vector 26.11.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ponieważ mapa warszawska "zmarła" chyba rok temu a ogólnokrajowej nie znalazłem proponuję tworzenie nowej mapy forum - ogólnoświatowej na http://www.frappr.com/murator Każdy dopisuje się (i ewentualnie usuwa) samodzielnie. Lokalizację proponuję korygować w oparciu o zdjęcia satelitarne. Powodzenia vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 28.11.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Dodałem sięFajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.11.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 To ja też. Czubek markera postawiłem w salonie. Moglem tak dokladnie go spozycjonować, bo akurat moje rejony są sfotografowane w dużym przyblizeniu. Dodatkowo mam na działce stary budynek (w trakcie rozbiórki) który pozwolił mi naprowadzic marker prawie co do metra. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 28.11.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 28.11.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 ja też się ale dlaczego mój żbik jest na głównej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.11.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 i ja też Mieszkasz na parkingu samochodowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 28.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mieszkasz na parkingu samochodowym? jak to? juz sie przeniosłam do parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bo jak dasz max. powiekszenie, to wychodzi, ze jesteś na środku prakingu, przy autostradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 28.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 ale jutro sie moze gdzies indziej przeprowadze jak mi sie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 28.11.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No to i ja sie dopisalam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 a ja nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 29.11.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 a ja nie umiem Wchodzisz tutaj: http://www.frappr.com/murator W prawym górnym rogu masz podkreslony niebieski napis Add Yourself W pierwszej rubryce wpisz np swojego nicka. Druga rubryka nazywa sie "Zipcode", a pod nia jest napis "Not in the US". Naciśnij ten podswietlony napis, to rubryka zmieni sie na "City". Wtedy z rozwijalnej listy wybierz miasto najblizsze Twojemu położeniu. W kolejnej rubryce możesz napisac jakiś komentarz. W nastepnej mozesz sciagnac jakis obrazek ze swojego komputera. Na koncu wciskasz przycisk "Add me!" Marker postawi sie w wybranym przez Ciebie mieście. Teraz, aby go przesunac w dokladniejsze polozenie nalezy wejsc do swojego profilu. Wejscie znajduje sie w lewym gornym rogu pod napisem Frappr! (klikasz po prostu na swojego nicka). Jak juz wejdziesz w swój profil, to w prawym dolnym rogu jest takie szare pole z Twoim markerem. Przełącz przełącznik z "Map" na "Satellite", a nastepnie naciskaj + do zadanego przyblizenia. Strzałkami przesuwasz obraz. Tam gdzie klikniesz na mapie tam sie przestawi marker. Jak juz go spozycjonujesz, to wcisnij "Save Marker Position", aby go zapisac na nowej pozycji. Aby wrocic do mapy ja klikam (moze robi sie to inaczej, ale ja nie znam tego programu) My maps (w tym samym miejscu, gdzie klikalas, aby wejsc do swojego profilu). I jak juz tam wejde, to klikam Group: Murator Mam nadzieje, że pomogłem. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Też się dopisałem. Świetna sprawa. Kaso1 - dzięki za podpowiedź. Pozwalam sobie skopiować Twoją instrukcję obsługi i wrzucić na wątek regionalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 30.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Też się umiejscowiłem na północy Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek67 30.11.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 i mi sie udało :D , prawie dokładnie trafiłem w miejsce Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.11.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Obecne moje miejsce zamieszkania widać dokładnie (nawet blok). Ale najfajniejsze są te brązowe miejsca. Tam to jak wychylisz się z okna to Cie można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Jestem Widać, gdzie by NATO celowało kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja też już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ... także dodałem swoją obecną lokalizację (choć "zbliżenia" dla Polski nie najlepsze ) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts