w stosunku do Kroyeny i innych, nie bój się jednak, nie zniżę się do twoich praktyk bo się nimi po prostu brzydzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.12.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 kolejny koles który mówi o czymś czego na oczy nie widział skylwaker 10 lat siedzialem w USA w kilku stanach O . I tu jest wyjasnienie . Jak glosi statystka , w wiezieniach w US ponad 70% to niebiali . Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia . Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic . Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne . Nieprawdopodobne ! Rzucilo mi sie na glowe i pisze w stylu najlepszych postow Gregmeny . Cytuje wiec sam siebie itp. Jezeli do 10 lat odsiadki w US dolozymy Bialalaske to ... ojej Wareczka . Stalo sie . trala la la ... odchodze podspiewujac Boy'a George'a . Znasz Wareczka te klimaty , oj znasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Luc napisal: Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia . Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic . Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne . No i mysle, ze wszystko jasne!!! czy tak dobrze sie wypralo , ze jest takie jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.12.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Luc napisal: Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia . Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic . Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne . No i mysle, ze wszystko jasne!!! Fantastycznie sie z toba rozmawia . Doprecyzuj jednak , bo koledzy sie smieja , ze piszesz o swoim towarzyszu zycia poslugujac sie moim cytatem . To tak gwoli scislosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 21.12.2005 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Luc napisal: Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia . Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic . Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne . No i mysle, ze wszystko jasne!!! Fantastycznie sie z toba rozmawia . Doprecyzuj jednak , bo koledzy sie smieja , ze piszesz o swoim towarzyszu zycia poslugujac sie moim cytatem . To tak gwoli scislosci . Myslenie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.12.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Myslenie nie boli A moze cos wiecej oprocz truizmu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 21.12.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 widzę że luc nie rozumiesz tytułu wątku.... szczególnie gdy już od dłuższego czasu, piszesz nie na temat, a nawet nie odpowiadasz na pytania które Ci kobieta zadaje.... ale faktycznie z kulturą coś nie tak... ale jak ci juz ktoś napisał..... nietety u Ciebie myślenie boli..... piszesz i piszesz i jest to żałosne..... ale już wyraziłem współczucie na temat Twoich wątków... co nie oznacza że to nie jest zabawne... pisz jak najwięcej.... codzienna porcja śmiechu każdemu jest potrzebna dwa twoja fota.... ewidentnie oznacza że masz duże kompleksy..... 3 ten wątek pokazuje że oprócz gregmenizmu, debilizmu, powstał skylwarkeryzm..... skylwarkeryzm - pisanie dużo, byle nabić rekord postów, o byle czym, szczególnie o czyms o czym się nie znasz, powtarzanie ciągle tych samych hasełkrótsza definicja - pisarstwo o ameryce gdy ameryki nie widział..... na szczęście czytając twe wątki, mam radość że gdy znów bedę siedział z czarnymi w pierdlu w USA, i pił meksykańskie wino.... poczytam to forum i Twoje wątki mnie rozsmieszą i pocieszą.... dobrzy jeśli nie zauważasz że to luc wszczął kłotnie to twój problem..... tu się dyskutowało, a wszkoczył koleś z jakimis hasłami, nie potrafił ich uzasadnić, a potem już zaczął bluzgać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 21.12.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Luc napisal: Los jaki spotyka milych bialych chlopcow , jest nie do pozazdroszczenia . Podobno mozna sie do tego przyzwyczaic i to polubic . Nie dziwmy sie wiec , ze poglady sie radykalizuja a wypowiedzi staja sie metne . No i mysle, ze wszystko jasne!!! czy tak dobrze sie wypralo , ze jest takie jasne? Trza pranko raz do roku na świeta zrobić, nie? Pewnie w wizirze, dlatego takie jasne! Choć nie wiem, czy w Hameryce sa dostępne aż tak dobre srodki piorące brudy jak my tu mamy. Dalej chłopaki - dajcie sobie po razie - jeszcze przed wigilią zdążycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 21.12.2005 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 I jeszcze na poważnie - dla tych, którzy szukają innego oblicza polskiego katolicyzmu niż Rydzykowe:http://www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead02&news_cat_id=35&news_id=166330&layout=1&forum_id=2532&fpage=Threads&page=text Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.12.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 uuuuuuu Podżeganie do przemocy, przez twórczynię wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.12.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Paprotko jesteś super dziewczyna i za Twe zdrowie napije sie wiele razy... I STRONG DLA CIEBIE... nieeeee! protestuję i apeluję : STOP dla picia ! bo będziesz potem łaził i po całym forum rozpowiadał, że to przeze mnie i dla zdrowotności kłaki mi się moherowym golfie filcują jak Cię czytam no juz, wareczka, jedno zniosę, ale wielokrtotne wychylanie ?! i dziękuje za Stronga, od tego się fałd karkowy pogrubia, nie skorzystam a w ogole to : obstalowałeś juz choinkę ? z miłoscią do karpia podchodzisz ? świeca Caritasu kupiona ? to są normalne problemy, a nie tylko ten vader i vader, te tłumki i tłumki, ten autopilot i autopilot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 21.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 właśnie, właśnie.... wziąłem kolejny urlop, to choine zamontuje, karpia pocałuje, świece z wieczora zapale...... tylko musze uważac bo beret mi się spali i Stronga na zdrowie Kroyeny, Moniki, Paprotki i dziewczyn FER wypiję.... skylwakerowcy.... litości, weźcie przykład z tytułu wątku, skończcie te kłótnie, pokażcie że umiecie..... napijmy się, przekażmy znak pokoju, podajmy sobie ręce.... Moniko świetny link!!!! BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 21.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Fuj Znak pokoju i piwsko Jak dla mnie profanacja i ble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Proszę o zaprzestanie indywidualnych wojnek miedzy poszczególymi forumowiczami, w przeciwnym wypadku będziemy zmuszeni usuwac posty zawierające w/w treści, a w ostateczności będziemy zmuszeni zamknąc ten wątek.pozdrawiammoderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 21.12.2005 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 uuuuuuu Podżeganie do przemocy, przez twórczynię wątku. Twórczyni wątku jak widać nieidealna Obiecuję świąteczną poprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Proszę o zaprzestanie indywidualnych wojnek miedzy poszczególymi forumowiczami Obiecuje poprawe pod warunkiem , ze nie bede zlosliwie wywolywany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Proszę o zaprzestanie indywidualnych wojnek miedzy poszczególymi forumowiczami Obiecuje poprawe pod warunkiem , ze nie bede zlosliwie wywolywany . Napisałem z prośba o zaprzestanie wojenek miedzy forumowiczami, a nie ze tylko Ty masz byc grzeczny, jeśli obie strony nie będą wobec siebie nieuprzejme to sprawy nie będzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 22.12.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Proszę o zaprzestanie indywidualnych wojnek miedzy poszczególymi forumowiczami Obiecuje poprawe pod warunkiem , ze nie bede zlosliwie wywolywany . Napisałem z prośba o zaprzestanie wojenek miedzy forumowiczami, a nie ze tylko Ty masz byc grzeczny, jeśli obie strony nie będą wobec siebie nieuprzejme to sprawy nie będzie pozdrawiam m. A nie dałoby się kasować postów, które zaśmiecają wątek, zamiast być rzeczową polemiką? To by załatwiło sprawę osobistych utarczek na forum. I przeglądanie wątków stałoby się przyjemmniejsze. Taka mala ikonka przy każdym poście "skasujcie ten post" byłaby według mnie bardzo przydatna Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts