facio 03.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Lubię takie newsy już tam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Cos mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 08.12.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Też, dołączyłem. Tylko według tego satelity, to mieszkam na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 08.12.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Nie daję sobie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ... @ AdaśP skorzystaj z porady KAS01 powyżej, ... napewno się uda ... @ Tomik_B ... skorzystaj z "pozycjonowania markerem" - można "dość" precyzyjnie ustawić "swoje" położenie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 08.12.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Próbowałem, ale chyba jestem za mało kumaty albo robię coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 09.12.2005 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 AdaśP widzę że jednak się udało Pozdrawiam vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 09.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Niezupełnie. Wskaźnik jest umieszczony w Łodzi, ale nie udaje mi się go przesunąć w miejsce docelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 09.12.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 a ja nie umiem Wchodzisz tutaj: http://www.frappr.com/murator W prawym górnym rogu masz podkreslony niebieski napis Add Yourself W pierwszej rubryce wpisz np swojego nicka. Druga rubryka nazywa sie "Zipcode", a pod nia jest napis "Not in the US". Naciśnij ten podswietlony napis, to rubryka zmieni sie na "City". Wtedy z rozwijalnej listy wybierz miasto najblizsze Twojemu położeniu. W kolejnej rubryce możesz napisac jakiś komentarz. W nastepnej mozesz sciagnac jakis obrazek ze swojego komputera. Na koncu wciskasz przycisk "Add me!" Marker postawi sie w wybranym przez Ciebie mieście. Teraz, aby go przesunac w dokladniejsze polozenie nalezy wejsc do swojego profilu. Wejscie znajduje sie w lewym gornym rogu pod napisem Frappr! (klikasz po prostu na swojego nicka). Jak juz wejdziesz w swój profil, to w prawym dolnym rogu jest takie szare pole z Twoim markerem. Przełącz przełącznik z "Map" na "Satellite", a nastepnie naciskaj + do zadanego przyblizenia. Strzałkami przesuwasz obraz. Tam gdzie klikniesz na mapie tam sie przestawi marker. Jak juz go spozycjonujesz, to wcisnij "Save Marker Position", aby go zapisac na nowej pozycji. Aby wrocic do mapy ja klikam (moze robi sie to inaczej, ale ja nie znam tego programu) My maps (w tym samym miejscu, gdzie klikalas, aby wejsc do swojego profilu). I jak juz tam wejde, to klikam Group: Murator Mam nadzieje, że pomogłem. pozdrawiam Konrad Oto instrukcja obsługi zrobiona przez KAS01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.12.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ja też jestem na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 09.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Zapunktowałam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 09.12.2005 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 AdaśPTwój problem polaga na tym że nie założyłeś swojego konta we frappr.com/murator.Jedyne co pozostaje to mogę Cię usunąć z mapy i dodasz się ponownie lecz już z opcją:Create a Free Frappr Account for mebędziesz musiał podać email i hasło.Napisz przez Contact Admin czy mam Cię usunąć? Pozdrawiam wszystkich mapowiczówvector PS Instrukcja KAS01 jest OK tylko pamiętajcie o założeniu swojego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 09.12.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzięki Vector. Spróbuję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 10.12.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Co oznacza komunikat : "We are sorry, but we don't have maps at this zoom level for this region. Try zooming out for a broader look." Może ktoś mi powie co to oznacza? (tak to jest jak się nie uczyło języków ) Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.12.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 przepraszamy ale nie mamy map w powiększeniu z Twojego regionu spróbuj powiększyć............. i nie wiem co znaczy słowo broader bo out to wyjść for-z look zobaczy nie wiem czy Ci pomogłam ale może jakiś inny bardziej dokształcony forumowicz Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 10.12.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 i nie wiem co znaczy słowo broader bo out to wyjść for-z look zobaczy nie wiem czy Ci pomogłam ale może jakiś inny bardziej dokształcony forumowicz Ci pomoże broader - znaczy szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 10.12.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Co oznacza komunikat : "Try zooming out for a broader look." Może ktoś mi powie co to oznacza? (tak to jest jak się nie uczyło języków ) Miłego dzionka Ja raczej przetlumaczylabym to jako: sprobuj pomniejszyc, aby uzyskac szerszy obraz Ale moge sie mylic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.12.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 pewnie masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 12.12.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ... @ Tomik_B ... skorzystaj z "pozycjonowania markerem" - można "dość" precyzyjnie ustawić "swoje" położenie pozdrawiam serdecznie Właśnie, po pozyzjonowaniu markerem , wylądowałem w polu. Chodziło mi o to, że te zdjęcia są "ździebko" nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.12.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ... i tak to jest z tą CIA , ... mnie interesuje również jak przy takich zdjęciach lądowali na "malutkich lotniskach" o czym ostatnio pełno w mediach serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts