MonikaC 26.11.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam Wszystkich, Dwa miesiące temu kupiliśmy z mężęm działkę budowlaną 1300mkw w Długiej Szlacheckiej pod Warszawą. Fajna bo prawie kwadracik w cichej okolicy. Właśnie jesteśmy na etapie tworzenia projektu i mamy problem z czego zbudować dom????????????? Boże nie wiedziałam że to taki problem. Oczywiście ma być ciepły, trwały i w miarę tani. Bardzpo proszę o pomoc. Zupełnie się na tym nie znamy. Architekt doradził zwykłą tradycyjną cegłę na którą chyba nas niestety nie stać Błagam pomóżcie w wyborze. Napiszcie o swoich doświadczenia w budowaniu z poszczególnych materiałów, kosztach, dodatkowym docieplaniu, plusach i minusach itp. . Pozdrawiam, Monika I Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.11.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Równoległy wštek na wymianie dowiadczeń: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59698 P.S. Ja polecam silikaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania9 28.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A ja polecam Porotherm 25 lub trójwarstwówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.11.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 jest mnóstwo na forum nt; ale najlepiej zerknąć do archiwalnych numerów Muratora - temat: z czego zbudować ściany - prosto, na temat, przegląd możliwości i kosztorysy - tak właśnie zaczynałem - sam mam Porotherm 25cm +12 cm wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts