malgosimi 25.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 i czy są jakieś w ogole bez takiego podłączenia EDIT: i do czego podłącza się rurkę dostarczająca wode - czy trzeba mieć jakąś specjalną instalację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam , takie lodówki ma firma LIEBHERR. http://www.liebherr.pl/liebherr/_szczegoly.php?id=sbses7051 Pozdrawiam KasiaR Ale ceny mają wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cool_ewula 28.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 hej witam! ja mam juz ponad rok lodowke firmy daewoo i na razie (odpukac) nie moge na nia narzekac. jest to lodowko- zamrazarka side-by-side zz dwojgiem drzwi- jedne od zamrazalnika jedne od lodowki. nie ma podlaczenia do wody i automatu do lodu a wiec i nie ma tej 'dziury' w drzwiach o ktorej piszesz. zamiast tego ma duza szuflade i naczynka do robienia lodu. tak jak pisze jestem zniej zadowolona. wiem ze daewoo robi je w bialym czarnym i srebrnym kolorze i sa dwie wersje ta z maszynka do lodu i ta ktora mam ja czyli bez. zycze powodzenia w poszukiwaniach! _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 28.11.2005 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 o mamo! ten liebherr jest bosski, ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 28.11.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 jeszcze Zanussi ZI 8454XWhirlpool S20E RWW1VSamsung RS 20 CCSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 28.11.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam prosbe, czy ktoś wie jak zabudować taka lodówke ? Gdzie ,czy w które miejsce podciaga sie wode ?Czy drzwiczki muszą być poza wnęką?Też planuję kupno side by side, ale tak na prawdę znam ja tylko ze zdjęć i reklam.Czy "pożera" duzo pradu?Pozdrawiam i dziekuje za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 30.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Wode podciagasz taka cienka rureczka,ktora wchodzi z tylu lodowki ,musi byc zimna.Zabudowac mozna dzrzwi nie beda przeszkadzaly.Odnosnie poboru pradu to dokladnie nie wiem ile wynosi ale jest w klasie energooszczednej (mowie o Daewoo Frs),na noc przelacza sie na jeszcze bardziej cichy i energooszczedny trybik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 31.12.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam , takie lodówki ma firma LIEBHERR. http://www.liebherr.pl/liebherr/_szczegoly.php?id=sbses7051 Pozdrawiam KasiaR Ale ceny mają wysokie A konkretnie to ile sobie życzą za taką lodóweczkę? Bo jest naprawdę fantastyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 01.01.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 My od 7 lat mamy lodowke side by side Whirpool, zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.01.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 A jak wyglada cenowo taka lodowka side-by side? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ja mam Samsunga. I jestem z niej BAARDZO zadowolona. Tyle że największym jej bajerem jest właśnie to czego autorka postu nie chce - a mianowicie automatyczna kostkarka (która tak na marginesie występuje zazwyczaj w komplecie z kruszarką). Bomba sprawa. Lodu nie brakuje nawet na największych imprezach. Podstawiasz szklankę i już. Ceny tych lodówek wahają się w bardzo dużym zakresie. Wszystko zależy od tego jakie ma wyposażenie, jaka jest energoszczędność, ale przede wszystkim jak stary jest to model. Ponieważ jak w całej branży ADGRTV tak i tu musi następować nieustanna ewolucja "designu" więc automatem starsze modele są wypychane przez nowsze, przez co można trafic na niezłe okazje. Ja swoją ściągnęłam z internetu i jestem usatysfakcjonowa tą transakcją. A co do poboru energii - są większe od tradycyjnych więc nawet te w klasie A zużywają dużo więcej. Ale to już można porównać na stronach producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 A omawiana lodówka Liebherra to wydatek rzędu 12 tys zł. Dla porównania ja za swoją dałam niecałe 5. Liebher to najwyższa półka wśród ogólnie dostepnych lodówek. Nawet nie chce się zastanawiać ile daje się za znaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.01.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Właśnie lada moment mam zamówić taką lodówę ........ ale sklepy normalne powalają cenowo - efilo podasz nazwę sklepu internetowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 http://www.centrum2000.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.01.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dzięki za adres !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.01.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 efilo podasz nazwę sklepu internetowego ? Przepraszam za tak późną odpowiedź - nie byłam w stanie zajrzeć na forum przez jakiś czas. Ja akurat kupiłam w http://www.domar.bydgoszcz.pl Od cen zamieszczonych na stronie dostałam jeszcze dodatkowy upust. A transport jest gratis. No i nie musisz płacić wcześniej nic, bo zapłata gotówką przy odbiorze. Tylko dlatego się zdecydowałam bo miałam trochę obaw przy takiej ilości kasy wysłać przelew w ciemno. Podobno http://www.maximedia.pl jest godne zaufania. (Podobno, bo ja akurat tam nie kupowałam, ale na innych forach ludzie chwalili). Oni występują pod różnymi nazwami, m.in. http://www.camcoo.com, ale to cała czas ta sama firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 30.04.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Powiedzcie mi proszę, czy rurka, która się podłąca w tych lodówkach z kruszrką musi mieć jakąś osobną instalację, czy hydraulik, który to robi - jakoś rozdziela wodę z pionu dla zlewu? przepraszam za meganieprofesjonalną terminologię, ale jestem zupełnie zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 01.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jest dokładnie tak jak piszes, czyli w miejscu gdzie masz przyłącze wody do zlewozmywaka dajesz rozgałęźnik(to chyba nie fachowe nazewnictwo, ale wiadomo o co biega)i po ścianie prowadzisz cieniutką rurkę w miejsce gdzie planujesz postawić lodówkę. Ja jeszcze nie kupiłam lodówki, bo wciąż zastanawiam się między Samsungiem, a LG.A Ty jaką masz? Może Forumowicze mają jakieś doświadczenia i jeszcze się wypowiedzą w temacie Wiem na pewno, że musi być kostkarka, barek i komora "zero", ale jak to sie wszystko do kupy sprawuje to zupełnie nie ma gdzie poczytać. Pozdrawiam i być może pojawią się jakieś zdjątka - fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Powiedzcie mi proszę, czy rurka, która się podłąca w tych lodówkach z kruszrką musi mieć jakąś osobną instalację, czy hydraulik, który to robi - jakoś rozdziela wodę z pionu dla zlewu? przepraszam za meganieprofesjonalną terminologię, ale jestem zupełnie zielona w tym temacie Wystarczy że na rurce z zimną wodą hydraulik (lub naprawdę jakikolwiek facet lub znająca się na rzeczy kobieta) wstawi trójnik. Woda będzie sobie spokojnie lecieć dalej a oprócz tego będzie dodatkowe wyprowadzenie do lodówki. W komplecie do lodówki dostałam specjalną przejściówkę która z jednej strony daje się dokręcić do tegoż właśnie trójnika, a na drugą stronę nakręca się wężyk idący do filtra wody. piece of cake UWAGA! Opcjonalnie można pomiędzy trójnikiem a tą przejściówką zamontować zaworek, który odcinałby w razie potrzeby dopływ wody. My tak zrobiliśmy i okazało się to BAAARDZO mądre - wtedy w przypadku jakiejkolwiek awarii wodociągów - kiedy z kranu leci brązowa woda można zamknąć zawór i nie martwić się z kostkarki wyskoczą brązowe kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 02.05.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 A po drodze między tym kranikiem a lodówką nie musi byc jakis filtr do wody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts