piotrdeska 26.11.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 (edytowane) Buduje D06 - proszę o kontakt osoby które budują ten dom lub już mają wybudowany na terenie śląska. Każdy kto buduje gotowy projekt konkretnie z muratora (przynajmniej tak mi się wydaję) chciałby zobaczyć jeśli jest to możliwe jak wygląda taki dom już wybudowany - więc prosze osoby które są w trakcie budowy na śląsku o kontakt na maila czy można by było odwiedzić ich budowę aby zobaczyć naocznie taki domek, szczególnie pragnie tego moja żona gdyż nie umie wyobrazić sobie jakie będzie ustawienie pokoi itp. Mój mail [email protected] Pozdrawiam wszystkich budujących oraz forumowiczów - Piotr Deska! Edytowane 8 Maja 2012 przez piotrdeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 21.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Zapraszam na: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=254&highlight=d06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts