Arek99 10.01.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Pytanie jak w temacie: czy można dostać najpierw pozwolenie na bud. domu bez przyłącza en., a dopiero po wybudowaniu sieci en. dostać pozw. na bud. przyłącza?? W starostwie twierdzą, że muszę mieć od razu projekt domu wraz z przyłączem. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 niemądre przepisy są po to aby je omijaćja zaprojeltowalem sobie agregat prądotw. i przeszlozawsze mozna sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 13.01.2003 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 wybacz kolego anonimie, ale coś mi się nie chce w to wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 13.01.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Dostałem pozwolenie na budowę domu bez projektu przyłącza energetycznego. Na planie zagospodarowania działki był zaznaczony planowany przebieg przyłacza. Po upływie roku zrobiłem projekt przyłącza i samo przyłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 14.01.2003 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 no właśnie - z tego co słyszałem różne starostwa różnie interpretują przepisy - u mnie aby uzyskać pozwolenie na budowę domu muszę mieć równocześnie zaprojektowane przyłącze energetyczne do ISTNIEJĄCEJ!! sieci energetycznej! A ZE proponuje mi rozbudowę sieci najszybciej za 1-1,5 roku!! I cały czas jestem zawieszony w próżni, nawet nie mogę wbić łopaty w ziemię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts