fasola25 25.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 szukam projektu tego domu http://www.fasola25.republika.pl/malutki.JPG Pomozcie proszęz gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 25.11.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Oj drogi ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 26.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 WitamKawał chałupacza...To nie jest gotowiec...100%Poradnik dla mało zaradnych.... 1. Zapytaj siebie skąd masz zdjęciea. jesli wiesz skąd zapytaj u źródła gdzie było zrobione i spróbuj dotrzec do włascicieli i se z nimi pogadajb/ jesli nie wiesz skąd przejdź od razu do nastepnego punktu czyli pkt 22. weź to zdjęcie i zanies do architekta, tylko jakiegoś bardziej zdolnego, za pomocą tzw. rżnięcia wydmucha Ci projekcik jak ta lala, podobny do tego ze zdjęcia 3. wybecaluj kase4. zbuduj5. mieszkaj6.utrzymuj7.sprzątaj8 myj okna9 ogrzewaj10. dozyj stu lat i nie zapomnij spłodzic syna i posadzic drzewa w międzyczasie pozdrawiamp.s.liczba 10 punktów jest całkiem przypadkowa i nienawiązuje do jakichkolwiek innych 10 punktów w żaden sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 26.11.2005 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam Kawał chałupacza... To nie jest gotowiec...100% Poradnik dla mało zaradnych.... 1. Zapytaj siebie skąd masz zdjęcie a. jesli wiesz skąd zapytaj u źródła gdzie było zrobione i spróbuj dotrzec do włascicieli i se z nimi pogadaj b/ jesli nie wiesz skąd przejdź od razu do nastepnego punktu czyli pkt 2 2. weź to zdjęcie i zanies do architekta, tylko jakiegoś bardziej zdolnego, za pomocą tzw. rżnięcia wydmucha Ci projekcik jak ta lala, podobny do tego ze zdjęcia 3. wybecaluj kase 4. zbuduj 5. mieszkaj 6.utrzymuj 7.sprzątaj 8 myj okna 9 ogrzewaj 10. dozyj stu lat i nie zapomnij spłodzic syna i posadzic drzewa w międzyczasie pozdrawiam p.s. liczba 10 punktów jest całkiem przypadkowa i nienawiązuje do jakichkolwiek innych 10 punktów w żaden sposób dzieki, tez mi sie wydawalo ze to nie gotowiec, ale sie jeszcze ludzilam na szczescie sama robilam to zdjecie i wiem gdzie on stoi pozostaje pogadac z wlascicielami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 26.11.2005 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Oj drogi ten domek a dlaczego sadzisz ze drogi ????? po elewacji ???? drogi jak kazdy dom sredniej wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 26.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Oj drogi ten domek a dlaczego sadzisz ze drogi ????? po elewacji ???? drogi jak kazdy dom sredniej wielkosci To jest duży dom. dom średniej wielkości ma 150-180 powierzchni netto... ten mi pasuje tak na 250... ale oczywiście ze względu na brak jakichkolwiek danych poza tym zdjęciem mogę sie mylic, ale na oko wygląda na kawałek chałupy.... No i dwa stropy ma... Duży dom, duży i będzie drogi... duzo okien, dużo dachu, dużo krawędzi, koszy, duzo elewacji do ocieplenia ... Duży, nie bardzo duży, ale duży....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.11.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 fajny domek,ale ciekawa jestem jak wygląda w srodku bo moze sie okazać ,ze nie jest juz taki fajny jakby sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 26.11.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 jaki problem? spytać właścicieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 27.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 mnie sie skojarzyl z "wymarzonym - wariant I" z kolekcji muratora, ale to maly domekhttp://www.projekty.murator.com.pl/search_results.htm?symbol=&nazwa=wymarzony&powierzchnia=&kondygnacja=&x=42&y=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 27.11.2005 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 mnie sie skojarzyl z "wymarzonym - wariant I" z kolekcji muratora, ale to maly domek http://www.projekty.murator.com.pl/search_results.htm?symbol=&nazwa=wymarzony&powierzchnia=&kondygnacja=&x=42&y=9 niestety, to nie to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 27.11.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A może taki??http://nowydom.onet.pl/_i/projekty/3777/medium.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 27.11.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A może taki http://nowydom.onet.pl/_i/projekty/3785/small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 nie ,to nie te domy!To wogole nie jest gotowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 28.11.2005 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 nie ,to nie te domy!To wogole nie jest gotowiec. to prawda, ciagle mialam nadzieje, ze to moze gotowiec ale jestem juz prawie pewna ze to indywidualny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Na 99 % jestem pewna,ze to projekt indywidualny.Porozmawiaj z włascicielami tego domu i sprawa sie wyjasni,ewentualnie dadza ci namiary na architekta,ktory im projektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts