Wiking 10.01.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Z uwagi że mam nieizolowany dach na strychu mam duże szczeliny pomiędzy krokwiami a murłatą przez które chula wiatr. Chcę je zapełnić ale nie wiem jak. Obawiam się że piankę poliuretanowa zjedza mi myszy a ponadto musiałbym chyba mieć jej tonę.Czym mam to zatkać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Styropian tnij w paski i wpychaj między murłatę a łatę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 10.01.2003 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 a co z myszami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Na mysz kup kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.01.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 U mnie tam wejdzie wełna spomiędzy murów i połączy się z tą ocieplającą dach. Obecnie też tam mam przewiem, no może trochę mniejszy, bo murarze zrobili mi za murłatą obmurówkę z cegieł na sztorc (później ją wyrzucę) i szczelina jest mała. Morze włóż tam wełnę i umocuj ją sznurkiem, tak jak przy ocieplaniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts