Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam panela, ale korzystam z deszczownicy Deante. Też była "dziwnie" tania :wink: Teraz bym ją wymienił na jakiś model z zabezpieczeniem antykamieniowym, bo trzeba ją często czyścić. Tak więc uważam, że za jakość trzeba płacić. Proponuję przyjrzeć się obu modelom i wybrać bardziej funkcjonalny, trwały, lepiej wykonany...niekoniecznie tańszy. Pozdrawiam.
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witajcie !

Posiadamy aktualnie w sprzedaży w naprawde rewelacyjnej cenie panel prysznicowy imperial, co ciekawe jeśli uda się nam zebrać większą ilość kupujących - cena zostanie obniżona - a wszyscy zapłacą to najniższą ''zbitą'' :) cenę...

jeśli macie jakieś pytania - zapraszamy do kontaktu zarówno na forum jak i przez formularz kontaktowy na stronie

• 3 months później...
  • 3 weeks później...

Jakie są Wasze typy wśród NIEDROGICH paneli?

Nie potrzebuję cudów na kiju, prosty ale jakościowo dobry i trwały panel.

Czy produkty Deante bądź Aquaform (cenowo ~1200 PLN) są OK?

• 6 months później...

Ja mam w domu chińszczyznę. Może nie ma czym się chwalić, ale dla osób, które nie dysponują większą gotówką zdradzę wstydliwą tajemnicę ;)

Invena Mex. Kosztował coś koło 800 zł. Fajnie wygląda i dobrze się czyści.

Wracam do pytania.

Jakie macie panele prysznicowe, jak się sprawują?

Chciałabym dobry panel z hydromasażem i deszczownicę.

Polećcie coś proszę.

Hej! Mam ten sam problem, może coś znalazłaś może coś

• 4 years później...

Witam,

chcemy kupić panel prysznicowy do łazienki. Interesuje nas względnie nowoczesne wzornictwo, ale bez udziwnień. Hydromasaże są zbędne, choc widzę, że są standardem i generalnie trudno dobrać coś bez nich.

Polecano nam firmę KLUDI. Ceny zestawu to około 1200 zł.

Szukając na własną rękę znaleźliśmy polską firmę Silla i tutaj pojawia się zasadnicze pytanie. Podoba się nam taki zestaw - http://silla.pl/pl/natryski/58-panel-prysznicowy-9832-bialy.html

- czy ktoś z Was zetknął się z firmą Silla?

- jak w użytkowaniu sprawdza się panel prysznicowy z białego aluminium?

• 11 months później...

Witam. zamierzam zalozyc sobie panel prysznicowy z termostatem przy termie gazowej junkers wrdp11-2 podobno wspolpracuje z bateriami termostatycznymi....

znalazlem cos co mi sie spodobalo i cenowo tez tanio tylko nigdzie nie moge znalezc opinii na temat tego natrysku oraz jakiej firmy on jest.

tak to wyglada http://www.stylowalazienka.pl/hydromasaz_panele_prysznicowe?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2016-07&utm_content=3233#nclid=fa61b42944906c8237d426e5d1b513bc dodam ze na allegro jest za 799pln.

Pomozecie?

• 2 weeks później...
Hej, poszukuję dobrego panela prysznicowego :-) Ma ktoś może coś sprawdzonego lub polecanego?

TAk. Ja po remoncie kupiłam panel Silla z systemem antykamień i muszę powiedzieć, że ten system, choć początkowo nie wiedziałam, że coś takiego jest, to była najlepsza decyzja w moim życiu. SKończyło się drapanie tych nieestetycznych śladów kamienia. Sam panel jakościowo też wydaje się całkiem niezły.