bardzo zielony 26.11.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam wszystkich! Postanowiłem pomóc synowi w budowie budy dla psa.Chcę aby ta buda była jak najlepsza , zaczałem przeglądac ksiązki nt. majsterkowania i wielce sie zdziwiłem w tych mądrych książkach i różnych gazetach jest rada na wszystko a jak własciwie zbudować psia bude nie ma nic! w związku z tym prosze o podpowiedż czy jest jakas strona ciekawa z opisem lub poradą jak taką "budowlę" wykonać.Będę wdzięczny za szybką pomoc. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 w swiezym numerze przewodnika budowlanego jest temat "jak zbudowac bude" . Niestety trzeba wykupic dostep do strony - albo kupic gazete http://www.przewodnik-budowlany.com.pl/najnowszy.php pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo zielony 26.11.2005 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dzięki ! postaram się kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 04.12.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 bardzo zielony - na Twoim miejscu pogadałbym też z hodowcą, od którego masz psa. Z tego co mi wiadomo berneńczyk zupełnie inaczej znosi zimno niż np. ogar. Wiem, bo zostawiałem ostatnio mojego ogara w psim hotelu, którego właściciel hoduje berneńczyki i psy te były zupełnie inaczej traktowane w czasie mrozu. Nie wiem czy buda z Przewodnika rozróżnia rasy psów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts