Dominik1719499811 27.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Zauważyłem, że w starszych numerach Muratora było znacznie więcej artykułów szczegółowo opisujących poszczególne prace na budowie, a obecnie jest z tym coraz gorzej Zdaję sobie sprawę, że od takiej wiedzy są specjaliści i oni powinni to robić i znać się na sprawie, ale Murator mając tak chlubne tradycje powinien zdawać sobie sprawę, że czytają go również ludzie, którzy lubią i chcą pewne prace wykonać samemu. Poza tym będzie to cenna wskazówka również dla tych inwestorów, którzy jedynie doglądają ekip, bo muszą wiedzieć na co zwrócić uwagę. A i dla samych wykonawców mogą takie szczegółowe opisy stanowić nie lada pomoc (niestety)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bud07 05.12.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Zgadzam się z tobą w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 05.12.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Murator mając tak chlubne tradycje powinien zdawać sobie sprawę, że... Chlubne tradycje Muratora poszły w kąt. Jak widać w sensie treści również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A nr 12 czytali? Na przykład ogromny artykuł o szczegółach budowy domu z bali. Najlepsze tradycje "Muratora" wciąż żywe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A nr 12 czytali? Na przykład ogromny artykuł o szczegółach budowy domu z bali. Najlepsze tradycje "Muratora" wciąż żywe... no tak ,tylko kto buduje z bala ? niech mi lepiej napiszą czemu mam wode w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 [ no tak ,tylko kto buduje z bala ? niech mi lepiej napiszą czemu mam wode w piwnicy Nosisz za krótkie spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.12.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 niech mi lepiej napiszą czemu mam wode w piwnicy Może za dużo wody lejesz Ale spojrzyj na to z innej strony "Dom z basenem" WOW http://emots.wizja.net/emoty/ponton.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.12.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 [ no tak ,tylko kto buduje z bala ? niech mi lepiej napiszą czemu mam wode w piwnicy Nosisz za krótkie spodnie. co Ty nie powiesz ...Centuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts