Domakini 13.12.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 13.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Ja też już jestem. Udało mi się wcelować bardzo dokładnie - trafiłem w moją działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 15.12.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 chyba się wścieknę.... , jestem chyba za ciemna, robię wszystko dokładnie wg instrukcji. Załozyłam konto, wchodzę już w swój profil, ale chyba jestem ślepa ... nie widzę tego przełącznika z map na satelite. albo coś się u mnie nie wyświetla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 w końcu się dołączyłam, ale nie było łatwo. Jeszcze muszę popracować nad zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 16.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ja nie widze zadnego szarego pola w prawym dolnym rogu, moj marker nie da sie przesunac z Dzialdowa 25 km na zachod nad takie male podluzne jezioro. Nie ponimaju, jestem zalogowana. jak juz wejdziesz w swój profil, to w prawym dolnym rogu jest takie szare pole z Twoim markerem. Przełącz przełącznik z "Map" na "Satellite", a nastepnie naciskaj + do zadanego przyblizenia. Strzałkami przesuwasz obraz. Tam gdzie klikniesz na mapie tam sie przestawi marker. Jak juz go spozycjonujesz, to wcisnij "Save Marker Position", aby go zapisac na nowej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 A jak się wstawić do grupy. Nie ma mnie na liście obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 17.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja jestem teraz chyba w dwoch miejscach, przenioslam sie na wlasciwe miejsce, ale nazwa miasta nie da sie zmienic, bo jej nie ma na liscie.Nie ponimaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 18.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Po bojach i trudach i mi się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 18.12.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 I tez się znalazłem na tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 20.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Udało się i mnie. Dzięki za instrukcję. Wygląda na to, że tę część zdjęcia satelitarnego, która dotyczy Krakowa i północnych okolic wykonano we wrześniu 2003 roku, poznaję bo moja chałupa to tylko wylane fundamenty, a z dziennika budowy wynika, że przydarzyło jej się to właśnie w tym okresie. W ogóle niezwykła jakość, szkoda że nie można on - line mieć takiego podglądu, mógłbym sprawdzać, czy samochody wykonawców są u mnie na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.12.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 ... narazie wojsko może i inne "służby" (nie wiem czy w Polsce), ... ... my mamy "zabawkę z demobilu" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 04.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam Dodałem się ,ale aż trzy razy .Może ktoś mi pomoże usunąć się.Bo chciałbym się ponownie dodać ale w Polsce,a nie w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 04.01.2006 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 wojtekww Widzę że już chyba sobie sam poradziłeś z usunięciem ale nie widzę Ciebie na mapie Pozdrawiam vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 04.01.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Niestety nie jestem w Krakowie i na północy Niemiec.Coś strasznie namieszałem.pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 06.01.2006 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 wojtekww Ja Cię widzę 3x na liście i na mapie.Lokalizacje wydają się OK.Musisz kliknąć Show rest of markersbo domyślnie pokazuje pierwszych 50 znaczników. Pozdrawiamvector PSKliknięcie w Group forums ponad mapąprzenosi na adres forum.muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdav 09.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 I ja jestem ciut odloczona od reszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 12.01.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Pleśnej nie udało się znaleźć więc niech będzie Tarnów. Przecież to tylko 10 km.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No i u mnie... Wólki nie dało się znaleźć, to w Otwocku mnie zakotwiczyło - a co przesune markera na dobre miejsce, to skubane nie chce mnie zatrzymać w tym miejscu i przesuwa spowrotem do Otwocka...No trudno, to tylko 4 kilometry ale... http://forum.erodzice.com/images/smiles/100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Fajna sprawa więc się dopisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja też się wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts