kubolotek 26.11.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam i mam pytanko, pod schodami mam małą wnęke, pogłębiłam ją jeszcze o schodek, planujemy zrobic tam taka mała garderobe, czy wystarczy tam tylko taka kratka wentylacyjna na zewnatrz?( nie moge dac okna), boje sie zeby nie było za wilgotno.A jakie dac tam drzwi? Jesli ktos ma jakies pomysły to bardzo prosze o porade.http://img107.imageshack.us/img107/4668/15201rv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A moze drzwi lamelowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 28.11.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 a co to za drzwi? lamelowe? prosze o zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 29.11.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja w takim pomieszczeniu zrobiłem spiżarnię. Jest kratka do koina wentylacyjnego i kratka przebita przez ścianę. Strop (sufit schodów i ściany są izolowane styropianem 2cm aby nie wychładzać innych pomieszczeń. Drzwi drewniane podobnie jak inne w domu z tym że bez szybek a z płycinami. Efekt jest zaskakująco dobry w zimie prawie jak w lodówce, w lecie przyjemny chłodek nawet w gorące dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 a co to za drzwi? lamelowe? prosze o zdjecia No takie co to sie skladaja z glownej ramy i takich lamelek zaluzjowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Też tak myślę,drzwi zaluzjowe,albo łamane.Ale pod warunkiem,że będą ładnie wykonane,może takie jak reszta drzwi w domu-w takim kolorze i z takiego materiału.Oby nie takie plastikowe harmonijki. Jak by były trudności z ich znalezieniem,to wybrałabym zwykłe drzwi otwierane na zewnątrz. Bardzo fajne miejsce na garderobę albo spiżarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 29.11.2005 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 ja wlasnie nie chce robic tam spizarni bo mam małą spizarenke kolo kuchni, nie mam wlasnie zadnego pomieszczenia na ubrania, kurtki, buty itp. tez myslalam o zwyklych drzwiach albo łamanych w kazdym badz razie musza one wygladac ładnie bo sa na wprost wejscia do somu napewno odpada harmonijka ja dam do spizarki,a co to za drzwi żaluzjowe? jaokos niewiem o jakie chodzi? moze ktos mi narysuje albo jakies zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Na przylad takie:http://www.ossowski.com.pl/images/front14.jpgTylko odpowiednio wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jako fanka tych drzwi-dopiero,co jestem po zamontowaniu szaf z takim drzwiami w pokoju dziecka,chcę tylko dodać,że drzwiczki kupione w hipermarkecie nadają sie tylko do szaf.A i tak ich jakość (sosna) jest taka sobie.Tutaj można potraktować je jako wzór,a zlecić ich zrobienie dobremu stolarzowi i z dobrego materiału.Chociaż,po tym jak powiedziałeś,że schowek jest na wprost wejścia,dałabym coś "porządniejszego",ale z też niezbyt przytłaczającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 29.11.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 [/b]JoShi dzieki za zdjecie no to teraz wiem o jakich mowsz no nawet fajnie wygladaja opal kubolotek to kobieta hihi:) Goska a nazwa od mojego synka Kubusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 2 razy poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 opal kubolotek to kobieta hihi:) Goska a nazwa od mojego synka Kubusia ok Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.11.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 opal , mam prosbe mogłabys wstawic zdjecie z tymi szafami chcialabym je zobaczyc w calosci, bo tak sobie mysle ze moze te drzwi zrobic wlasnie takie i bedzie to wygladac jak szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Postaram się oczywiście. Ale podejrzewam,że nasz efekt jest za bardzo szafowy. Z kolei ktoś znajomy,ma taką garderobę,jak Ty i ma normalne drzwi i wygląda to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 30.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A może właśnie drzwi np. z mdf lakierowanego w kolorze ścian w tym pomieszczeniu lub w kolorze innych drzwi. Sądzę, że pokazane drzwi nazwane jakoś sa mniej eleganckie i dyskretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 No ale chodzilo o to, zeby wentylacja byl, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts