iwcia26 26.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Pomożcie jakie wybrać do bloku futryny te metalowe podobno sa trwalsze czy te ładne drewniane? Bardziej podobaja mi się te drewniane ale kazdy w sklepie mowi, sa mało trwałe, że sie rysuja i tym podobne rzeczy. Czy ktos z was ma takie i jak się sprawuja w użytkowniu...Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiamIwcia261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 26.11.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Kiedyś w bloku z płyty miałem metalowe. Niezatarte wspomnienia pozostały ...Obecnie wolałbym drewniane. I takie mam obecnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.12.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 mam mieszkanie 100-letnie a w nim piekne drewniane futryny, byc moze nie wiekowe ale na pewno bardzo stare, bardzo piekne, polecam drewniane, slicznie wyglada mieszkanie z takimi framugami (na pewno sa trwale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 06.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja mam metalowe. Są praktyczne, nie wypaczają się. Jak się je ładnie pomaluje to pasują do każdych drzwi, ale to jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajak_Tom 23.01.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 WitamJa u siebie wyrwałem futryny metalowe i osadziłem z MDfu. MAm je dopiero pól roku wiec zabardzo się nie wypowiem o trwałości.Owszem ładne to one są - ale już je porysowałem przy montażu - jedna mi spadła wiec jest małe wgniecenie.Jak planujesz z litego drewna to napewno bedzie OK.Łatwiej pozniej bedzie w razie czego coś zmienic kolor, ewentualnie naprawic jakies drobne uszkodzenia - przy MDFie juz tak nie zabardzo.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 23.01.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ja tez wycielem metalowe i zamontowalem drewniane, ale z zadnych sztucznych materialow tylko z sosny. Bejca dobralem kolor - taki sam jak sosnowych drzwi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts